GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
29.8.11 15:00

… bohužel patříme mezi ty, co nemají nic zadarmo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.8.11 15:05

lucie - peníze to stojí to ano..z kraje mě to strašně ubíjelo a ptala sem se proč zrovna mi.Ale i s pomocí jedné moc hodné paní jsem pochopila,že to tak prostě mělo být a věř nebo ne, i tahle zkušenost ti dá zjistit něco o sobě a dokáže vnitřně obohatit.Nečti to jako frázy a nemylsi,že jsem cvok. Důležité je mít tu víru,že to dobře dopadne. A navíc si říkat,že vlastně máme kliku,že dnekaj je už tolik možností. :kytka:
Určitě to dobře dopadne a cestičku si mimi k tobě najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 15:23

… rozhodně si nemyslím, že si cvok - i mně takováto slova hodně pomáhají a snažím se věřit tomu, že vše se děje z nějakého důvodu a že se na nás dříve nebo později štěstí usmejě :wink: Víra je základ - ještě, že máme doma ty chlapy, který nás alespoň trošku povzbudí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.8.11 05:34

Jo..přesně tak. Na mužkýho mám kliku..on mě podporuje hodně..uvědomuje si že to celé je náš problém nikoliv jen můj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.8.11 07:50

…jo, jo, to si uvědomují…pro přítele to byl taky šok, když mu řekli, že má špatné hodnoty spermiogramu-nečekal to, protože už jednoho potomka má, tak by nevěřil tomu, že teď bude problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.8.11 07:54

Lucko - manžel mě zas překvapil,že to čekal. Šli jsme domu z genetu a kulila sem oči co on všechno věděl o neplodnosti a doslova mi tenkrát udělal přednášku,že dnesk je ta příčina nejčastěji u mužů… :-D No nakonec se u nás ukázalo,že to není jen tak ani u mne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.8.11 08:03

To má pravdu-dříve, když pár nemohl otěhotnět, tak musel být problém vždy na straně ženy, ale v současné době je to tak 50 na 50…Dr. Mokrá nám upřímně řekla, že nikdy není problém jen na jedné straně a to my dobře víme, že??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.8.11 08:06

to víme :-P :-P
já jsem byla tehdá ráda,že se z toho zjištění nesložil nebo nezatvrdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
15.9.11 14:46

děvčata moc vám přeju abyste se konečně dočkali miminek, mějte pevné nervy :hug: :hug: :huban: držte se a mejte se krásně :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.9.11 15:37

viki - moc gratuluju :huban: :dance: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
15.9.11 19:53

Viky taky gratulujem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
15.9.11 20:06

děvčatka děkuji a sestremone dodatečně gratuluji k dvojčatkum :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.9.11 20:08

Viky a u tebe to vypadá na jednočátko? :?: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.9.11 21:02
gratuluji… :potlesk: :potlesk: :srdce:
vikoušek píše:
děvčata moc vám přeju abyste se konečně dočkali miminek, mějte pevné nervy :hug: :hug: :huban: držte se a mejte se krásně :kytka: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
2295
19.9.11 17:52
korinkovna píše:
Viky a u tebe to vypadá na jednočátko? :?: :srdce:

ahojky u nás to zatím vypada na jednočatko, otěhotněla jsem přirozeně po hysteroskopii, i zazraky se ději :wink: :dance: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.