GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2295
5.8.11 13:45

korinkovna žeby toho na ženskou psychiku bylo málo… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.8.11 13:53

no právě…někdy je ten přístup lékařů a sester strašně moc necitlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.8.11 14:07

holči,já vím,že je lepší hystero.před IUI,ale tak nějak to z manžela vyjelo,že zkusíme rovnou IUI a až pak kdyžtak půjdem do hystero.atd,tak jsem souhlasila,prostě mě to bylo taky nějak příjemnější zkusit to rovnou z fleku.Možná tam byl i ten strach ze zákroku,nerkózy apod.Jinak jestli dělaj pak předoper.vyšetření i v Gennetu,tak to je super,já mám obvodní ještě v místě původního trval.bydliště,takže pro mě by bylo lepší zfouknout to rovnou tam.Jinak já dostala na stimulaci Clostík,budu ho brát v pond.prvně,tak snad to sním bude ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.8.11 14:37
STIMULUJE SE zase bud gonalem,nebo puregonem (dražší) a nebo levnější varianta fostimon,merional,menopur.Myslím,že ti mudr stejně musí dát vyšší dávky,pokud nereaguješ na clostik.Ale to posudí jen oni samy.
Já bych též chtěla ted injekčně stimulovatna iuičko.Uvidim..
vikoušek píše:
korinkovna ja jsem clostíl jíž brala a špatně jsem na nej reagovala, mysliš že exestuje jiný druh stimulace na IUI? pregnyl se dava jenom na uvolněni vajička :think:
  • Citovat
  • Upravit
2295
5.8.11 16:34

Kamcoo díky, jsem zvedava co mi poradi za stumulačni leky a za kolik:poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.8.11 19:53

nováček

Ahoj holky, omluvámse, že vám vstupuju do diskuze…
ale můžete mi prosím poradit? Dnes jsem po roce a něco dostala od svého gynekologa žádanku na spermiogram do gennetu do LB. Můžete mi poradit, jak dlouhá je čekací doba na objednání? V pátek odlétáme na dovču, tak jestli je lepší se objednat už zítra( pokud je dlouhá čekací doba) nebo stačí až se vrátíme…nechci dlouho čekat:-). a ještě, za jak dlouho jsou výsledky??
Moc děkuji za všechny reakce
 MOni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.8.11 19:57

ahoj Moni, nejlepší bude zavolat a zeptat se zda tě vezmou ještě tento týden.Pokud ne objednáš se prostě až se to tobě bude hodit.Čekací lhůty jsou různé. Jinak výsledky jsou asi do hodiny.Zavoláš si. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.8.11 20:18

Jé, děkuji za info, já právě se bále, že josu dlouhé čekací doby, někdo mi říkal, že až 3 měsíce, ale to v Praze, tak jsem necěla jak to má liberec…perfektní zpráva, že výsledky jsou tak brzo…moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.8.11 20:24

nemáš zač. Hlavně aby byli dobré výsledky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.8.11 01:35

Ahoj holky..my chodíme do Gennetu od ledna 2011, v červnu jsme byli na 1. iui, to nevyšlo..a teď v út, 9. 8. jedu na konzultaci k 1. ivf, na konci měsíce by mělo proběhnout :-? Budu ráda, když mi někdo napíšete s ivf své zkušenosti, např., kdy jste se dozvěděli případnou cenovou kalkulaci atd..Jinak my chodíme k mudr. Mokré a spokojenost :-) Všem držím palce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.8.11 07:45

Ahojky holči,tak v pondělí frčim na 1.utz,po Clostíku mě je zatím dobře :wink: .Sestřička při objednávání se mě ptala sama od sebe ke komu chci jít,tak jsem řekla,že tohle 1.IUIčko už dotáhneme do konce s mudr.Mokrou :wink:
nováček-taky držim pěsti,manžel byl nedávno a výsledky jsou opravdu do hodiny :wink:
Mišulína-z ivf zkušenosti nemám,čeká nás 1.IUI,tak držim palečky,aby hned to první vaše ivf bylo vítězný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.8.11 08:02

Ahojky
Misulino, musis se na vse zeptat az si.pojedes pro ty leky, co vam.navrhuji za metody atd. My meli PICSI kvuli hooodne spatnymu spg a prodlouzenou kultivaci. Jinak cennik vykonu.je na strankach gennetu. ISCI 7000, PICSI 14000, prodl.kult 2500, asist.hatching 2000 za embryo…
Nas to vyslo vseho vsudy na necelych 18tisic.

Tak drzim.pesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
9.8.11 20:03

čauky holky máte některá zkušenost s IVM??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
9.8.11 20:14

Moně ho nabízeli, ale měla vlastní hlavu a vyplatilo se jí to.
Kamarádka ho 2× podstoupila, poprvé se jí udělala cysta na vaječníku, takže nic a podruhé vajíčka nedozrála,takže nedošlo k oplodnění, takže taky nic…
Copak by tě zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
9.8.11 20:20

Ahojky holky,

Sestramona gratulka k těhu… nevěděla jsem,že ti to vyšlo

Vikoušek zkušenosti s IVM s ET nemám,ale také mě to čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.