GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
4.11.11 10:00

přesně tak, nevytírám, nevysávám, musí přítel… Chudák z práce do práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
4.11.11 10:14

harper - no tak hurá :dance: :dance:

Marti - tak sem na tebe zvědavá, už máš možná po. Zálleží kdy půjdeš na řadu,ale už bys mohla být vyřízená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
4.11.11 10:15

harper - manžel to těď taky tak má,ale dost věcí zvládám sama..jen se snažim nic netahat a když není čas jít s mužem nakoupit,tak jdu klidně za dopoledne třikrát :lol:
ale je fajk,že dřív sem kmitala víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.11.11 10:22

JJ, Korin, já teda vařim, chodim se psem, takový ten drobný úklid, jako prach, koupelna, nádobí, praní to je v poho, ale je fakt, že na nákupy nechodím, přítel vždycky nakoupí, když jede z práce, nechce abych nic tahala. A teda vařím jen rychlovky, nesnesu dlouho stát v kuchyni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
4.11.11 10:25

no já taky…a už mě tolik vaření nebaví jako dřív..hodně sem pekla,ale teď se přemůžu tak jednou týdně…ale na neděli sem slíbila svíčkovou :roll: tak sem na sebe zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.11.11 10:34

jo a holky bacha na žehlení… když žehlit tak po 1/2 hodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
4.11.11 10:46

? proč? To zas není tak namáhavé :think: nebo vadí to stání???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.11.11 11:26

No já už tam mám pěknou haldu na žehlení, ale nežehlim, někdo už na to upozornoval, ani nevím kde jsem to četla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.11.11 11:48

ono vadí, hlavně žehlení je namáhavé na břicho… takže já žehlila po 20-ti minutách, maximálně půl hodinky, víc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.11.11 12:04

Jo ani jsem vám neřekla, že máme fotečku obou morulek, přítel ukecal embrioložku… Ukecal by teda asi i mrtvího, řekla, že se to teda běžně nedělá, ale pak přišla i s fotečkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
4.11.11 12:27

val - aha..přiznám se,že u žehlení by mě to nenapadlo, takže děkuju za upozornění :kytka:

harper - myslím,že tu taky někdo měl fotky morulek…já nemám..vypadají všechny steně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.11.11 12:33

to asi jo, jen si řikám, že má každej ultrazvuk a je zajímaví mít na památku ještě to co předcházelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
4.11.11 12:35

jo to určitě…já dokonce rozpoznal rozdíl mezi blastocystou v lednu a Morulou letos v říjnu :mrgreen: ..říkala sem si že ta Morula je taková nedotažená,když sem jí viděla na obrazovce :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.11.11 12:56
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.11.11 15:45

harper já mám obrázky morulek, pak jim to nalepim do alb :palec:

jinak skrz ty práce, nemá se dělat nic, při čem máš ruce výš, jak v pase…
takže nemýt okna, nežehlit, neluxovat, nevytírat…později se nepředklánět…což mě už moc nejde, jdu spíš do dřepu :mrgreen:
je toho hodně…
ale není to tak, že teď jsi těhotná, tak nesmíš dělat tolik věcí…je to podle toho, na co se cítíš a hlavně je to dost individuální…
někdo tyhle věci nedělá, protože se bojí, někdo, protože to má zakázaný…mě např občas tvrdlo břicho a vypozorovala jsem, že u dlouhýho stání…
takže jsem dostala zákaz od doktorky vařit dýl jak hodinu atd…nic nedělat dýl, jak hodinu…
což je při mý hlemýždí rychlosti teďka docela problém, když 20 minut jen převlíkám postel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.