GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
7.10.11 07:44

DOBRÉ RÁNO.
Tak držím co se dá..aby se drželi dál.

Korin no právě sem myslela,že by jsme zajeli kuk na nějaky ten rybník (forma výletu)a při výlovu koupily - asi amura,možná štiku jinak jako na vánoce to beru až den před štědrým dnem. :think: :think:

Jinak jsem přemýšlela i o sádkách ,ale sem nějak na nic nikde nepřišla.

• Citovat
  • Upravit
31596
7.10.11 18:01

Kamčo - zeptám se manžela té kolegyně. Mi od nich ryby kupujem,ale teď má jenom pstruhy. On na výlovy také jezdí. Ale nevím jak moc na to spěcháš, budu to možná vědět až po víkendu, on je teďka pryč.

Jinak dva se udrželi a dva poslali k šípku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
8.10.11 13:20

TAK KORIN –děj se vůle boží.

a díky ještě jednou za vše,..

• Citovat
  • Upravit
2144
10.10.11 14:10

zdravím všechny snažilky,těhulky a maminky…
dovolte mi jen dotaz, jaká je mudr.Mokrá? máte někdo zkušenosti? (já chodila loni k Johannové)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
10.10.11 14:21

za mě za jedna. Teď sem s ní měla stimulku a naprostá pohoda,profesionálnost, o všem mě informovala. Přišla sem s tí do kontaktu již vícekrát,i když sem před tím chodila k Petrovi,ale přendavali si nás tam jak hrušku a brambor,ale pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.10.11 19:37
zane2611 píše:
zdravím všechny snažilky,těhulky a maminky…
dovolte mi jen dotaz, jaká je mudr.Mokrá? máte někdo zkušenosti? (já chodila loni k Johannové)…

Je trochu svéráznější, ale profesionální a pečlivá. Manželovi moc sympatická nebyla, při informování o ne moc pozitivních výsledcích Spg se s námi nepárala, tak si to asi bral moc osobně (no kdo by nebral). Za to nás alespoň uměle nechlácholila, jako malé děti. To já moc ráda nemám, je mi pak akorát do breku. Nenapovídá toho jako Dr. Petr, ale za to jde ručně stručně k věci. Takže u mě dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
10.10.11 21:16

já byla taky přehazovaná dost z ruky do ruky a na mokrou jsem měla štěstí jak při kontrole, tak při zákrocích.Nemám výhrady.Jak už bylo řečeno: stručně jasně výstižně, žádné mazání medu kolem huby :andel: za mě OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
10.10.11 21:33

čao,já se sní setkala když v gečku začínala,dělala mi IUI -a neseděla mě,ani mužskýmu.IUIčko od ní sem cítila asi 2 dny.
Za mě zatim negativ.

• Citovat
  • Upravit
2144
10.10.11 21:44

děkuji za názory holky, díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
11.10.11 19:11

JÁJO NEBOJ..ms přijde…také jsem měla vždycky zpoždění když jsme šli do nějaké akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.10.11 19:34
jája428 píše:
to je jak naschvál. :cert:
dostala jsem ji ve středu, tak je ještě asi čas, zítra to bude týden, ale zatím vůbec nemám pocit, že by měla dojít a to mě vždy dost bolí břicho už dva dny předem :-(

To je vždycky tak, že když chceš, aby přišla, tak se opozdí a naopak :nevim: Jen vydrž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
11.10.11 19:45

přesně jak píše Arnie- v genetu na to jsou zvyklí,že se ženské přeobjednávají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
11.10.11 20:18
:mrgreen: :wink: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.10.11 20:35
jája428 píše:
no je fakt, že kdybych fungovala normálně tak tam asi nejsem a musej s tím počítat :-)

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
11.10.11 20:50

Ahojík holky,
tak jsme byli dneska v Géčku,a změna jdu na IVF s ET,už jsem vyfasovala léky Puregon.Až dorazí během 14dní ms,tak jdem do toho. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.