GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2295
17.8.11 09:10

holky které jste meli hystesro dostali jste ms hned?? ja mam tyden zpožděni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.8.11 09:28

No já sem po kombinaci laparo + hystero měla kapku zpoždění.Ale né zas nějak dlouho.Přesně si nepamatuji. :think:

• Citovat
  • Upravit
7260
17.8.11 09:41

Lera

ja mela.poradny zpozdeni…po hysteru jsi jako v sestinedeli…ja to dostala presne p 6 tydnech na den od posledni ms ale pak to stalo za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
17.8.11 10:32

holky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.8.11 10:58

Tak teda já sem 6 neděl nečekala ani náhodou.

dostala sem to no škoda,že sem vyhodila kalendář.sem to měla zapsaný.asle asi 14 dní hele a možná ani to ne.Jsem já -měla zpožd. :wink:

• Citovat
  • Upravit
7260
17.8.11 11:06

tak to kamčo vychází, když cyklus trvá 28 dní=4 týdny a měla jsi 14 dní zpoždění= 6 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.8.11 11:10

Mono,tak to asi neumim dopočítavat. :think: Já byla na výkonu v polovině cyklu..ale já ,že mívám ovu déle,jinak mi to chtěli dělat někdy na 11 dc.No pak max 14 zpoždo.Jo možná jo..sem to nedopočítala.

• Citovat
  • Upravit
15883
17.8.11 11:51

Zdravím zakladatelku!!!! ahooooj a samo nové holky Vikouška, Leru, Alize… já teď trošku nestihám, mám doma kolouška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.8.11 11:54

čau Val.
Já letim taky do kuchyně. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15883
17.8.11 12:06

já písnu dýl, jdeme po obědě k prababičce ukázat malou… ale odpo tu budu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.8.11 12:44

Val já budu asi až navečer,chceme jet na zahradu.
zatim čauky všem.

• Citovat
  • Upravit
2295
17.8.11 16:37
kalicka píše:
vikoušek píše:
kalicka ještě mam dotazek, brala jsi taky utrogestan před tím než ti předepsala antiko?? :think:
Nebrala… Když jsem chodila na gyndu (ještě před Gennetem, když jsem netušila co to je PCO), tak mi psala pořád Proveru, pak clostik… a duphaston ale nic nepomáha. Pak jsem četla jednu knížku a zeptala se jí, jestli bych náhodou nemohla mít PCO a bylo to..

Predepsala ti taký Minervu? a kdy presne jdes na to IVM? :oops: ja porad nedostala ms po hysteroskopii abych mohla zacit brat antiko, nevim proc musim brat antiko když po utrošovi mi ms chodi pravidelně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
17.8.11 16:43

vikoušek - antiko máš na utlumení činnosti vaječníků, pak činnost uměle nahodí hormóny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
17.8.11 16:46

ywet díky :hug: tak to jsem klidnejsi, porad jsem nechapala proc mi byl utros nahrazen antikem :dance: :huban: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
18.8.11 08:36

zdravím všechny, ale hlavně ráda vidím stálice :mrgreen:
jak se má „koloušek“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.