Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nemi píše:
A k tomu cukru: Větší množství cukru v těhotenství podle mě nevadí miminku, co se týče do vývoje.Pokud máma co ho nosí se s ním dokáže vypořádat. Ale pokud má zvýšený cukr jako Val a neposlecla by mudr., myslím, že by to vadilo dost.
Známá si musela v těhotenství i píchat, říkala, že taky k vuli dietě moc nepřibrala a narodilo se ji plně zdravé mimčo v termínu, jen malinko menší, ale ZDRAVÉ!!!
To máš pravdu, já zrovna mezi spokojené taky nepatřím
Ale bylo by to fajn, ne? ![]()
Korin, ty taky chodíš k Petrovi, že? Nemáš, nebo ostatní nemáte na něho pracovního meila. Teda pokud jste ho dostali na vizitce a ne nějak soukromě, to bych ho po vás nežádala. Když jsem chosla k Bydžovské, tak jsem ho měla a myslím, že každý v Gennetu asi pracovní meil má…Pkud nějaká pravidla znemožňují ho sem psát, tak se na to vyprdněte ![]()
Chodím,ale mejla na něj nemám, nebo asi si myslím,že ne. V nějakých papírech bych na něj určitě našla mobilní číslo. A napsala bych to do tvé pošty.
Ale myslím,že někdo tu říkal,že zrovna on na mejly moc nereaguje.Bydžovská na tom byla v tomhle líp
Tak holky jsem tady a opět bez žehličky, prej ještě nepřivezli zboží
když se vrátím k tomu sladkýmu, samozřejmě, že po sladkostech nejsou vývojové vady, jde přímo o tu cukrovku, jak správně pochopila Nemi a Korin…
Dag je mi to strašně líto, ale třeba ještě není vše ztraceno.. v kolik máš volat na to HCG?
Díky, za meila i za názor, je dobré vědět, že na to nemám spoléhat na 100% Tel na mob mám, to píše asi každé do papíru, ale není to nic akutního, abyhc žhavila telefeon, natož mobil ![]()
valtřinka píše:
Tak holky jsem tady a opět bez žehličky, prej ještě nepřivezli zbožíkdyž se vrátím k tomu sladkýmu, samozřejmě, že po sladkostech nejsou vývojové vady, jde přímo o tu cukrovku, jak správně pochopila Nemi a Korin…Dag je mi to strašně líto, ale třeba ještě není vše ztraceno.. v kolik máš volat na to HCG?
Val…ztraceno hcg 2000,jdu na Gennet.
Prosím tě, tak hned dej vědět co a jak…budu moc na tebe myslet…a není možný, že dr. nemá dobrej ultrazvuk, že by třeba opravdu neviděla pořádně
a mimi?
Dag mariana - promiň,že se tak hloupě ptám k tomu tvému trápení
,ale moc tomu nerozumím. hcg 2000 je něco špatně? ![]()
Hlavně aby ji tam aspon podpořili a nevymetli s ní dveře…to v tomhle stavu by nebylo dobré
asi jo, snad se nám pak ozve. je mi to moc líto,ale snad s ní něco proboha udělaj..nkam jí pošlou. Tohle je strašné ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.