GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2582
19.5.11 13:53

Holky,nějak to tu zanedbáváme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.5.11 14:08

nojo,přestěhovali jsme se na soukromku tak tady na to kašlem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.5.11 14:28
:-(
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
1.6.11 20:08
:pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
749
2.6.11 12:52

koukám že jste někam zmizely a to jsem se chtěla podívat jak na tom jste :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.6.11 13:02

jééé Arien ahooooj jsem na tom tak, že už chci rodit… jsme v uzavřené skupině, počkej, napíšu Korin ať ti pošle pozvánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.11 13:21

arien - už máš pozvánku u sebe a odkaz v poště :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
10.6.11 16:42

Mno jo..tak uvidíme co dál.

• Citovat
  • Upravit
52
11.6.11 23:04

ahoj holky, je mi trosku lito, ze jste mne vyskrtli ze soukrome diskuse… :-( ale na druhe strane se nedivim, protoze ted nejak nebyl vubec cas prispivat, vetsinou jsem to jen rychle precetla v praci…
Valtrinko, kdyz se tady jeste nahodou objevis, potrebovala bych prosim te trosku poradit. Chtela bych se zeptat co jsi brala za leky pred ket, kterej den cyklu k nemu doslo a jeste jestli vypisujou neschopenku i po ket nebo jen po kompletnim ivf? Mame jeste 9 mrazacku po ivf z unora a dalsi cyklus by jsme meli jit konecne na ket, tak bych chtela vedet, co mne zas ceka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.6.11 11:02

Alize, před ket jsem brala prednison ( nebo medrol ) utrogestan a anopyrin asi tak 5 dní. Ke ketu mi došlo podle MS 17. den, ale já mám delší cyklus po 34 dnech…Pak jsem to brala všechno skoro do 15. týdne těhotenství, ale to už ti pak řeknou. Po Ketu jsem si hned vzala neschopenku, oni se tě i zeptají a jestli ne, tak si o ni řekni, protože je dobře po ketu tak 3 dny opravdu ležet a jenom ležet!!!…hodně pít, hodně baštit bílkoviny…já jsem baštila 2× denně jogurt a k obědu většinou normálně rybu nebo něco zdravýho, nějak jsem měla chuť… k tomu pití jsem měla mattoni, magnezii a vodu z kohoutku ne sladký pití a ne kafe s kofeinem. Kdyby něco klidně napiš sem, já ti odpovím… tohle není uzavřené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.6.11 16:38

Dekuju moc za odpoved valtrinko. Hmm… tak ja mam zatim predepsany estrofem a utrogestan, tak snad to bude ok. Prednison jsem mela taky po ivf, tak to mozna dostanu az po ket. A ten anopirin je na co? S tou neschopenkou to je dobre, ze davaji po ket, protoze ja pracuju tak 12-14 hodin denne a i nocni a neni to fyzicky nejlehci prace, tak jsem rada. Po ivf jsem totiz mnela dovolenou, ale ani se mne nikdo neptal jestli potrebuju. Jeste jednou diki. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
12.6.11 17:18

ALIZE,anopyrin je na ředění krve…já ho brala po operaci srdce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.6.11 19:12
alize píše:
Dekuju moc za odpoved valtrinko. Hmm… tak ja mam zatim predepsany estrofem a utrogestan, tak snad to bude ok. Prednison jsem mela taky po ivf, tak to mozna dostanu az po ket. A ten anopirin je na co? S tou neschopenkou to je dobre, ze davaji po ket, protoze ja pracuju tak 12-14 hodin denne a i nocni a neni to fyzicky nejlehci prace, tak jsem rada. Po ivf jsem totiz mnela dovolenou, ale ani se mne nikdo neptal jestli potrebuju. Jeste jednou diki. pa

jo no vidíš, taky estrofem jsem měla… to je na nárůst děložní sliznice… jo jo, já na něj zapomněla. Jinak neboj prednison 1/2 budeš určitě taky brát po KET… a ten anopyrin je na ředění krve.. taky jsem brala 1 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.6.11 17:11

Ahoj holky. Tak ja si to tady procitam, psychicky i fyzicky se pripravuju na ten ket,hledam co bych jeste mohla udelat,jak to podporit, aby to konecne vyslo a ja to zas cely neobrecela… a nejak mi nedoslo, ze uz jsem to mela dostat… Tak jsem si pred chvili delala test, jeste ten genetackej,ktery jsem dostala po ivf. (Tenkrat to nemelo smysl si ho delat, protoze jsem to dostala hned 7 dni po et a v plny parade.) Objevila se tam slaboucka carka, ale po limitu. Stalo se vam to nektery. Ja vim, ze tady jsou toho plne stranky, ale mne zajima konkretne ten genetackej test, ktery jsme dostali pravdepodobne vsechny po ivf. Budu vdecna za kazdou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.6.11 17:14

Alize jo stalo, on ten genneťáckej test je totiž hroznej.., já byla těhu a mně se tam objevila tak slabá čárka, že jsem měla pochybnosti…jestli můžeš, tak si skoč pro mamatest 10 a udělej si ho.. tý jo to by bylo dobrý, kdyby si ani na Ket nemusela…držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.