Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já už v gennetu vyzkoušela asi tři modely, takže tentokrát mám připravenou žirafku ![]()
Já jsem vítr pocítila nejvíc v pátek, sobota a neděle už to docela šlo,ale u nás mezi barákama se tolik neprojeví. Každopádně slítla nám podpěra co nám podpírá děravý a uvolněný okap,takže nás to donutilo,tedy manžela, k nějaké činnosti
Ahoj holky, tak jsem tady…tak mám dietu…:-) to jsem nečekala…
a glukometrem si pěkně budu měřit hladinu cukru po snídani, obědě a večeři… jo a můj váhový nárůst v těhotenství 7 kg je prej v naprosté pohodě a nemusím mít obavy, že to je nějak moc…no a po snídani cukr 4,6 což je normální, tak nevím, co to bylo na tom OGTT… uvidíme dále.. a už asi nic moc nepřiberu, díky dietě jupíííííííí tak jsem ráda.
kamčo - já dnes taky, jsem jak zmlácená.Bolí mě hlava,ale zkoušim to zatím rozpít. prášek si vezmu až když to nebude brát konce..
Valtřinko - dieta jo..ach jo.Ten glukometr to si budeš muset píchat?
Juj já koukala na stránky gennetu, PCSI zlevnili na 14 000 ze sedmnácti
. Nevím jak budu schopná v pátek,ale až si půjdu pro výsledky z hystero se na to zeptám. Posledně Petr říkal,že je něco i v ceně, by mě teda zajímalo na kolik by nás to v reálu vyšlo i s lékama. ![]()
katoosa - http://www.gennet.cz/…4038760.html
taková vylepšená forma ICSI
ahoj, děvčata, tak to je asi něco ve vzduchu.Já jsme taky K.O., ale snažím se to rozhejbat.
Futeř tu o víkendu byla strašná, dnes to vypadá líp.
Korin, vy uvažujete nad PCSI?
nemi - možná v budoucnu. Při poslední konzultaci nám ji doktor nepřímo doporučil.
Ahoj holky…
Vitr byl teda strasnej, manzu to aspon donutilo vymalovat kuchyn ![]()
Korin, ja jsem taky vytahla fialovou s zirafkou ![]()
Jsem zvedava na vysledky, snad bude vse ok.
Valtri, jsi sikula, ze jsi zmakla OGTT, ja bych se pozvracela ![]()
Tak vsem krasny den pa ![]()
Tak to jo, korin,Já jsem to zavrhla hned, jak se to objevilo, říkala jsem si, že dva takové procesy a máme na celé nové IVF. Stejně by mě zajímalo, co je na tom všem tak drahé.Když se to tak veme, tak to je diskriminace „chudých“ ![]()
Měli bychom se zase zmínit o Dag, posledně to zabralo a ozvala se
![]()
Já na Dag myslím,ale nepíšu. tak haloooo dagmariana ,kdepak jsi a jak ti je?? Nějaké novinky??????
Mono - žirafky povedou
![]()
žirafky maj ai rej, snad vám taky přinesou štěstí ![]()
Dag, dag, tak jak je? Halo, halo, nebo tě sdrbnem
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.