GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
12.10.11 09:39

jo, myslela jsem KET, promin, špatně jsem to napsala… Hmm, tak to holky nebudu řešit a prostě necháme zavést jedno. Dr. mi řekla, že tam měli paní co měla malou dělohu tj. infantilní typ dělohy a ta pokaždé otěhotněla, ale donosila až na sedmý pokus, každým potratem se prý děloha zvětšuje, byla jsem z toho hotová, ale když mi dělala ultrazvuk, tak se jí tak malá nezdála, no tak budu doufat, že to tak hrozné nebude… Mě to zjistili při laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.10.11 09:51

tak to asi taky není optimistické tohle slyšet, ale duležité je že se chytí.Tak snad budeš mít velkou urodu, aby si měla víc šancí, hlavně když budeš mít něco v zásobě, budeš i klidnější, teda já bych aspon byla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.10.11 09:56

No, tak za tu větší zásobu se modlim… Ale nevim, nevim, mám nízké AMH…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
12.10.11 09:58

Ahoj Harper - holky mají pravdu, řiď se tím ci poví embrioložka. Mluvila sem s ní celkem nedávno HA jsme také chtěli,ale vymluvila mi to - dost to znělo přesvědčivě. Oni ho v gennetu moc nedělají, dělá se jen starším matkám nebo po IVM,kdy jsou obaly embryjek tužší. K mražení - nás se moc netýkalo,neměla sem tolik materiálu,ona my vysvětlovala,že pokud něco zbude tak mražej skutečně jen ty kvalitní aby přežili následné rozmražení.
A do redukce bych rozhodně taky nešla!!!Je tam velké riziko potratu.
Takže rozhodně embrioložce věř!!! O embryích je lepší se poradit s laboratoří než s doktorem - skutečně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
12.10.11 10:00
hele u nás se stal malinkatý zázrak - měla sem pět vajíček a pět se oplodnilo - skutečně záleží na kvalitě nikov kvantitě…
HARPER píše:
No, tak za tu větší zásobu se modlim… Ale nevim, nevim, mám nízké AMH…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.10.11 10:05

Jé, Korin, tak to je krásný, gratuluju, ani nevím jestli už máš po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.10.11 10:09

já se přidávám k názoru Korin, já jich měla naopak hodně 35 a zustalo jich 5 a ani jedno se nechytlo.TAkže raděj 2 kvalitní než 10 nekvalitních :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
12.10.11 10:28

Ono když nebude transfer tak ti tenhle pokus nebudou počítat. Když to nevyjde budou zjišťovat proč se tak stalo pošlou tě na další vyšetření a tak podobě.

ještě taková jedna věc na zamyšlení. V současné době je v návrhu pro asistovanou reprodukci,když bud etransferované jedno embrio měla by pojišťovna hradit pokusy čtyři. zatím je jen tenhle návrh, i když někde už říkali o pěti,ale to je zatím jen úvaha. V návrhu je to první co jsem napsala. Zjistila sem to tady na miminu v nějaké poradně kde doktorka odpovídala na nějakej dotaz jedné uživatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
12.10.11 10:29
jojo už mám po ET. Dnes sem pátý den :-)
HARPER píše:
Jé, Korin, tak to je krásný, gratuluju, ani nevím jestli už máš po ET?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.10.11 10:32

Korin, tak držim moc palečky! Jinak já jsem o tom četla, že je chtěj zavádět poze jedno, ale bude hrazeno šest pokusů, asi se to teprve ujasnuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.10.11 10:34

Nemi, tak to je mazec, můžu se zeptat co ti pak k tomu řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.10.11 12:10
coby, OHSS a tudíš větší počet,ale nekvalitní, další pokus byl bez stimulace IVM a třetí IVF s minimální stimulací a prevence proti OHSS.Nic víc mi říct nemužou :nevim:
HARPER píše:
Nemi, tak to je mazec, můžu se zeptat co ti pak k tomu řekli?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
12.10.11 20:28

Ahojík holky,
Sestramona díky, nevěděla jsem jaký to je protokol.Ještě,že tě tu náme. :-) Už aby přišla ms a mohli jsme se do toho pustit…

Kořinkovna tak držím vše co mám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.10.11 07:19

Ahoj děvčátka,hlásím se po delší době…nemám PC a musím chodit k pubertákovi a ttomu se toc nelíbí :( Byla jsem 10.10.11 v Gennetu an akontrole po hyrolaparoskopii…myslela jsem,že bude ten KET,ale s tou endometriozou avšim možnym určitě ne :cry: :cry: Dostala jsem na 4 měsíce HA a bez přestávek na MS ji budu brát.Potom vysadím a dostanu Anopyrin,Clexan,Prednison,Estrofem, Utrogestan a v přirozeném cyklu snad KET.Každopádně budu muset prodloužit mražení miminek,protože to bude víc než rok po zamražení.Každopádně jsem řikala doktorovi,že jsem před třema rokama přišla do Gennetu relativně zdravá a ted nemám vejcovody,mám endošku a srůsty a polypy a myomy a bůhví co ještě :( Je mi z toho tak nějak…podivuhodně,ale jinak vše OK,jen u čubiny zjištěna silná alergická reakce a bere také prednison :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
13.10.11 10:38

marti-v pohodě, to by ti napsaly i ostatní, co to mají za sebou :wink:
tak držim pěsti, ať už ti přijde ms a můžeš začít se stimulací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.