GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
8.4.11 17:59

nemi - já sem dneska skončila na zelenině. K obědu dušená mrkev s bramborem a k večeři míchaná dušená zelenina s nudlemi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
8.4.11 21:36

zeleninu mám ráda, ale dušenou? :poblion: Já jsem dnes dělala játra, zítra udělám polívku a šmitec. Manža chce taky shodit nějaký to kilčo, tak to bude muset stačit.Nám hlavně chybí pohyb a to je to nejduležitější.Ale víkend bude pracovní, pokud počasí dovolí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.4.11 21:39

Baštit se má každé 2 hodiny dopoledne a odpoledne 3 hodiny malé porce, tak se zhubne, hubne tak moje ségra a od ledna 15 kg dole… a dušené zeleniny se může na kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
8.4.11 21:47

ty vado, tak to bych celý den nedělala nic:-) Teda jíst často, ale takhle…Ale dík a ségře gratuluju, to je dobrá,a le tejně není to moc rychlé? 15 kg za necelé 4 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.4.11 21:55

víš co ona měla 120 kg, takže to asi tak rychlé není… teď už to půjde pomalu… ale ona taky chodí 3× týdně cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
9.4.11 08:14

já jím jak čerstvou zeleninu tak i dušenou, dušenou mám ráda pokapanou rozpuštěným máslem,tak trochu. Nejsem se přiznám vyznavač rostlinných tuků,říkám si od všeho rozumné množství.

Valtřinka - tak ségra je teda dobrá.Vím,že jsi to už psala,ale nevěděla sem kolik vážila a kolik dokázalůa zhubnout. ten kočárek popiš ho trochu, typ, artace, otočná ,nafukovací kolečka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.4.11 09:56

KOrin je to kočárek Kajtex original.. kolečka jsou nafukovací, aretovací, otáčecí, takže jde je i zaseknout…stál celkem se vším všudy 8000,– Kč.. myslím, že není potřeba kočárek za 20000, když to je na chvilku a je to trojkombinace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
9.4.11 12:05

Val - dík.
Má slova ja bych asi 20 000 za kočárek nedala.Jen proto,že to je nějaká „značka“Nevím co by se muselo stát,navíc bych na to asi neměla.
Mě to zajímá,občas koukám po kočárcích ,aby měl člověk přehled kdyby náhodou něco :-D .Inglesina, X-lander není nic pro mě. Známá má teďka novej Firkon a ten se mi i docela pozdával.Taky za rozumnou cenu. Otáčecí kolečka jsou pro mě šílený,jednou jsem měla půjčenej takovej kočárek (dokonce s miminem :-) ) a byla to teda síla, na to aby měl člověk řidičák :-D Ale samozřejmě je to i o tom,kdo ten kočár řídí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.4.11 12:40

Ty otáčecí kolečka jsou právě dobrý, že se moc nenadřeš.. jo Firkon se mi taky líbil, ale vyhrál tenhle, navíc opravdu rozumná cena…
Hlavně na zimu to je dobrý, když je moře sněhu.. to máme vyzkoušeno…

Ach jo… dneska se asi budu nudit, manža má noční a tak půjde chrnět…a já tu budu jak kůlek v plotu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
10.4.11 00:06

Ahoj holky
Val, krasnej kocarek. Taky se mi libi cerny kocarky a cena je super. Taky nechci nic drahyho.
Korin, tak to budou koukat na moji kosilku :-D mam vsechny ruzovy a s mysakama, slonama, srdickama apod. :-D
Asi si budu muset koupit neco jednobarevnyho a normalniho…at me nemaj za blazna :-D
Jinak my jsme dnes malovali, tak jsem asi pred hodkou douklizela a manza je taky v praci, takze tady taky trcim sama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
10.4.11 18:55

ahoj, myslím, že na veselé košilky jsou zvyklé, sestramono :-D
Já osobně nosila růžové s žirafou, nebo s medvídkem Pú a jeho kamarády.Hlavně, že jsou praktické, krátký rukáv a knoflíčky na ty jejich hadičky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
10.4.11 20:23

mono - tak já si na pátek do géčka chystám žirafku :-D

Holky ahoj, za celej víkend sem se nijak nedostala k pc. Dneska sem měla docela krizovku, zas na mě vše dolehlo,ale hlava mě pomalu přestává bolet,tak snad se pomalu vyspim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.4.11 07:01

dobré ránko holky, hlásím, že vyrážím za půl hodiny na tu diabetologii, tak se ozvu déle… ale chci vám popřát pěkné pondělí :mrgreen:
no to nevím, já jdu ještě v 13:00 k zubaři dneska… to je den zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
11.4.11 07:13

Val - ahoj a ostatní holky taktéž :mavam: :mavam:

Valtřinka ať ti to dopadne dobře a výsledky jsou optimální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.4.11 07:40

Hezké pondělí holky, já mám týden po hystero a můžu říct, že dobrý… Nemusíte se ničeho bát… Jo a kdyby jste viděli moji košilku… Teda košilka ještě šla, tu jsem měla půjčenou, ale bačkůrky??? To byla hrůza… takový důchodky už tam asi nikdo dlouho neměl… Ale co, když jiné doma nemám a přece si kvůli 5 minutám nebudu kupovat nové… :lol: :lol: .

Byl také u Vás tak šílený víkendový vítr??? U nás docela šílenost. V sobotu jsme byli s přítelem na výletě a málem jsem myslela, že ani nedojdeme zpět… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.