Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kamčo - objednej se hned jak dostaneš ms..oni ti to odpočítaj a objednaj…a nezapoměň na předoperační…
no já myslim,že můžeš i po,ale poneseš tam i moč,tak by to možná bylo lepší. taky záleží jak moc jsou pružný u vás u doktora…s výsledky. Já už nevím,ale hystero se dělá tak asi 8-10 den DC,ale nechhci kecat
korin ale predoperacni uz tedka delaji i v genetu nemílim se a jinak jestli budes jenom spinit tak to prej moci kamco vubec nevadi ale nesmis krvacet
no mě napsali předoperační ke svýmu lekaři,takže ho budu zas dělat u něj..no čoveče jinak já ti nevim.ale určo týden si myslim,že než má výsledky. ![]()
kamco dneska jsem byla na krvi a rekla me sestra ze vysledky budou v utery takze to vemu rovnou ve stredu nez pojedu do liberce tak skocim
kamčo - to je jako u nás. Hele pro tebe je to lepší vyřídit si u vás,protože by jsi kvůli předoperačnímu musela dvakrát do Liberce. jednou na odběry a jednou na ekg a prohlídku.
no tak to každopádně.
já právě přemýšlím ,jestli na ní nejít ted v srpnu.září oddych,a v říjnu ,když tak dle výsledků atak iuičko.
a když ne,tak nic no.Tak pak až ivf.
Jsem si to stím IVM rozmyslela.nepůjdu do něj.
a nebo jít na ní až v říjnu,protože v září to zas bude kluk už ve škole,a to lítání kolem,i když je to třeba jen jednodenní zákrok..ale.No ..uvidim.Mám očem přemýšlet.
určitě bych si hystero nechala udělat před ivf,před iui to není taky marné.
kORIN já ti ani nevím.cenově je to stejný jako ivf,dle slov doktora.
a na to případné dozrávání asi mi dá metformin nebo co.To bych se sním pak ještě poradila.(PROTOŽE SEM MĚLA NA TO LUVERIS A ASI MOC NEZABRAL)
Jinak mi řikal že před IUI ,, je na 100% lepší mít hystero za sebou ,aby se vidělo zdali nejsou srůsty atd.Možná kdybych ho neplatila-tak bych se na hystero ted vyprdla..ale pořád vtom jsou penízky.
my jsme se rozhodli pro 1.IUI hned a pokud nevyjde,pak hyterosk.bude určitě následovat.Pořád nevíme,jestli si to budem hradit,ale já jsem u všeobecky,manžel je u vojenský,tak snad ne,jen když jsem se ptala mudr.říkala,že IUI 2000Kč,takže se na to musím zeptat ještě jednou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
hele já zapoměla jak je stou hystero..kdy se vlastně mám správně objednat?
v papírech to nemám psaný.