GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
23.7.11 13:00

Imunologie se dělá na doporučení a je zdarma, max. každý 30 Kč regul.popl. a doprava do prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.7.11 13:02

POKUD MÁŠ DOPORUČENÍ, TAK NEPLATÍŠ NIC, AKORÁT CESTU DO PRAHY A ZPÁTKY…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.7.11 18:54
yweta píše:
Alize jestli se ti nechce na KET do Liberce, můžeš si nechat převézt mrazáčky do jiného CARu, myslím,že tak to měla i Val, že jí je s ISCARU převezli do LB Gennetu…takže pokud jsi v ně ztratila důvěru a necítíš se na to tam dál chodit, měli by to bez problémů pochopit… Sami pořád říkají,jak je psychika důležitá…držím palečky

No samotne IVF probehlo na jednicku, takze KET urcite v Liberci. Vadilo mi spis, ze mne do toho moc tlacili, neshodli se nejak na diagnoze a popravde si myslim, ze se hledat ani moc nesnazili… IUI jsem si treba taky musela vydupat, rekli mi, ze to nema smysl a kdyz mi pak z nej dali spravu, tak tam stalo, ze jsem stimulovala clostilbegitem i kdyz ja pred tim nic nebrala… Ale je dost mozny, ze to spusobili ty personalni zmneny, pokazde jsem byla u nekoho jineho a mnela jsem z toho tak akorat peknej zmatek… Tak uvidime jak to bude ted. Jak tak sleduju, tak ted imuno nabizej sami skoro vsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
23.7.11 19:40

Alize tak uvidíš…prostě budeš muset trochu prudit,že chceš objednat k tomu a tomu doktorovi a je to…jasně, že UTZ ti může udělat jinej, ale jinak jako dohadování se co dál, to bych chtěla vždycky jen jednoho doktora… Já celou dobu chodila jen k Petrovi, jednou mi UTz dělala Bydžovská a jednou Johannová… Do telefonu jsem říkala,že chci objednat k doktorovi a jméno, neměli s tím problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
24.7.11 11:41
Girasolh píše:
Dobrý den, chtěla jsem se informativně zeptat, kolik stojí ta imunologie páru v Praze????Taky jsem dostala doporučení od Gennetu v Lbc,ale mám pocit,že z nás tahají jen kačky…prosím,prosím,o případný názor. :-)

Ahoj,nestojí nic.Ani odběry ani konzultace :) Máme to ted měsíc starou věc,příští týden jedu pro výsledky a na konzultaci.By
li jsme v Praze v Imunnii .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.7.11 18:46

ALIZE - taky mě to mrzí, i ten jejich celkový přístup. Skoro bych už uvažovala přejít do jiného caru,a jak psala ywetka, mohou ti mrazáčky převezt do jiného caru,kde se dohodneš na další spolupráci a pokračování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.7.11 21:11

Ahojky holky,jsem tu nová,dnes jsme byli s manželem poprvé v Gennetu v Liberci,mluvila s náma mudr.Mokrá a dojmy máme s manželem oba dobrý.Na genetiku nás pošle hned,pokud budem chtít a na imuno hned po 1.IUI pokud by se teda nezadařilo.Napsala mě Clostilbegyt,udělala mě utz a zítra ráno jdu ještě na krev na podrobnější testy,přestože HP mě dělal můj gyndař.Do ničeho nás nenutila,pro IUI jsme se s manželem rozhodli samy,takže já mám pocit dobrej.Máte s ní holky prosím některá zkušenost?Děkuju za odpověď a zároveň držim palce všem snažilkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.7.11 21:27

ahojky
no ja ji neznam..chodime k dr.petrovi…ale urco bude dobra..tam by si zadnyho nekvalifikovanyho doktora nevzali :palec:
jinak drzim pesti at vse klapne a jsi brzy tehotna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.7.11 21:47

Čau ..

Příspěvek upraven 29.07.11 v 08:30

• Citovat
  • Upravit
69
28.7.11 22:08
Děkuju,to potěší :mavam:
sestramona píše:
ahojky
no ja ji neznam..chodime k dr.petrovi…ale urco bude dobra..tam by si zadnyho nekvalifikovanyho doktora nevzali :palec:
jinak drzim pesti at vse klapne a jsi brzy tehotna :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.7.11 22:09
:think: aj…můžu vědět proč? :roll:
Kamccaa píše: Čau ..
No já se nevyjadřuji k mudr Mokré. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
29.7.11 08:32

Lera má zkušenost - nic moc.Víc to tady rozepisovat nebudu.Mě dělala IUI a spokojená jsem nebyla.
Ale vidíš,co člověk to názor..
Chodím ještě na jiný portál ,a tam ji též nechválí.

• Citovat
  • Upravit
31594
29.7.11 09:01

lera - ahoj :kytka:
no je to jak píše Kamča…co člověk to jinej názor…já sem se zas díky ní dostala v genetu na laparku,kterou mi dr. Petr nechtěl udělat a díky tomu jsem u sebe zjistila další vývoj proč to u nás nebude tak jednoduché. A muj osobní názor na ní je pozitivní…dělala mi transfer embrií,měla sem s ní konzultaci a jako v pohodě…
Důležitý je tvuj dobrý pocit a pokud vás hned posílá na genetiku a jinak s váma jedná ok,tak bych to hodnotilakladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.7.11 09:05

Jinak sem napsala malou nepřesnost..laparku v genetu zatím nedělají až od druhé polovinu roku by měli začít nějakou novou metodu,šetrnější.
Mě se jednalo o doporučení do nemocnice :kytka: ,tak jen pro přesnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.7.11 20:15
Ahojky,uff,popravdě,jsem z toho byla od včera dost zmatená a ráda slyšim na ní i něco pozitivního :-) S manželem jsme právě byli spokojený,všechno nám vysvětlila,do ničeho netlačila,byla docela i sranda a prostě pocit z ní jsem měla dobrej…ale jak píšete,co člověk to názor :wink:
korinkovna píše:
lera - ahoj :kytka:
no je to jak píše Kamča…co člověk to jinej názor…já sem se zas díky ní dostala v genetu na laparku,kterou mi dr. Petr nechtěl udělat a díky tomu jsem u sebe zjistila další vývoj proč to u nás nebude tak jednoduché. A muj osobní názor na ní je pozitivní…dělala mi transfer embrií,měla sem s ní konzultaci a jako v pohodě…
Důležitý je tvuj dobrý pocit a pokud vás hned posílá na genetiku a jinak s váma jedná ok,tak bych to hodnotilakladně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.