Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
lucie - peníze to stojí to ano..z kraje mě to strašně ubíjelo a ptala sem se proč zrovna mi.Ale i s pomocí jedné moc hodné paní jsem pochopila,že to tak prostě mělo být a věř nebo ne, i tahle zkušenost ti dá zjistit něco o sobě a dokáže vnitřně obohatit.Nečti to jako frázy a nemylsi,že jsem cvok. Důležité je mít tu víru,že to dobře dopadne. A navíc si říkat,že vlastně máme kliku,že dnekaj je už tolik možností. ![]()
Určitě to dobře dopadne a cestičku si mimi k tobě najde.
… rozhodně si nemyslím, že si cvok - i mně takováto slova hodně pomáhají a snažím se věřit tomu, že vše se děje z nějakého důvodu a že se na nás dříve nebo později štěstí usmejě
Víra je základ - ještě, že máme doma ty chlapy, který nás alespoň trošku povzbudí ![]()
Jo..přesně tak. Na mužkýho mám kliku..on mě podporuje hodně..uvědomuje si že to celé je náš problém nikoliv jen můj. ![]()
…jo, jo, to si uvědomují…pro přítele to byl taky šok, když mu řekli, že má špatné hodnoty spermiogramu-nečekal to, protože už jednoho potomka má, tak by nevěřil tomu, že teď bude problém…
Lucko - manžel mě zas překvapil,že to čekal. Šli jsme domu z genetu a kulila sem oči co on všechno věděl o neplodnosti a doslova mi tenkrát udělal přednášku,že dnesk je ta příčina nejčastěji u mužů…
No nakonec se u nás ukázalo,že to není jen tak ani u mne ![]()
To má pravdu-dříve, když pár nemohl otěhotnět, tak musel být problém vždy na straně ženy, ale v současné době je to tak 50 na 50…Dr. Mokrá nám upřímně řekla, že nikdy není problém jen na jedné straně a to my dobře víme, že??? ![]()
to víme
![]()
já jsem byla tehdá ráda,že se z toho zjištění nesložil nebo nezatvrdil…
děvčata moc vám přeju abyste se konečně dočkali miminek, mějte pevné nervy
držte se a mejte se krásně
![]()
děvčatka děkuji a sestremone dodatečně gratuluji k dvojčatkum
![]()
vikoušek píše:
děvčata moc vám přeju abyste se konečně dočkali miminek, mějte pevné nervy![]()
![]()
držte se a mejte se krásně
![]()
korinkovna píše:
Viky a u tebe to vypadá na jednočátko?![]()
ahojky u nás to zatím vypada na jednočatko, otěhotněla jsem přirozeně po hysteroskopii, i zazraky se ději
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.