GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
27.9.11 14:33
příznaky jsou různý. Mě endometriozu zjistili až po laparce, před tím při hystero ne. Ale jsou holky,kterým to zjistí i přy hystero. Záleží kde mrcha je.
Ms zrovně extra silnou nemám, příznaky jakou mám mít při endometrioze má plno holek co jí nemaj. Takže to je opravdu individuální
jája428 píše: :mavam:
myslím, že na tu hydro, protože mluvila o té tekutině.Genetiku i ostatní budu mít už ted v říjnu za sebou,A ta endometrioza se nedá zjistit tou hysteroskopií?Ale když jí člověk má tak má spíš silnou ms, ne?já nemám žádnou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.9.11 14:35

NEMI JÁ MĚLA 300 iu gonalu..a poslední 3 dny 225 iu sem na to koukala na přesnej rozpis.Proto sem se ptala korin kolik pak ted vyjde ten merional při vyšších dávkách.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9782
27.9.11 14:36
chce to trpělivost, ale to se vším.jinak jak si se ptala jak dlouho to trvalo do pokusu, tak mi jsme tam byli na zač. roku - leden, unor, ted nevím a v dubnu jsme už stimulovala :mrgreen:
jája428 píše:
no doufám, že to dostanu jinak se mi to taky posune, ale snad mě někam narvou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:37
mě jí nezvyšovali, pouze prodlužovali
nemi píše:
kamčo, korin, vy jste píchali 300J jako jednu dávku? a pak se to při dozrávání ještě zvyšovalo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:38
neboj, oni tam jsou na to zvyklí. Já nikdy neměla nic v termínu co bylo předem naplánovaný :-P
jája428 píše:
no doufám, že to dostanu jinak se mi to taky posune, ale snad mě někam narvou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:39
já při prvním měla 200-225 tak nějak a to mě přestimulovali, takže ted naposledy jsem začínala na těch 30 a pak 75 a jen na dozrávání jsme měla zvýšeno myslím 225 nebo 300 tak nějak.jak mi bylo vysvětleno, tak v první fázi je to na počet folikulu a ve ruhé na dozrávání…
Kamccaa píše:
NEMI JÁ MĚLA 300 iu gonalu..a poslední 3 dny 225 iu sem na to koukala na přesnej rozpis.Proto sem se ptala korin kolik pak ted vyjde ten merional při vyšších dávkách.. :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:39

Já teda nikdy nevěděla co je lepší. Když nepřijodu na nic a nebo když jo.
Nám toho našli dost a třeba jedna známá od nás jim roky nemohli na nic přijít a taky na nic nepřišli. Nakonec teda otěhotněla přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:42
tak to bylo asi taky kvuli dozrávání, já to taky měla myslím delší dobu, ale na tomhle je přesně vidět, že nám to šijou na míru, podle mě bychom nenašli ženskou, která to měla 100% na stejno :-D
korinkovna píše:
nemi píše:
kamčo, korin, vy jste píchali 300J jako jednu dávku? a pak se to při dozrávání ještě zvyšovalo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:44
no já si myslím,že mě řestimuloání nehroz :-P í
nemi píše:
já při prvním měla 200-225 tak nějak a to mě přestimulovali, takže ted naposledy jsem začínala na těch 30 a pak 75 a jen na dozrávání jsme měla zvýšeno myslím 225 nebo 300 tak nějak.jak mi bylo vysvětleno, tak v první fázi je to na počet folikulu a ve ruhé na dozrávání…
Kamccaa píše:
NEMI JÁ MĚLA 300 iu gonalu..a poslední 3 dny 225 iu sem na to koukala na přesnej rozpis.Proto sem se ptala korin kolik pak ted vyjde ten merional při vyšších dávkách.. :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:45

no asi kdybych byla na začátku, tak bych byla ráda, že by mi nic nenašli, páč někdy fakt pomuže jen to, že tě nějak nastimulujou a jde to jak po másle s malou pomocí např to IUI, ale když už se někdo snaří několik let, tak si zase říkám, že to dá naději, když něco najdou, ale musí to taky vyřešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:45
souhlas. Oni stejně předem nevědí jak která budem reagovat. Mají jen určitá kritéria která zjistí z těch odběrů a dle toho jednají
nemi píše:
tak to bylo asi taky kvuli dozrávání, já to taky měla myslím delší dobu, ale na tomhle je přesně vidět, že nám to šijou na míru, podle mě bychom nenašli ženskou, která to měla 100% na stejno :-D
korinkovna píše:
nemi píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.11 14:46
teoreticky na začátku jsme si mysleli,že je problém jen v tom spermiu. Až po nezdařeném ivf začali jednat.
nemi píše:
no asi kdybych byla na začátku, tak bych byla ráda, že by mi nic nenašli, páč někdy fakt pomuže jen to, že tě nějak nastimulujou a jde to jak po másle s malou pomocí např to IUI, ale když už se někdo snaří několik let, tak si zase říkám, že to dá naději, když něco najdou, ale musí to taky vyřešit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:48
:mrgreen: :mrgreen: nojo no, sice jsem schopna dát hodně vajuch, ale nejsou kvalitní, takže taky žádná výhra :mrgreen:
korinkovna píše:
no já si myslím,že mě řestimuloání nehroz :-P í
nemi píše:
Kamccaa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:50

mě vzhledem k tomu, že máme už jednoho prcka doma, poslali na HSK až pře 3.IVF, nikdo nepředpokládal že budeme mít větší problém než PCO :-P , ale pamatuju si, nevím, kdo se nás už na to ptal, zda prcek je nás obou :mrgreen: chudák manža :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
27.9.11 14:53
ale zase ted když dlouhým protokolem vyřešili tu endošku, tak je to taky dle mě větší šance a musíš z toho cítit i větší naději, ne? :nevim:
korinkovna píše:
teoreticky na začátku jsme si mysleli,že je problém jen v tom spermiu. Až po nezdařeném ivf začali jednat.
nemi píše:
no asi kdybych byla na začátku, tak bych byla ráda, že by mi nic nenašli, páč někdy fakt pomuže jen to, že tě nějak nastimulujou a jde to jak po másle s malou pomocí např to IUI, ale když už se někdo snaří několik let, tak si zase říkám, že to dá naději, když něco najdou, ale musí to taky vyřešit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.