Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Meivik, dpufám,že píšu tvůj nick zprávně, když tam mě omluv
. Jsme tu pro tebe
a vítej
Ahoj Melviku, ptej se na co potřebuješ…vyzvídej, když budeme moct, tak ti poradíme nebo aspoň vyslechneme ![]()
Ahoj holky. Nezlobte se, že jsem vám neodepsala dřív, neměla jsem ani sílu ani slov… ![]()
Tak nás začátkem září přece jenom čeká ten ket. A už teď mám šílenej strach z dalšího neúspěchu a sklamání. Já vím, že bych mněla myslet pozitivne, ale už to nějak nejde. Pokaždé když jsem šla do iui či ivf, jsem moc věřila, že to vyjde… A nic!
A teď ještě tohle…
Je mi z toho všeho taaak smutno… ![]()
A co vy, jak se máte, nějaké dobré správičky??? ![]()
Já vlastně ani nevím, už to vypadalo, že je to na dobré cestě, vše bylo v pořádku a pak z ničeho nic spontánní potrat v 8. týdnu…
![]()
Alize já měla taky spontánní potrat v 9. týdnu, prostě to tak muselo asi být, nebylo mimi zdravé… tak teď se ti to na podzim určitě povede…
Alize - moc mě to mrzí, taky jsme o jedno miminko takhle přišli. Co ještě chtít po Gennetu doporučení na genetiku a imunologii? Třeba by to k něčemu bylo. Dej si pauzu, načerpej sílu do dalšího boje a až se na to budeš cítít, tak do toho jdi. Dřív to asi nemá cenu, to tomu pak člověk ani sám nevěří…
![]()
Ja uz jsem se na genetiku a imuno ptala 2×. Poprve mi bylo receno, ze to neni standardni vysetreni a dela se az po nejakem neuspechu. A ze u nas to neni potreba. Prej udelame jedno ivf a uz se neuvidime… Podruhe to bylo uz po ivf. To se mne zeptali, co si od toho slibuju, ze by mi stejne nic jineho asi nepredepsali jelikoz prednison na potlaceni imunitni reakce jsem dostala i tak uz u 1. ivf.
A odkladam to uz od unora, nechci dal cekat. Nevim , jestli to ma nebo nema cenu, ale musim to aspon skusit. Kdyz nic, tak se to snad aspon pohne zas nekam dal a treba mne na tu genetiku a imunologii konecne poslou.
nechtějí na to posílat, aby se vešli do limitu. Trvej na tom…evidentně můžeš otěhotnět i přirozeně, ale můžeš mít protilátky proti mimču a na to půl tablety prednisonu nemusí stačit…Já teď taky brala prednison až do 12 tt. Sice jsem otěhotněla přirozeně, ale doktorka Trnková z Imumedu nechtěla nic riskovat, řekla,že to mimču neublíží a hned mě objednala na kontrolní odběry…pak jsem postupně prednison vysazovali.
A co si od toho slibuju, odpověď na otázku proč se nedaří. Všechny víme, že největší podíl na tom zázraku má příroda a štěstí, ale když se tomu člověk sanží pomoct a vkládá do toho obrovské naděje a nemalé finanční prostředky, tak by snad nějaké vyšetření udělat mohli. Pokud ho v gennetu odmítnou, šla bych do jiného CARu. Drž se kočko. ![]()
Dekuju
Nad jinym carem jsem uz taky uvazovala, je toho vic, co se mi nelibilo. Ale to je na dlouho…
Pockam jak dopadne ket, jaky postup navrhnou dal, kdyz to nevyjde a pak se podle toho zaridim…
Dobrou noc.
Imuno si vydupej a když ti ho nedaj v Gennetu, ať ti ho napíše tvoje gynekoložka nebo gynekolog.. já ho nemít, tak do dneška nemám mimi… přišel doktor na mírnou alergii na sperma a tak bych asi chodila do aleluja na pokusy…Byla jsem v Praze Podolí a doktor tam je fajnovej… ![]()
Baby já měla taky preventivně prednison celou tabletu teda.Nicméně mi stejně primářka řekla,že to dávají vše a právě že to je kvůli alergii.. ![]()
ALIZE máš ještě dost mrazáčků třeba zrovna KET bude úspěšnej.Přeju hodně štěstí.
Alize jestli se ti nechce na KET do Liberce, můžeš si nechat převézt mrazáčky do jiného CARu, myslím,že tak to měla i Val, že jí je s ISCARU převezli do LB Gennetu…takže pokud jsi v ně ztratila důvěru a necítíš se na to tam dál chodit, měli by to bez problémů pochopit… Sami pořád říkají,jak je psychika důležitá…držím palečky
Dobrý den, chtěla jsem se informativně zeptat, kolik stojí ta imunologie páru v Praze????Taky jsem dostala doporučení od Gennetu v Lbc,ale mám pocit,že z nás tahají jen kačky…prosím,prosím,o případný názor. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.