Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
korinkovna Téda,šetrnější způsob za laparku,to zní dobře
.Protože jestli 1.IUI nedopadne,stejně bych na ni asi musela ![]()
lera - při poslední konzultaci mi to říkal dr. Petr,že by jí měli začít v gennetu dělat od srpna. Bude to něco jako při hysteroskopii, dvě hodiny po zákroku si tam pobudeš a pak jdeš dom.Tak nějak mi to vysvětloval. Rozhodně lepší než aby ti dělali díry do břicha
a k názorum na doktory, dr. Petr je nejoblíbenější doktor v Gennetu, dr. mokrá je tam relativně nová - od Nového roku-,ale i když na Petra jsou vesměs „recenze“ pozitivní,zaznamenala sem i pár negativních.Těch je málo,ale jsou.Prostě je to o lidech.
Dr. Mokrá je trochu ráznější,ale já semj í třeba vděčná,že mě napsala to dopotučení na laparku.Na mě působila dobře..je možná víc přímočará než Petr.
korinkovna-jj,četla jsem tu na d.Petra samou chválu,ale prostě bylo mě hloupý volat tam a říct,že chci jen k němu
nechala jsem to na osudu a tak budu d.Mokré věřit ![]()
lera - kdykoliv se můžeš objednat k někomu jinému.Já taky nejdřív chodilak mudře,která tam už ale nedělá.K Petroci jsem vlastně přešla náhodou a jsem tomu docela ráda,ale taky jsem ráda,že jsem to tak občas prokombinovala ![]()
korinkovna-a to jako jde,jít třeba na 2 konzultace k d.Mokré a pak k d.Petrovi?
já myslela,že jakmile začnu chodit k jednomu doktoru,musela bych mít vážný důvod,aby mě předali jinému ![]()
kdykoliv se budeš objednávat můžeš si říct ke komu chceš.Jsi tam jako klient né jako pacient ![]()
Ale já tě nepřesvědčuju,aby jsi přešla..to je hlavně o tvém pocitu…
Půjdeš-li na nějakej zákrok na sál, tak tam záleží ktrej doktor má zrovna ten den službu…rozpis bejvá napsaný v čekárně na nástěnce pro tvou informaci,ale posledně když sem tam byla tak tam chyběl
korinkovna-děkuju za info,jsi zlatá
takže koho budu mít na zákrok stejně neovlivnim a zatím jsem po 1.návštěvě spokojená,takže zatim zůstanu u ní
přišlo by mě divný jen tak šup a jdu (dle názorů)za lepšim.Ale děkuju za informaci,hned má člověk lepší pocit svobodný volby ![]()
to je jasný…se všemi doktory se stejně dříve nebo později setkáš…tomu se prostě stejně neubráníš…
korinkovna-já pevně věřím že nebude potřeba
že se zadaří hned ![]()
korinkovna-přesně tak
ale stejně mě poslední 3 ms dostali pěkně na kolena
každopádně se člověk brzo oklepe a věří,že snad příště ![]()
to tak je vždycky.....je to takový běh na dlouho trať, pro někoho maraton, pro někoho pár metru
korinkovna-přesně tak
vše se děje z nějakého důvodu a tak prostě máme tu cestu k mímu trnitější…ale dočkáme se nakonec všechny
Ty se te'd chystáš na nějaký „zákrok“?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.