GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
12.4.11 10:35

Jo a nejsem vztahovačnej člověk, já jsem věčnej optimista…jasan? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.4.11 10:38

Jsem ráda..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
12.4.11 10:40

Navíc nepotřebuju, aby miminko bylo z toho, že si dám sladkosti, nemocný, nebo s nějakýma vývojovýma vadama…

Val to slyším prvně v životě.-.že by po sladkým byli vyvojový vady.. :think: :nevim:

ale sem ráda,že si to tu napsala..možná se někdo další vyjádří ,co si otom myslí.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
12.4.11 10:41

Já bych taky měla jít něco dělat..aspon uvařit

• Citovat
  • Upravit
15883
12.4.11 10:44

No hele, já vždycky povídám jen o tom, co slyším u doktora…tohle mi včera řekl, s tím, že nemám pít sladké pití, nesmím hroznové víno, sladkosti, med ani umělá sladidla.. Dieta jíst menší porce po 2 hodinách, odpoledne po 3, po každém jídlo změřit glukometrem… Můj cukr byl totiž dost vysokej, údajně se toleruje ještě 8 u těhotných, ale já měla už 9,5. Tím, že bys to nedodržovala, tu dietu a to stop sladkosti, tak se ti může stát, že máš velký miminko, ale nemá třeba dovyvinuté plíce, prostě vím mělo by zdravotní problémy…a příklad, jedna holčina nešla vůbec na cukrovku styl: mně se to netýká, moje první dítě je a bylo taky v pořádku, samozřejmě ji měla tu cukrovku a její malá má 9-tky dioptrie a čeká se až se to ustálí, aby jeli s ní na operaci očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.4.11 10:47

Nehledě na to Kamčo, že po tom stravovacím režimu po těch 2-3 hodinách se skutečně hubne, takže kdo chce zhubnout, ať baští menší porce a po 2, odpoledne po 3 hodinách a půjde pěkně s váhou dolů, to taky není k zahození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.4.11 10:49

Hm.Val..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
12.4.11 10:51
:mrgreen: No ..to jo.Já tomu věřím.Známá taky ted dodržuje a dala nějaký kilečko dolu.
Já ne..já sem taková stejná.Žádná vůle ,žádný zájem.
valtřinka píše:
Nehledě na to Kamčo, že po tom stravovacím režimu po těch 2-3 hodinách se skutečně hubne, takže kdo chce zhubnout, ať baští menší porce a po 2, odpoledne po 3 hodinách a půjde pěkně s váhou dolů, to taky není k zahození.
  • Citovat
  • Upravit
2582
12.4.11 10:53

Teda holky vy jste ale rozjely debatu :potlesk: A vývojové vady po sladkým???…pěkná blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883

Já taky jsem ji neměla… ale když vidím tu ségru, jak jde s vahou dolu, tak mě to nakopává přímo… já jí pak dám :mrgreen:

holky jedu si pro novou žehličku, budu tady po 13-té hodině, tak zatím čus a Kamčo dík za pokec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
KEDRIX píše:
Teda holky vy jste ale rozjely debatu :potlesk: A vývojové vady po sladkým???…pěkná blbost :lol:

jo tak to povím doktorovi na diabetologii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.4.11 10:54

Val…v poho,jen aby si to nebrala jako rejpání.

Jen každej má svůj názor na věc.A jsem ráda,že se otom můžeme pobavit v pohodičce.Bez dohadů..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
12.4.11 10:57
Taky se mi to nezdá.. :nevim:
mĚ TO FAKT NIKDY MUDR NEŘEKL..I KDYŽ JÁ MĚLA JEN NĚJAKÝCH 4.8 CUKR,.
KEDRIX píše:
Teda holky vy jste ale rozjely debatu :potlesk: A vývojové vady po sladkým???…pěkná blbost :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
12.4.11 11:00

VAL UŽ CHYSTÁŠ OBLEČKY JO..že jedeš pro žehličku. :mrgreen: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
31596
12.4.11 11:01

No já si myslím,že po sladkém vývojové vady asi nebudou :mrgreen: ,ale věřím,že cukrovka je něco jiného .
Jako na jednu stranu klobouk dolů před doktorem,který Val tohle všechno vysvětlil,protože co sem se tak setkala s holkama co jsou těhotné a případně mají nějaké problémy, tak oni se jim nukdy nic k tomu neřeknou. Pak jsou holky celé vyplašené z toho,že tady na internetu se toho lajcky napíše habaděj,kař¨ždej má jiné zkušenosti a hlavně jinou fyziologii a jinou genetickou výbavu. Snažím se taky všechno chápat tzv. ¨selským rozumem" ,ale pokud by mi řekl doktor něco takového jako asi naší Val, tak bych ho asi tak poslechla,už jen proto,že to stravování,které bude dodržovat a zřejmě jí jen prospěje.
Rozhodně nikdo nejsme žádný lékař a neznáme souvislosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.