GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
11.4.11 13:44

Korin, ty jsi v práci? už ti tam chodí líp PC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
11.4.11 14:03

nemi - jsem v práci a je to o něco lepší,ale pořád se mi to jakoby zasekává,když čtu nové příspěvky, pokaždé musím čekat dobu než se mi to načte. Takže když čtu několik nových příspěvků za sebou,tak to najednou nezvládnu. Ale to je přístrojem, je to stařičký dědoušek. Mám ho tu jen na poštu a internet,kterej běží docela slušně v omezené míře,ale nevím proč mimino už tejden drhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
11.4.11 14:04

jo v minulosti se mě někdo ptal zda už si králice dělá hnízdo. tak dělá . Minulej čtvrtek začala,tak sem zvědavá KDY!!! Ale tchánovci říkalim,že ta jejich už asi 14 dní a zatím nic.No nejsem hospodář tak nevím zda z toho něco bude..musím počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
11.4.11 14:07

je, vy má te králiky? Máte ještě nějaké zvířata:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
11.4.11 14:30

na chov už ne,když nepočítám andulky, rybičky a šneky v akváriu a sousedovic kočku,která tu nějak zdomácněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
11.4.11 14:46

to je hezký.A koukám, že se to pěkně propojuje .Vypěstuješ kytí,co neprodáš zkrmíš a masíko sníte :mrgreen: :mrgreen:
Hele a stím starým PC bych to neviděla tak strašně, mám pocit, že poslední dobou blbne mimino, včera mi několikrát spadlo a ted zase, tak nevím.Nebo si mi nakazila PC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
11.4.11 14:55

no nevím jestli by králíkům chutnali karafiáty a růže :mrgreen: . Navíc bychom musli mít armádu králíků,abych to dokázala skrmit. ono se to nezdá,malej krámek,ale odpadu z kytek je víc než dost.Spíš z toho by byl slušný kompost.Ale bohužel tu nemáme moc prostoru,takže musím normálně vyhazovat.
S tím pc nevím. Blbne mi to asi tak tejden,dřív sem s tím problém neměla. Samozžejmě mám internet a stím i mimino pomalejší než třeba když sem doma,ale je to k snesení. Víš co je zajímavé. Chodím teď na jednu uzamčenou diskusi a tam mi to žádný problém nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
11.4.11 20:24

to je fakt divné, ale já a technika:-) Jsem jen uživatel a co potřebuju to na něm udělám, ale vše okolo :pocitac:
Jinak přeji dobrý večer, pokud tu někdo je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
11.4.11 21:05

ahojky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.4.11 06:28

Dobré ráno, také se Vám zdá, že jste tak nechutně tlustý a hnusný…??? :nevim: Já to pociťuji sice už delší dobu, ale dnes mě to totálně vzalo… :cry: CHci si vzít od loňska sukni, myslíte, že mi jde??? Tak si jdu zkusit kalhoty… a co myslíte…?? Úplně stejný. Do půlky stehen a tam se to nějak zasekne… :evil: Ach jo a to je za chvíli léto… :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 07:08

dobré ráno.

Andreo- mám stejné pocity :mrgreen: Mám takové pěkné sako-bundu, no a musím natahovat knoflíky,abych ho zapla-to mě štve nejvíc.Ale naopak mě překvapila jedna sukně,sem si myslela,že mi bude určitě,vel 38, malá,jdem totiž koncem dubna na svatbu kamaráda a kupodivu mi je. Jinak mám momentálně velikost o jedno až dvě čísla větší.Jsem teď taková nesouměrná :mrgreen:

nemi - já jsem taky technik-talent.Nevím čím to je,ale doufám,že to nebude trvat dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 09:08

dobré ránko,
Když jsem nastupovala asi před 4 roky do práce, měla jsem si vybrat 1 kostým (když se jezdí reprezentovat)jeden jsem si pak ještě koupila ze svého, nic levného vám povím, ale říkala jsem si, že musím udělat dojem.A jak si myslíte, že mi jsou dnes :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 09:10

Ale neberu to až na ty vyhozené prachy tak drasticky, zatím se většinou do 38 vejdu, ale jak kdo má číslování.A u našich asijských přátel je mi někdy i 36 velká :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
12.4.11 09:11

dobré rano děvčata :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 09:13

dobré, dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.