Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ránko,
tady je ale škaredě.
Jinak já sem opět přichcíplá
![]()
ahoj, no tady je taky nějak zamračeno…a já se těšila ven… ale asi nic…
taky ahoj
sem myslela,že když dneska bude pod mrakem budu mít klid od alergie
Zatím mám opuchlé oči až hrůza a kapesníky nestíhám měnit
katoosa ahoj
jsem po obědě a asi už půjdu něco dělat.Ráno jsme byli ve školce pro stromky, o víkendu budem sázet,tak je teďka půjdu zarejt aby nám neoschly
jjj taky bych chtela mit aspon balkonek ale mame prt ja jeste nevim co vymislime s manzelem ale doma teda nebudeme sedet bude pekne sice tedka mame marod psa ma neco s pateri ale uz jeto trochu lepsi dostal injekce a prasky chudacek nas malej ![]()
jjj ale on spatne chodi vis musim ho vsude nosit i po schodech ale vyvetram ho
![]()
katoosa - no tou dobou předpokládám,že jsme byly všechny v posteli. Tedy já ano.
Mám od včera nějaké nevolnosti, bolí mě břicho,střeva, nevím zda jsem něco špatně snědla…
ahoj Korin…
já jsem v 21:30 ještě v posteli nebyla, ale musela jsem udělat trošku práce jako žehlení apod…tak jsem nelezla na PC. Dneska je krásně, jdu si k dr. pro papír, neboť samozřejmě mám zvýšený cukr, tak jdu k diabetologovi… se picnu už ![]()
no já taky nebejvám tak brzo v posteli,ale poslední dobou vlastně jo
jsem nějaká furt utahaná. Asi málo piju.
teda já mám v práci smrad, tahač tu bouchnul gumu,tak mám divadýlko,ale pán je šikovnej,ale ten smrad..jdu zavřít dveře..
Jo a jde mi brutálně pomalu mimino,tak nevím jak moc tu budu
Ahojík holky,
tak mám IUI za sebou.Dr.Petr byl suprovej a sympatickej. ![]()
Ted 3 týdny čekání.
ahojky marti tak budu drzet palecky meto ceka 15 dubna uz 3 IUI a zatim bez vysledků
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.