Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kamčo - hele nic moc,ale to sem mohla k nízké hladině fsh a dlouhému protokolu čekat. Ale dneska mě tak bolí od rána levý ´vaječník ta si myslím,že těch folíků tam bude určitě víc. Vzpoměla sem si,že posledně mi to na kontrole bylo taky špatně vidět.Že na mě bral Petr nějakej citlivější utz.
Tak ještě aby dozrály.
jája - přesně tak, ale to by měli při tom hormonálním profilu jestli se nemílim,nebo ti už vzali na to krev dneska…
jája - jojo to si psala,ale nevím jak jinak by ti mohli zjistit tamto z krve
Mě to právě braly z odběrů na hormonální profil
Korin dej pak vědět až budeš vědět..víc.Držím place..at je jich hezký počet a hlavně at uzrají. ![]()
Jájo .. asi jsme se někde viděli ,jen nevím kde..Ale to je jedno. ![]()
Momentálně máme stop stav..
Já to nějak zaobalila,budu jim tam asi muset cinknout,vše nějak odsunout.Na IUI asi nepůjdu..jsem ted taková zmatená a vlastně ani nevim co pořádně chci.S vysledkama s imuno jsme tam nebyli.Na hystero bych měla jít..chlap na kontrol spg..
A nějak nic nepodnikáme.
Plánuju ivf na březen.Jestli vše vyjde.
![]()
KORIN pícháš sama,jak to jde?
Já bych pak taky chtěla zkusit ten merional..počítám že bych asi měla taky vyšší dávku.Jak to ředíš atd? ![]()
píchám sama,ale ředí mi to manžel, nějak se v tom osvědčil
.
No jestli si vlastně posledně měla dávky Gonalu taky vyšší jako já tak určitě počítej i s vyššími dávky Merionalu. J8 zatím budu dohromady píchat 8 dní, po šesti ampulích. 30 jich máš hrazenejch pojišťovnou s malinkým doplatkem, zbytek si musíš zaplati sama. Když sem to propočítala,nějaké ampule jsem měla odjnud, tak jsem musela dokoupit léky za dalších necelých 5 tisíc
.Ale Gonal prej už v základní dávce stojí 7000 doplatek a určitě bchom museli další dokupovat. Takže by nás to vyšlo mnohem dráž.
Reakci nemám silnou,ale jak sem se dočetla při dlouhém protokolu se folíků tvoří míň a když jsem jimch při krátkém protokolu měla posledně 8, tak se není co divit,že jich mám fakt málo.
Jinak sem myslela,že ta aplikace bude horší a je to v pohodě,ale i díky tomu že ředí manžel ![]()
Uvidím ve výsledku jak to dopadne,aspoň z tou úrodou,ale já těm svejm snaživcům věřím ![]()
Korin no měla sem gonalu 300 iu–takže to počítám,že bych asi taky měla víc i toho merionalu.
Na kolik by to vyšlo zhruba -řekněme při 11 standartních dnech..?nemáš tucha?beru dle too jak sem to měla min taky 11 dnu. ![]()
A PÍCHÁŠ KAM?
Na té krabičce je napsaná skutečná cena a ta je asi bez stopadesáti 3000.Je tam deset ampulí.
Gonalu jsem měla taky 300jednotek.
Nesmíš ale zapomenout,že se to každou chvíli mění. na to mě upozorňovala sestřička i doktorka.Ale řekla bych že se to zatím nezměnilo nijak o moc v posledních tejdnech.
A ty jsi naposled stimulovala 11 dní?
jojo - bavíme se o stimulaci a o lécích. Jsou různé druhy a taky různé doplatky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Korin jak jde stimulka?pochlub se..
jája 428 čauky..skupiny soukromé jsou 2 ..jedna je asi liberecké gennetky?
Už si ani nevzpomenu,bych musela kouknout..A pak druhá liberecký a pražský genet.
O další nevím..