GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
5.8.11 11:09

hele já zapoměla jak je stou hystero..kdy se vlastně mám správně objednat?
v papírech to nemám psaný. :think:

• Citovat
  • Upravit
31594
5.8.11 11:13

kamčo - objednej se hned jak dostaneš ms..oni ti to odpočítaj a objednaj…a nezapoměň na předoperační…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.8.11 11:28

korin a to předoperační ..mám udělat před ms?vid asi..

• Citovat
  • Upravit
31594
5.8.11 11:39

no já myslim,že můžeš i po,ale poneseš tam i moč,tak by to možná bylo lepší. taky záleží jak moc jsou pružný u vás u doktora…s výsledky. Já už nevím,ale hystero se dělá tak asi 8-10 den DC,ale nechhci kecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
5.8.11 11:43

korin ale predoperacni uz tedka delaji i v genetu nemílim se a jinak jestli budes jenom spinit tak to prej moci kamco vubec nevadi ale nesmis krvacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.8.11 11:46

no mě napsali předoperační ke svýmu lekaři,takže ho budu zas dělat u něj..no čoveče jinak já ti nevim.ale určo týden si myslim,že než má výsledky. :think:

• Citovat
  • Upravit
1771
5.8.11 11:48

kamco dneska jsem byla na krvi a rekla me sestra ze vysledky budou v utery takze to vemu rovnou ve stredu nez pojedu do liberce tak skocim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.8.11 11:48

kamčo - to je jako u nás. Hele pro tebe je to lepší vyřídit si u vás,protože by jsi kvůli předoperačnímu musela dvakrát do Liberce. jednou na odběry a jednou na ekg a prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.8.11 11:50

no tak to každopádně.
já právě přemýšlím ,jestli na ní nejít ted v srpnu.září oddych,a v říjnu ,když tak dle výsledků atak iuičko. :think: a když ne,tak nic no.Tak pak až ivf.
Jsem si to stím IVM rozmyslela.nepůjdu do něj.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
5.8.11 11:51

a nebo jít na ní až v říjnu,protože v září to zas bude kluk už ve škole,a to lítání kolem,i když je to třeba jen jednodenní zákrok..ale.No ..uvidim.Mám očem přemýšlet.

• Citovat
  • Upravit
31594
5.8.11 12:16

určitě bych si hystero nechala udělat před ivf,před iui to není taky marné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.8.11 12:20

jakpak to,že jsi si rozmyslela to IVM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.8.11 12:23

kORIN já ti ani nevím.cenově je to stejný jako ivf,dle slov doktora.
a na to případné dozrávání asi mi dá metformin nebo co.To bych se sním pak ještě poradila.(PROTOŽE SEM MĚLA NA TO LUVERIS A ASI MOC NEZABRAL)

Jinak mi řikal že před IUI ,, je na 100% lepší mít hystero za sebou ,aby se vidělo zdali nejsou srůsty atd.Možná kdybych ho neplatila-tak bych se na hystero ted vyprdla..ale pořád vtom jsou penízky.

• Citovat
  • Upravit
69
5.8.11 12:30

my jsme se rozhodli pro 1.IUI hned a pokud nevyjde,pak hyterosk.bude určitě následovat.Pořád nevíme,jestli si to budem hradit,ale já jsem u všeobecky,manžel je u vojenský,tak snad ne,jen když jsem se ptala mudr.říkala,že IUI 2000Kč,takže se na to musím zeptat ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.8.11 12:31

lera - platit iui nebudeš…to by jste museli mí tdárce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.