GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31596
12.4.11 12:41
tak nějak si to myslím také
nemi píše:
A k tomu cukru: Větší množství cukru v těhotenství podle mě nevadí miminku, co se týče do vývoje.Pokud máma co ho nosí se s ním dokáže vypořádat. Ale pokud má zvýšený cukr jako Val a neposlecla by mudr., myslím, že by to vadilo dost.
Známá si musela v těhotenství i píchat, říkala, že taky k vuli dietě moc nepřibrala a narodilo se ji plně zdravé mimčo v termínu, jen malinko menší, ale ZDRAVÉ!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 12:43

To máš pravdu, já zrovna mezi spokojené taky nepatřím :-) Ale bylo by to fajn, ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 12:45

Korin, ty taky chodíš k Petrovi, že? Nemáš, nebo ostatní nemáte na něho pracovního meila. Teda pokud jste ho dostali na vizitce a ne nějak soukromě, to bych ho po vás nežádala. Když jsem chosla k Bydžovské, tak jsem ho měla a myslím, že každý v Gennetu asi pracovní meil má…Pkud nějaká pravidla znemožňují ho sem psát, tak se na to vyprdněte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 12:50

Chodím,ale mejla na něj nemám, nebo asi si myslím,že ne. V nějakých papírech bych na něj určitě našla mobilní číslo. A napsala bych to do tvé pošty.
Ale myslím,že někdo tu říkal,že zrovna on na mejly moc nereaguje.Bydžovská na tom byla v tomhle líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
12.4.11 12:52

Tady je......
ivo.petr@gennet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.4.11 12:53

Tak holky jsem tady a opět bez žehličky, prej ještě nepřivezli zboží :cert: když se vrátím k tomu sladkýmu, samozřejmě, že po sladkostech nejsou vývojové vady, jde přímo o tu cukrovku, jak správně pochopila Nemi a Korin…

Dag je mi to strašně líto, ale třeba ještě není vše ztraceno.. v kolik máš volat na to HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 12:54

Díky, za meila i za názor, je dobré vědět, že na to nemám spoléhat na 100% Tel na mob mám, to píše asi každé do papíru, ale není to nic akutního, abyhc žhavila telefeon, natož mobil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 12:58

Taky doufám, že je ještě nějaká naděje, DAg.Prostě musí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
12.4.11 13:00
valtřinka píše:
Tak holky jsem tady a opět bez žehličky, prej ještě nepřivezli zboží :cert: když se vrátím k tomu sladkýmu, samozřejmě, že po sladkostech nejsou vývojové vady, jde přímo o tu cukrovku, jak správně pochopila Nemi a Korin…Dag je mi to strašně líto, ale třeba ještě není vše ztraceno.. v kolik máš volat na to HCG?

Val…ztraceno hcg 2000,jdu na Gennet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.4.11 13:01

Prosím tě, tak hned dej vědět co a jak…budu moc na tebe myslet…a není možný, že dr. nemá dobrej ultrazvuk, že by třeba opravdu neviděla pořádně :srdce: a mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 13:02

Dag mariana - promiň,že se tak hloupě ptám k tomu tvému trápení :oops: ,ale moc tomu nerozumím. hcg 2000 je něco špatně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.4.11 13:05

Jestli už Dag nešla na ten Gennet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 13:06

No to samé mě tak zajímalo.Já nevím jaké mají být hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.4.11 13:07

Hlavně aby ji tam aspon podpořili a nevymetli s ní dveře…to v tomhle stavu by nebylo dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
12.4.11 13:08

asi jo, snad se nám pak ozve. je mi to moc líto,ale snad s ní něco proboha udělaj..nkam jí pošlou. Tohle je strašné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.