Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jája428 píše:
myslím, že na tu hydro, protože mluvila o té tekutině.Genetiku i ostatní budu mít už ted v říjnu za sebou,A ta endometrioza se nedá zjistit tou hysteroskopií?Ale když jí člověk má tak má spíš silnou ms, ne?já nemám žádnou
NEMI JÁ MĚLA 300 iu gonalu..a poslední 3 dny 225 iu sem na to koukala na přesnej rozpis.Proto sem se ptala korin kolik pak ted vyjde ten merional při vyšších dávkách.. ![]()
jája428 píše:
no doufám, že to dostanu jinak se mi to taky posune, ale snad mě někam narvou
nemi píše:
kamčo, korin, vy jste píchali 300J jako jednu dávku? a pak se to při dozrávání ještě zvyšovalo?
jája428 píše:
no doufám, že to dostanu jinak se mi to taky posune, ale snad mě někam narvou
Kamccaa píše:
NEMI JÁ MĚLA 300 iu gonalu..a poslední 3 dny 225 iu sem na to koukala na přesnej rozpis.Proto sem se ptala korin kolik pak ted vyjde ten merional při vyšších dávkách..
Já teda nikdy nevěděla co je lepší. Když nepřijodu na nic a nebo když jo.
Nám toho našli dost a třeba jedna známá od nás jim roky nemohli na nic přijít a taky na nic nepřišli. Nakonec teda otěhotněla přirozeně.
korinkovna píše:
mě jí nezvyšovali, pouze prodlužovalinemi píše:
kamčo, korin, vy jste píchali 300J jako jednu dávku? a pak se to při dozrávání ještě zvyšovalo?
nemi píše:
já při prvním měla 200-225 tak nějak a to mě přestimulovali, takže ted naposledy jsem začínala na těch 30 a pak 75 a jen na dozrávání jsme měla zvýšeno myslím 225 nebo 300 tak nějak.jak mi bylo vysvětleno, tak v první fázi je to na počet folikulu a ve ruhé na dozrávání…Kamccaa píše:
NEMI JÁ MĚLA 300 iu gonalu..a poslední 3 dny 225 iu sem na to koukala na přesnej rozpis.Proto sem se ptala korin kolik pak ted vyjde ten merional při vyšších dávkách..
no asi kdybych byla na začátku, tak bych byla ráda, že by mi nic nenašli, páč někdy fakt pomuže jen to, že tě nějak nastimulujou a jde to jak po másle s malou pomocí např to IUI, ale když už se někdo snaří několik let, tak si zase říkám, že to dá naději, když něco najdou, ale musí to taky vyřešit ![]()
nemi píše:
tak to bylo asi taky kvuli dozrávání, já to taky měla myslím delší dobu, ale na tomhle je přesně vidět, že nám to šijou na míru, podle mě bychom nenašli ženskou, která to měla 100% na stejno
korinkovna píše:
mě jí nezvyšovali, pouze prodlužovalinemi píše:
nemi píše:
no asi kdybych byla na začátku, tak bych byla ráda, že by mi nic nenašli, páč někdy fakt pomuže jen to, že tě nějak nastimulujou a jde to jak po másle s malou pomocí např to IUI, ale když už se někdo snaří několik let, tak si zase říkám, že to dá naději, když něco najdou, ale musí to taky vyřešit
korinkovna píše:
no já si myslím,že mě řestimuloání nehrozí
nemi píše:
já při prvním měla 200-225 tak nějak a to mě přestimulovali, takže ted naposledy jsem začínala na těch 30 a pak 75 a jen na dozrávání jsme měla zvýšeno myslím 225 nebo 300 tak nějak.jak mi bylo vysvětleno, tak v první fázi je to na počet folikulu a ve ruhé na dozrávání…Kamccaa píše:
mě vzhledem k tomu, že máme už jednoho prcka doma, poslali na HSK až pře 3.IVF, nikdo nepředpokládal že budeme mít větší problém než PCO
, ale pamatuju si, nevím, kdo se nás už na to ptal, zda prcek je nás obou
chudák manža ![]()
korinkovna píše:
teoreticky na začátku jsme si mysleli,že je problém jen v tom spermiu. Až po nezdařeném ivf začali jednat.nemi píše:
no asi kdybych byla na začátku, tak bych byla ráda, že by mi nic nenašli, páč někdy fakt pomuže jen to, že tě nějak nastimulujou a jde to jak po másle s malou pomocí např to IUI, ale když už se někdo snaří několik let, tak si zase říkám, že to dá naději, když něco najdou, ale musí to taky vyřešit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.