Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A Val, tn jídelníček a co se týče množství a druhu, abych v těhu tolik nepřibrala, se dá řešit po meilu nebo se to nekde stáhne na tom STObu, nebo bych musel aněkoho navštívit (myslím preventivne, ne kvuli cukru)
valtřinka píše:
jako kdo? já ke svému.
Jasnýýýýýý hototo.. Nemi já myslím, že ty jídelníčky se dají asi spíš objednat ze Stob, jsou to takové brožurky…mám jich doma už dost, ale ještě mi jich pár chybí, jsou tam i recepty a super rady…
nemi - já taky
val - brožurky? Já myslela,že někam docházíš
To maj i na internetu? To mě docela zajímá
valtřinka píše:
Jasnýýýýýý hototo.. Nemi já myslím, že ty jídelníčky se dají asi spíš objednat ze Stob, jsou to takové brožurky…mám jich doma už dost, ale ještě mi jich pár chybí, jsou tam i recepty a super rady…
Val a jestli mužu mít dotaz, kdy bývají nevolnosti v těhu a chutě? Samo, že to muže být individuální, ale je možné, aby mi bylo občas blbě už ted? A to nepatřím mezi ty, co by si to vsugerovávali…
holky, www.stob.cz a mrkněte se na to… jsou tam dobrý věci a koukala jsem, že snad něco jde i přes net dostávat nějakej časopis.
Andrea123 píše:
Já doma ty brožurky mám, tak kdyby byl zájem…
nemi píše:
Val a jestli mužu mít dotaz, kdy bývají nevolnosti v těhu a chutě? Samo, že to muže být individuální, ale je možné, aby mi bylo občas blbě už ted? A to nepatřím mezi ty, co by si to vsugerovávali…
tak někdo to má od začátku, ale já jsem žádný nevolnosti neměla, tak ti neřeknu… ale většinou si myslím, jak se našlo
, že to pěkně začlo… i když mám kamarádku je v 13 tt a blila od samého začátku a až teď se jí to ustálilo… chutě asi jsou individuální, já je nějak neměla i když občas na rybu a nebo smažák ![]()
Val..Tak hlavně at ti to i vydrží.
Mě když náhodou něco je, tak si to většinou oduvoním.Blbé počasí, něco jsme snědla, to je po práškách, nebo to je z nervu…k mudr jdu až když je to opravdu nezbytně nutné
já už se snažila na stob.cz koukat,ale mám v práci bohužel zastaralý prohlížeč, se s tím jejich systémem nekamarádí. tak musím počkat zase domů. Ach jo já nevím na co dřív šetřit jestli na ivf nebo na počítač. No jasně že mimi vítězí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.