GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1771
27.9.11 15:11

jjj korin aspon někde se musí ušetřit, když do picsi dáme 14000 :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.9.11 15:21

Katooso a co vysledky -jaké byli?

• Citovat
  • Upravit
1771
27.9.11 15:29

kamco vše je ok srusty nic polipy taky nic , a endometrioza taky nezjištěna. :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 16:12

Ahoj holky, jste se teda dneska rozjely, nestíhám číst :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 16:16

Jájo ptají se na nemoci v rodině a kdo z přímích příbuzných na co zemřel, my byli u primáře, pořád si dělal srandičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 16:18
HARPER píše:
Jájo ptají se na nemoci v rodině a kdo z přímích příbuzných na co zemřel, my byli u primáře, pořád si dělal srandičky…

Nejlepší bylo když řekl, že DNA se nám změní jen jednou a to když vybuchne atomovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 16:32

Proč myslíš, že toho moc nezjistí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 16:40

No, tak honem zjistit, ne? Jinak v G. taky chodím k dr. Mokré je v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 16:42

jéé, ted koukám, že jsi psala, že nechceš, aby to rodiče věděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 16:44

Tak to tě chápu, moje ségra mi řekla, no když jste teda oba ok, tak nechápu, proč vám to nejde… Měla děti děsně brzo, neměli ani kde bydlet a nechápe, že někdo chce mít pro dítě zázemí, tak to odsune na později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 16:51

tak to jsme na tom stejně u nás taky nikdo neměl problém… Ale vážně se nemáš za co stydět, mám spoustu známích, kteří taky byli na IVF, dnes je to hodně běžná věc a hodně lidí má problém… nevím jestli jsi to už psala, ale jak dlouho se snažíte a máte už nějaká vyšetření za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 17:03

Tak s tím ti určitě pomůžou, zjistí kde je háček a určitě to bude ok je jasné, že pokud nemáš MS, tak je problém, mě spíš děsí, že nám nic vlastně nenašli, já nikdy žádné problémy neměla a stejně nic… Znám jednu holčinu, které taky nic nezjistili, i ten její manžel je ok a už vyčerpali všechny hrazené pokusy a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.11 17:12

je to strašně individuální, podle toho co vám zjistí a jakou metodu budete potřebovat, pak taky ti nikdo dopředu neřekne jak budeš reagovat na stimulaci a kolik těch léků si budeš muset dokupovat, pojištovna hradí jen část, takhle mi to bylo řečeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31595
27.9.11 17:33
neboj do toho se dostaneš raz dva
jája428 píše:
Asi si budu muset vyhledat ty všechny léky a názvy, kterýma tady házíte, abych byla v obraze :oops:
Nějak se zatím ztrácím, ale já se do té terminologie dostanu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31595
27.9.11 17:37
jak to psala harper - je to různé. Většinou počítej kolem dvaceti tisíc. Může to být méně,ale i více.
jája428 píše:
dostala jsem sice cenik, ale moc se v tom neorientuju, na kolik tak cca pokud je dobrý spermiogram výjde IVF?se vším všudy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.