Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamčo - zeptám se manžela té kolegyně. Mi od nich ryby kupujem,ale teď má jenom pstruhy. On na výlovy také jezdí. Ale nevím jak moc na to spěcháš, budu to možná vědět až po víkendu, on je teďka pryč.
Jinak dva se udrželi a dva poslali k šípku ![]()
zdravím všechny snažilky,těhulky a maminky…
dovolte mi jen dotaz, jaká je mudr.Mokrá? máte někdo zkušenosti? (já chodila loni k Johannové)…
za mě za jedna. Teď sem s ní měla stimulku a naprostá pohoda,profesionálnost, o všem mě informovala. Přišla sem s tí do kontaktu již vícekrát,i když sem před tím chodila k Petrovi,ale přendavali si nás tam jak hrušku a brambor,ale pohoda.
zane2611 píše:
zdravím všechny snažilky,těhulky a maminky…
dovolte mi jen dotaz, jaká je mudr.Mokrá? máte někdo zkušenosti? (já chodila loni k Johannové)…
Je trochu svéráznější, ale profesionální a pečlivá. Manželovi moc sympatická nebyla, při informování o ne moc pozitivních výsledcích Spg se s námi nepárala, tak si to asi bral moc osobně (no kdo by nebral). Za to nás alespoň uměle nechlácholila, jako malé děti. To já moc ráda nemám, je mi pak akorát do breku. Nenapovídá toho jako Dr. Petr, ale za to jde ručně stručně k věci. Takže u mě dobrá ![]()
já byla taky přehazovaná dost z ruky do ruky a na mokrou jsem měla štěstí jak při kontrole, tak při zákrocích.Nemám výhrady.Jak už bylo řečeno: stručně jasně výstižně, žádné mazání medu kolem huby
za mě OK ![]()
čao,já se sní setkala když v gečku začínala,dělala mi IUI -a neseděla mě,ani mužskýmu.IUIčko od ní sem cítila asi 2 dny.
Za mě zatim negativ.
JÁJO NEBOJ..ms přijde…také jsem měla vždycky zpoždění když jsme šli do nějaké akce
jája428 píše:
to je jak naschvál.
dostala jsem ji ve středu, tak je ještě asi čas, zítra to bude týden, ale zatím vůbec nemám pocit, že by měla dojít a to mě vždy dost bolí břicho už dva dny předem
To je vždycky tak, že když chceš, aby přišla, tak se opozdí a naopak
Jen vydrž ![]()
přesně jak píše Arnie- v genetu na to jsou zvyklí,že se ženské přeobjednávají..
jája428 píše:
no je fakt, že kdybych fungovala normálně tak tam asi nejsem a musej s tím počítat
Přesně tak ![]()
Ahojík holky,
tak jsme byli dneska v Géčku,a změna jdu na IVF s ET,už jsem vyfasovala léky Puregon.Až dorazí během 14dní ms,tak jdem do toho. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
DOBRÉ RÁNO.
Tak držím co se dá..aby se drželi dál.
Korin no právě sem myslela,že by jsme zajeli kuk na nějaky ten rybník (forma výletu)a při výlovu koupily - asi amura,možná štiku jinak jako na vánoce to beru až den před štědrým dnem.

Jinak jsem přemýšlela i o sádkách ,ale sem nějak na nic nikde nepřišla.