GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31596
29.8.11 12:30

Lucko -děkuju :-) :huban:
kontrolní spermio se dělá nejdřív po půl roce.Nám kontrolní nedělali,protože jsme mezi tím měli ty iuička i ivfko takže těch spermoogramů měli k mání dost. Jojo a objednej se přímo k němu, on je moc fajn.A kdyby tě nepřesvědčil,tak se klidně objednej jinam.protože důležitej je tvej dobrej pocit,protože i psychika je hodně důležitá. A na genetiku, výskedk budeš teda čekat měsíc. Trvá to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 12:46

korinkovna
Víš, mně už vadilo jen to, že jsem se vlastně už na první konzultaci objednala k němu, ale otevřely se dveře a vyšla MUDr. Mokrá - pořád jsem doufala, že se někde vynoří, ale bohužel…takže už tím jsem byla rozhozená…Měla jsem pocit, že jsem si přišla do obchodu koupit pračku…nechci, aby mě někdo litoval, ale ono i to vlídné a pozitivní slovo dělá hodně…když jsem vyšla z ordinace, chtělo se mi břečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 12:49

No ..měla by to umět poddat lidštěji, to je pravda.Gynekolog-chlap bejvá prý citlivější nejen při vyšetření.
Pravda je že občas mají v gennetu změnu ve směnách…já tam jdu ve čtvrtek,tak doufám,že půjdu k panu doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 12:56

korinkovna
Přeji Ti ho :-)
Z první konzultace jsem měla pocit, že mě absolutně odepsala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 13:03

no Lucko…mě taky v podstatě neřekla žádné radosti,ale zase mě doporučila na vyšetření,na které mě Petr nechtěl poslat a ještě že jsem tam šla.Díky tomu mě diagnostikovali tu endometriozu a při dalším ivf budu mít jiný stimulační protokol než bych měla normálně.Takže ono je to na obě strany.
Spíš bych řekla,že ona má prostě problém v komunikaci..neumí to tak citlivě poddat jako ten doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 13:14

korinkovna
Je pravda, že mě taky hned poslala na tu krev, příteli dala žádanku na urologii - kvůli tomu špatnému spermiogramu, objednala nás na genetiku a mě chtěla objednat na hysteroskopii, ale nevím, zda jsem na ní už nebyla, protože na laparoskopii jsem byla a většinou dělají rovnou i tu hysteroskopii.
Jen mě u ní zarazilo, že mi řekla, že je hodně špatný ten hormon FSH a že pokud se prokážou takto špatné hodnoty, tak je to na darovaná vajíčka…kdyby mi alespoň řekla, že se to dá něčím alespoň trošku napravit, tak bych byla v poho…ale když mi řekla, že to ničím stimulovat nejde, tak to nebylo moc příjemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 13:24

Lucko - no tak vidíš. Na URL poslat už teď, to zas každej chlap v genetu nemá.Tomu se říká protekce :-D :kytka: .A hysteroskopie se neboj ,já jí už měla celkem třikrát.A měla by se dělat vždy před každým ivf,protože pokud tam jednou nic nenajdou neznamená to že příště to je v pořádku. Tohle ti vysvětlí doktor Petr nejlépe.Klidně se ho na to zeptej. Já svou první hystero měla taky ok a když mi jí dělali podruhé po neúspěšném ivf,tak mi odstraňovali nějaké srůsty a zjistili zánět.
navíc od te´|d laparoskopii začali dělat už i v genetu a šetrnějším způsobem než sem jí mala já v Jablonci a samozřekmě je lepší když ti při laparce udělaj i hystero. Pořekadlo dvakrát měř a jenou řež platí i při tomhle.

Takže když čtu co píšeš o svých zkušenostech je to asi podobné. Ona ti řekla,v čem je u vás problém,neumí to bohužel tak šetrně poddat jako doktor Petr,ale k řešení máš ještě dlouho. Nazbírej si výsledky všech vyšetření na které vás pošlou a teprve z toho udělejte závěry. A doporučím ti asi se objednej k doktoru Petrovi a trvej na něm, jo?A žádnému vyšetření se nebraň,protože jestli se rozhodnete jíd do ivf,tak jsou důležitá všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 13:37

děkuji za povzbuzení :-) Pokud v Gennetu zůstanu, tak budu trvat na MUDr. Petrovi… pokud se zjeví MUDr. Mokrá - odcházím :lol:
Budem věřit, že i nám se jednou zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 13:41

Lucko - on nikdo do caru z vesela nepřichází a co se tam dozví většinou veselé není.Takže pokud při první konzultaci doktorka mluvila o dárcovství ještě neznamená že k něm dojde, navíc tohle je všechno na vás,protože to všechno samozřejmě platíte vy.
I kdyby vám nabídli iuičko tak do něj jdete, i když má velice nízkou úspěšnost,ale dozvíš se při něm jak ty reaguješ na léky,jak ti rostou vajíčka a jakej má tvuj muž nebo přítel aktuální spermiogram. :kytka:
Všechno co tam dělaj dává smysl. Nebojjjj nakonec se dobereš toho správného konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 13:48

…koukám, že je to běh na dlouhou trať …IUI u nás paní doktorka hned zavrhla - kvůli špatnému spermiogramu…a to jsme si mysleli, že je problém jen díky tomu špatnému spermiogramu…můj gynekolog mi dělal hormonální profil-závěr byl, že je vše v pořádku a mrkla na něj doktorka a hned měla výhrady.V pondělí to půjdu probrat ještě s mým gynekologem-zeptat se ho na tu hysteroskopii atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 13:55

takhle jsme si to na začátku mysleli taky a nakonec nám toho hafo našli. zejména mě.proto jsem psala,že každé to vyšetření má smysl,protože se skládačka dá pomalu dohromady a pokud se rozhodnete jít na ivf,tak ti navrhnou například vhodnej stimolační protokol a případně doporučí i vhodné léky a postup.Kdbych nešla na tu laparku a hystero..určitě by další ivf nevyšel…sice nikde není psané že tenhle vyjde,ale aspoň vědí kde je jádro problému a mám individuální plán. běh na dlouho trať to je a doporučuju ti nebu%t tak zbrklá jako já a netrpělivá. nedřív ať te pořádně prozkoumají :-D . co máš špatně v děloze a ve vejcovodech jinak než hysteroskopií a laprkou nezjistí..to nezjistí žádnej utz. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 14:00

já už mám laparku za sebou - dělali mi drilling vaječníků..vím, že mi zjišťovali i průchodnost - ostatní nevím, musím se zeptat svého gynekologa, neboť mi to dělal on…jen doufám, že udělal všechno, co udělat mohl :-)
Takže vy už teď máme zmrzlíky nebo bude vše od začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 14:04

Vše od začátku.Bohužel na mrazáčky nezbylo. Transfer jsme měli nakonec jen jedno embryjko. Celkem mi odsáli osm filíků, šest se jich oplodnilo, čtyři přežili a nakonec prodloužená kultivace dala šanci jen jednomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 14:09

…to mě mrzí…ale i s tímto se bohužel musí počítat…bude dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 14:23

snad jo. právě proto chceme PICSI je to novější metoda ,ale taky dražší.Ale snad to vykompenzujeme levnějšími léky. uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.