GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
22.8.11 21:44

já mám různý přezdívky… ňuňák, koloušek a bublina.. to nejvíc používám a pak Lucik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
22.8.11 21:59

Sestramona tak to ještě jednou velká gratulka a držím pěstičky at je vše tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.8.11 03:19

Taky gratuluju k dvojčátkum a ke kolouškovi jsem ještě asi taky negratulovala, takze trošku pozdě, ale přece gratuluju maminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 10:21

Holky, měla jste některá z vás zvýšený hormon FSH? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 10:51

aho j Lucko..já ho mám naopak nízký. Ale všechno jde ovlivnit lékama..tedy hormony až tak moc ne,ale když předem vědí jak na tom jsi zvolí tu správnou cestu k miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 11:16

korinkovna
ahojky, mohu vědět, jakou máš hodnotu? Vyšší hodnoty znamenají, že se netvoří vajíčka nebo tvoří, ale mají špatnou kvalitu. Když je nižší hodnota, tak to pro Tebe znamená co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 11:23

lucko ahoj. 4.5,ale vím to jen,že sem doktorovi koukala přes rameno. Je to prej hraniční spíš podhraniční a znamená to,že mám už jen vyměřenej čas na to otěhotnět než se mi přestanou tvořit vajíčka vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 11:32

korinkovna
aha, tak jak to tak čtu, tak není dobré mít nízké hodnoty, ale ani vysoké - oboje vede ke stejnému závěru…já měla loni v prosinci 11,4 a po pátečné konzultaci v Gennetu mi bylo řečeno, že je to už špatná hodnota a že to vypadá na darovaná vajíčka…byla jsem z toho v šoku!Ke komu chodíš v Gennetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 11:35

Lucie - přesně tak..ideální je něco mezi :-) ,ale u nás toho je víc,takže moje nízké fsh mi přijde skoro jako prkotina,když to jde jinak ovlivnit.
Já chodím momentálně k doktoru Petrovi,ale měl ajsem už i konzultac s doktorkou Mokrou a i její předchůdkyní dr. Bydžovskou. Chodím do géčka přes rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 11:43

korinkovna
taky toho máme více-přítel má kritický spermiogram…no, mně bylo řečeno, že pokud mám vysoký FSH, tak se už ničím nedá snížit, takže by mě ani nestimulovali - už jen darovaná vajíčka…kolik je Ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 11:46

bylo mi 34.A ke komu chodíš ty a jak dlouho?
U nás je taky špatný spermiogram,ale zas bych neřekla jako u vás kritický, našli mi endometriozu,zjistili neprůchodný levý vejcovod,pak odstraňovali nějaký ty srůsty v děloze, pak zvýšený výskyt bílých krvinek..no a to fsh.
Mě zas v géčku řekli,že jsou jediné centrum v republice které je to ,vzhledem k tomu fsh , ochotno řešit. Jinde by mě asi zabouchli dveře před nosem,ale nijak sem to nezjiš´tovala,jen sem slyšela o holkách,které v jiných carech měly kvůli tomu stop stav ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 12:03

korinkovna
Já byla na první konzultaci v pátek. Byla jsem velmi zklamaná, protože jsem se objednala k MUDr. Petrovi, ale nakonec jsem byla u MUDr. Mokré…Ta mi vyloženě řekla, že FSH 11,4 je na darovaná vajíčka. Proto jsem začala hledat jiný Car, kde mě se zvýšeným FSH nepošlou hned někam …Našla jsem Arletu…Jinak v pátek mi ještě vzali krev na reprodukční potenciál (právě kvůli tomu zvýšenému FSH-to ukáže prý přesnější hodnoty) a objednali nás na genetiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 12:04

korinkovna
měla jsi už IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
29.8.11 12:11

lucie - no..možná by jsi to měla zkusit u Petra,ale pokud už te´d na začátku máš pochybnosti asi bude vhodnější car změnit hned na začátku a v novém caru klidně říct své pochybnosti o tom předcházejícím. nebyla bys první ani poslední. Já s Mokrou taky měla konzultaci,ale asi sem měla spíš kliku,protože s ní mám dobré zkušenosti. K Petrovi chodím hlavně i proto že k němu chodím nejdéle.
Měla jsem 2 iui a 1 ivf+ICSI, teď se chystám na IVF+PICSI s dlouhým stimulačním protokolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.11 12:24

korinkovna
Teď tam jedeme 22.9. na genetiku. Příští pátek bych měla mít výsledky z krve na ten hormon FSH. Zavolám si tam a budu chtít objednat opět přímo k MUDr. Petrovi, abych si vyslechla i jeho názor. Myslela jsem si, že příteli udělají hned kontrolní spermiogram, ale ani o něj neměla zájem - měli jsme u sebe asi 5 měsíců starý …Moc Ti přeji, aby si se konečně dočkala vytouženého mimíska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.