GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2582
12.4.11 11:04

Samozřejmě se sladkosti nesmí konzumovat v nadměrném množství…ale nikdy jsem neslyšela,že by to někomu ublížilo.Každý ať baští na co má chuť :potlesk: Ségra v těhu milovala indiánky a dneska má dvě krásné a ZDRAVÉ holčičky v předškolním věku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
12.4.11 11:07

A jako prevence proti všem vývojovým vadám je dobrý zvýšený příjem kyseliny listové…což ta je dobrá pro tělo ikdyž těhu nejste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 11:08

no ale přece nikdo neříká,že po sladkém se tvořej vývojové vady :mrgreen: Pokud mám hodnoty v naprostém pořádku a né zjištěnou zvýšenou cukrovku tak bych to asi taky neřešila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 11:08

jojo, listovku hamám už teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
12.4.11 11:10

Holky jdu něco dělat,jinak se dneska nehnu…a odpolko valím k našim.Tak se tu zatím mějte a já se zase někdy ukážu.Jo a to hystero jsem teda odložila o měsíc a včera mě volali z CAR a přeobjednali nás i na genetiku.Takže se nám to nakonec posunulo všechno :roll: A imuno nás čeká až na konci dubna…tak páček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.4.11 11:27

Tdy se zatáhlo..hnus..bude voda

• Citovat
  • Upravit
31596
12.4.11 11:35

zrovna sem byla na dvoře a koukám na tu hnusnou oblohu. A počasí výhledově taky nic moc, možná na víkend to bude lepší. Ale to jdu stejně pomáhat na jednu oslavu,ta mi to bude jedno.
jak jsou tu ty velikonoční trhy na Sychrově tak se tam možná ani nedostanem :-( a to mě trcohu mrzí,tam je to vždycky moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.4.11 11:41

KORIN MY SE TAM CHYSTÁME..na ten sychrov

• Citovat
  • Upravit
6193
12.4.11 11:47

Ahoj holky,tak jdu přispívat.Čtu pravidelně,ale přispívám zřídka :think: V pátek jsem měla problém,zase jsem špinila,volala jsem do Gennetu v 15:10h.Bydlím hned pod ním a jsem schopná se tam dopravit do deseti minut.Do tele fonu mi bylo řečeno,že mám jet na pohotovost :twisted: Nechápu proč,když tam jsou.Dneska jsem byla na ultrazvuku u mé gynekoložky a je to zlé,mám jen dutinku bez akce a mimi :( Co je horší je to,že mám hodně zvětšený vaječník a obává se,že druhé mimi se chytlo mimoděložně.Vzala mi krev a podle HCG se uvidí.Mámse hlídat a při bolestech nebo krvácení okamžitě do nemocnice :cry: Jsem na dně,obě IVF končí ,to je zlé a bolí to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 11:47

fakt? A kdy? No mi jestli se tam dostanem,tak spíš v neděli,ale nevím. nevímjestli nebudou chtít na té oslavě taky pomoc uklízet. jdu tam jen jako pomocná síla,takžežádné mecheche pro mě asi nebude. ale stejně mi je blbí oslavenci nepopřát. je to chlap a slaví padesátiny.tak to mu dát tak nějakou flašku,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.4.11 11:49

Jééé holky tak to mě můžete navštívit… Bydlím ob dva baráčky od zámku Sychrov… :lol: :lol:

Jo a ještě jedna otázka jaká mě malinko trápí… Vydržely jste po hystero tu 14 denní „pohlavní pauzu“… :lol: Já ne a teď z toho mám výčitky, že jsem udělala něco špatně… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 11:51

dagmariana - chtěla bych tě nějak utěšit a rozsmát,kdyby to bylo v mých silách.S tou pohotovostí to možná chápu,oni by tě dyžtak stejně museli poslat do nemocnice.Moc tomu ale nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 11:52

Andreo - já už si to nepamataju,ale myslím,že týden po jsem to neriskovala. Pak už asi jo :-P
No jestli bylo vše v pořádku a nic nebolelo,tak to asi v pořádku je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.4.11 11:53
Korin v sobotu..by jsme jeli.A jelikož je to odsud dál,tak když by se nám tam líbilo -určitě do odpoledne by jsme tam pobyli.
korinkovna píše:
fakt? A kdy? No mi jestli se tam dostanem,tak spíš v neděli,ale nevím. nevímjestli nebudou chtít na té oslavě taky pomoc uklízet. jdu tam jen jako pomocná síla,takžežádné mecheche pro mě asi nebude. ale stejně mi je blbí oslavenci nepopřát. je to chlap a slaví padesátiny.tak to mu dát tak nějakou flašku,ne?
  • Citovat
  • Upravit
6193
12.4.11 11:55
korinkovna píše:
dagmariana - chtěla bych tě nějak utěšit a rozsmát,kdyby to bylo v mých silách.S tou pohotovostí to možná chápu,oni by tě dyžtak stejně museli poslat do nemocnice.Moc tomu ale nerozumím.
Patřím pod ně,měli čas mě prohlédnout,gynekoložka mi řekla,že můžu kdykoliv přijít…je skvělá.Doktora mi ano nezavolali :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.