GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
12.4.11 17:33

Dag to mě mrzí, posílám spoustu síl do dalšího boje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 18:03

Dag, je mi z toho taky do breku.Fakt mě to moc mrzí.Přeji moc sil, ať to zvládneš - Ty i Tvuj manžel.Držte se a když Ti bude smutno klidně napiš, at přijdeš na jiné myšlenky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.4.11 20:39
Moc ne no..pže se tady někdy moc rozčiluju.A jinak jj doma..
katoosa píše:
ahojky kamco jak pak se mas ty uz jsem moc nechodis vid a co jinak porad doma stejne jako já už 8 měsíců :cert:
  • Citovat
  • Upravit
144
13.4.11 01:01

Ahoj holky..jsem tu nová..19. 4. jdeme do Gennetu na první konzultaci..u mě nebyla ovulace prokázána a přítelův spg - má jich málo..tak uvidíme..nemáte to někdo podobně jako my?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 07:09

Mišulino takovejch nás tu je..
Zastávám názor-baba se dá téměř vždy léčit-(ovulaci ti navodí lékama).Horší je to u chlapa-my jich máme maličko a ještě málo pohyblivé a morfologie taky nic moc.Bez chlapa když není ok..je to určitě horší.

všem dobré ráno,tady leje. :roll:

• Citovat
  • Upravit
31596
13.4.11 07:36

Dagmariano - tak tohle mě moc vzalo, moc mě to mrzí :hug: Držím moc palce ať to zvládnete,ty i manžel. :huban: :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
13.4.11 07:38

Misulíno - vítej.
Manžel má taky blbej spermiogram,někdy se to dá vyladit jen vitamínama a zdravým a pravidelným pohybem,teď nemám namysli posilovnu.Je to dlouhodobé,ale pomůže to.
Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
13.4.11 07:41

Dneska je tedy hnusně. Po obědě jedu do lbc,vlastně jen pokoukat po nějakých dárkách pro mou mámu a sehnat nějaké origoš svatební gratulaci. Ráda chodím do svíčkárny Domani před radnicí,tam maj hezké. Sice dražší,ale vzhledem k tomu,že nebudem nic kupovat jako dar a budem dávat suše jen peníze,tak aspoň ta gratulace ať k něčemu vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
13.4.11 08:02

ahojky devcata vcera jsem mela fakt den blbec penize mi teda prisli ale zase sije vzali protoze manzel ma stržení 12 tak jsem musela zrusit trvaly prikaz abych ty penize mohla vyzvednout a jit nakoupit a do finise mi rekl manzel žemu dovolenou v patek nedaji takze nevim co delat kdyz mam jet na iui takze sem fakt uplne vcudu paaaa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 08:03

Někdy ani zdravý pohyb a vitamíny nepomůžou..pár takovejch případů znám.A hlavně když se nepřijde na příčinu-jako u nás.Nezabírá nic..

Ale nechci sem zanášet pesimismus..

Zkusit se musí všechno,jen někdy je to jako boj s větrnými mlýny.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
13.4.11 08:04

co plánujete vařit?potřbuju tip. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31596
13.4.11 08:09

Kamčo - to určitě ne ale jak jsi správně napsala jen „někdy“ když nebudem dělat nic ničeho nedosáhnem.

Já rozmražuju kotlety a večer udělám minutku jen s bramborem. večer včera sem pekla štrůdl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
13.4.11 08:21

taky bych si dala neco dobreho uklidnit nervíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 08:32

Já teda mám zbytky ze včera..
ale tak nějak si říkám co zas zítra udělat..

Katooso ja si dala ted koblížek a šáteček..a hned mám lepší naladu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1771
13.4.11 08:33

jjjj tojo ale to bych toho musela snist mraky kdyz mam nervy už od včéra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.