Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamccaa píše:
Taky se mě ptali..jestli je kluk náš..a nejen můj.
jája428 píše:
Holky všechny už máte děti?snaží se tu některá o první
katoosa píše:
ahojky všechny zdravím.![]()
![]()
![]()
![]()
Nemi souhlas..samo.. ![]()
Katoosa čautě..tak jak válčíš?co nového?
nemi píše:
ale zase ted když dlouhým protokolem vyřešili tu endošku, tak je to taky dle mě větší šance a musíš z toho cítit i větší naději, ne?
korinkovna píše:
teoreticky na začátku jsme si mysleli,že je problém jen v tom spermiu. Až po nezdařeném ivf začali jednat.nemi píše:
no asi kdybych byla na začátku, tak bych byla ráda, že by mi nic nenašli, páč někdy fakt pomuže jen to, že tě nějak nastimulujou a jde to jak po másle s malou pomocí např to IUI, ale když už se někdo snaří několik let, tak si zase říkám, že to dá naději, když něco najdou, ale musí to taky vyřešit
jája428 píše:
Holky všechny už máte děti?snaží se tu některá o první
jjj nemi žiju ale nebyl čas promin, jinak kamco zatim nic noveho byla jsem zase nate hysteroskopii, a hydrolaparoskopii a 3 října jdu na kontrolu, mela bych vyfasovat merional a zacit stimulovat.
![]()
nemi píše:
ale víš jak se ti doktoři při tom musí cítit? ale je to tak, někdy je to duležitá informace.A to ještě když se manža po porodu dozvěděl, že dcera má krevní skupinu 0 a my oba B, víš co se mu muselo honit hlavou? sestřička říkala, nebojte tatínku, to se vysvětlí![]()
![]()
![]()
![]()
Kamccaa píše:
Kamccaa píše:
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.