GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1771
4.4.11 12:04

jjj tak imunologii tu nam jeste nedelali ale jinak snad vse máme jeto vsechno bech na dlouhou trat vid vzdyt mise taky snazime pet let a porad nic aspon naka nadeje kdyby tam byla ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
4.4.11 12:13

katoosa - naděje je pořád i ta že se to povede přirozeně. Dej to iui ještě v dubnu a pak si fakt dejte chvilku voraz. Já mám za sebou dvě iui a už mi to přijde až až.Hlavně s psychikou mi to pořádně hejbá,neumím si představit jít te´d na inseminaci natož na ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
4.4.11 12:19

jjjj mas uplnou pravdu dáme si fakt voraz a potrebovala bych uplně vypnout někam odjet a odreagovat se nebo to čekáni toje neskutečný akorat mám strach aby semnou doktor neukoncil lecbu vis jak to mas ty normalne ste si dali voraz a do gennetu nejezdite a doktorovi toje asi jedno vid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
4.4.11 12:30

tak já ještě musím na tu hystero a pak asi pro výsledky z histologie,ale léčba je dobrovolná,nutit tě nemůžou,stačí jen říct třeba při dalším iui,že pokud se teď nezadaří dáš si chvilku oddych a že se pak objednáš se na další konzultaci třeba až na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
4.4.11 12:32

jjj bude to asi nejlepší a pak se domluvíme co a jak dál tak to udelame jdu varit brambory a pujdu se najist paaaaaa a diky za pokecík :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.4.11 18:43

KORIN PROSÍM TĚ kdy je bílá sobota? :oops:

• Citovat
  • Upravit
31596
4.4.11 19:24

kamčo - Bílá sobota je sobota před velikonoční nedělí,tudíž letos vychází na 23.4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.4.11 19:52

Jsem si řikala,že jako květinářka budeš vědět.. :palec: :palec:

tak na bílou sobotu budou ty pašijové hry–mi odepsali z města.nějaká Stárková..

• Citovat
  • Upravit
31596
4.4.11 20:06

kamča - to jméno mi nic neříká, já je zas moc neznám
Tak vidíš že budou,tam to mají vždy vydařené,dávají si záležet,byla by škoda kdyby tyhle tradice rušuli.

Jinak na bílou sobotu končí i půst,pokud nějaký držíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.4.11 20:16

NEDRŽÍME…půst..
nejsme věřící.Ale všeobecně já ani nějaké očisty jak bývaj 2-3 dny jen tak –nedělám.Od hladu ted myslím.. :mrgreen:

A městské slavnosti budou v červnu mít..se těším

• Citovat
  • Upravit
9782
4.4.11 20:19

ahoj ženský,hezký večer přeji.Jste tu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.4.11 20:22

nemi čau

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
4.4.11 20:26

sakryš

Příspěvek upraven 04.04.11 v 20:28

• Citovat
  • Upravit
3583
4.4.11 20:26

Ahojík holky,
dneska jsem byla v Gennetu na ultrazvuku na folíky.Máme 2 vpravo 16mm a vlevo 14mm,zítra mě čeká ve 21hod Pregnyl a ve čtvrtek IUIčko.
Chtěla jsem se zeptat vás,které jste byly na IUI,dostane se pak Utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
4.4.11 20:27

nemi ahoj :mavam:
kamča - já občas,ale vydržím tak den

tak mám pocit,že zejtra se v caru,jedu tam na internu a ekg, budu moct rovnou objednat na hystero.To by vycházelo asi na středu,pokud by to bylo jako posledně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.