Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky které jste meli hystesro dostali jste ms hned?? ja mam tyden zpožděni ![]()
No já sem po kombinaci laparo + hystero měla kapku zpoždění.Ale né zas nějak dlouho.Přesně si nepamatuji. ![]()
Lera
ja mela.poradny zpozdeni…po hysteru jsi jako v sestinedeli…ja to dostala presne p 6 tydnech na den od posledni ms ale pak to stalo za to
Tak teda já sem 6 neděl nečekala ani náhodou.
dostala sem to no škoda,že sem vyhodila kalendář.sem to měla zapsaný.asle asi 14 dní hele a možná ani to ne.Jsem já -měla zpožd. ![]()
tak to kamčo vychází, když cyklus trvá 28 dní=4 týdny a měla jsi 14 dní zpoždění= 6 týdnů
Mono,tak to asi neumim dopočítavat.
Já byla na výkonu v polovině cyklu..ale já ,že mívám ovu déle,jinak mi to chtěli dělat někdy na 11 dc.No pak max 14 zpoždo.Jo možná jo..sem to nedopočítala.
Zdravím zakladatelku!!!! ahooooj a samo nové holky Vikouška, Leru, Alize… já teď trošku nestihám, mám doma kolouška ![]()
já písnu dýl, jdeme po obědě k prababičce ukázat malou… ale odpo tu budu. ![]()
Val já budu asi až navečer,chceme jet na zahradu.
zatim čauky všem.
kalicka píše:vikoušek píše:Nebrala… Když jsem chodila na gyndu (ještě před Gennetem, když jsem netušila co to je PCO), tak mi psala pořád Proveru, pak clostik… a duphaston ale nic nepomáha. Pak jsem četla jednu knížku a zeptala se jí, jestli bych náhodou nemohla mít PCO a bylo to..
kalicka ještě mam dotazek, brala jsi taky utrogestan před tím než ti předepsala antiko??
Predepsala ti taký Minervu? a kdy presne jdes na to IVM?
ja porad nedostala ms po hysteroskopii abych mohla zacit brat antiko, nevim proc musim brat antiko když po utrošovi mi ms chodi pravidelně ![]()
vikoušek - antiko máš na utlumení činnosti vaječníků, pak činnost uměle nahodí hormóny
ywet díky
tak to jsem klidnejsi, porad jsem nechapala proc mi byl utros nahrazen antikem
díky
zdravím všechny, ale hlavně ráda vidím stálice ![]()
jak se má „koloušek“ ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.