Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jjj korin aspon někde se musí ušetřit, když do picsi dáme 14000
![]()
kamco vše je ok srusty nic polipy taky nic , a endometrioza taky nezjištěna.
![]()
Jájo ptají se na nemoci v rodině a kdo z přímích příbuzných na co zemřel, my byli u primáře, pořád si dělal srandičky…
HARPER píše:
Jájo ptají se na nemoci v rodině a kdo z přímích příbuzných na co zemřel, my byli u primáře, pořád si dělal srandičky…
Nejlepší bylo když řekl, že DNA se nám změní jen jednou a to když vybuchne atomovka…
No, tak honem zjistit, ne? Jinak v G. taky chodím k dr. Mokré je v pohodě…
jéé, ted koukám, že jsi psala, že nechceš, aby to rodiče věděli…
Tak to tě chápu, moje ségra mi řekla, no když jste teda oba ok, tak nechápu, proč vám to nejde… Měla děti děsně brzo, neměli ani kde bydlet a nechápe, že někdo chce mít pro dítě zázemí, tak to odsune na později…
tak to jsme na tom stejně u nás taky nikdo neměl problém… Ale vážně se nemáš za co stydět, mám spoustu známích, kteří taky byli na IVF, dnes je to hodně běžná věc a hodně lidí má problém… nevím jestli jsi to už psala, ale jak dlouho se snažíte a máte už nějaká vyšetření za sebou?
Tak s tím ti určitě pomůžou, zjistí kde je háček a určitě to bude ok je jasné, že pokud nemáš MS, tak je problém, mě spíš děsí, že nám nic vlastně nenašli, já nikdy žádné problémy neměla a stejně nic… Znám jednu holčinu, které taky nic nezjistili, i ten její manžel je ok a už vyčerpali všechny hrazené pokusy a nic…
je to strašně individuální, podle toho co vám zjistí a jakou metodu budete potřebovat, pak taky ti nikdo dopředu neřekne jak budeš reagovat na stimulaci a kolik těch léků si budeš muset dokupovat, pojištovna hradí jen část, takhle mi to bylo řečeno..
jája428 píše:
Asi si budu muset vyhledat ty všechny léky a názvy, kterýma tady házíte, abych byla v obraze
Nějak se zatím ztrácím, ale já se do té terminologie dostanu
jája428 píše:
dostala jsem sice cenik, ale moc se v tom neorientuju, na kolik tak cca pokud je dobrý spermiogram výjde IVF?se vším všudy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.