Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ono stejně, jestli se to za týden potvrdí, tak to se mnou šlehne radostí ![]()
nemi rozhodně to nechceme limotavat stálími a taky nevím zda nám to administrátor povolí a nedá spíš jen otevřenou skupinu.Což by vyšlo asi na stejno jako tady.
Já jen že se tady občas vracíme s nějakými dotazy,mě nevymívaje,já furt zapomínám
, a tam by jsme si to mohli hodit na nástěnku,případně zakládat fotoalba skupiny a podobně. Až se začnou rodit ty mimina, val bude první budem mít přehled ![]()
Andreo - já jsem na tom se stravou podobně jako ty. jen po tom ivf jsem se začala trochu víc kontrolovat. Záměrně. I když nevím jak moc to může strava ovlivnit,ale mám aspoň pocit že se snažím.
Ahoj holky …
korin, klidne si to vytiskni
Kdyby neco, ptej se, kdyz budu vedet, rada poradim. Taky jsi me uklidnovala pred hystero ![]()
Jinak ta uzavrena skupina je super napad ![]()
Mně to taky nevadí…myslím uzavřenou skupinu. Škoda, že tu není Kamča… abysme se domluvily všechny
kamča určitě přijde, nezapomeneme na ní.
mě se to zatím nepodařilo vyřešit, tak snad správně sepíšu žádost… ![]()
ahoj holky, tak sem zaslala žádost, uvidíme co nám odpovědí. jmenujeme se „Liberecké gennetky -vítejte“ nasázela jsem tam doufám všechny členky,ale jsem z toho trochu zmatená, snad jsem něco nepokazila . tak snad mě nevyhubujete,že jsem se do toho pustila
https://www.emimino.cz/…tky-vitejte/
ty jo,to byl docela fofr, já sem myslela,že budem chvilku čekat
Vůbec tomu nerozumím ![]()
Takže odkaz tu je a holky fofrme do skupiny
holky asi jsem neco blbe zmackla tady meto ukazuje ze moje clenstvi bylo smazano
poslala jsem ti zadost o clenství musis mito schvalit jinak se tam nedostanu
hele já ti zas poslala pozvánku do skupiny. podruhé, jak to že to nefunguje
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.