GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
4.4.11 21:24

jetě sem se chtěla zeptat, půjdeš na kontrolní testy z krve, A nebo rovnou na utz????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
4.4.11 21:25

rovnou na uz, prý mám hladinu docela vysokou.UZ za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
4.4.11 21:27

juj to je za dlouho,ale Dag to měla zrovna tak.
Dík za odpověď stále držim palce a teď už jdu opravdu chrnět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
4.4.11 21:30

dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
5.4.11 08:51

Dobré ráno,nemám výpadky…jen vás čtu,ale nepřispívám :)Chodím na jiné diskuse,kde jsem před dvěma lety začínala.Spousta holek tam má těsně před nebo po porodech a začínaly stejně jako já.Některým se zadařilo,jiným ne,ale většina už je těhotná.
Ke // NEMI gratuluji a přeji pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
5.4.11 08:52

ahoj, přeju všem hezký den. Já se teprve te´=d vykufrovala z postele,cvičila sem, sprchovala a dala králikum :mrgreen: nějak mi všechno moc trvá,poslední dobou,ale měla sem nějakou bezesnou noc,tak sem se převalovala a usnula až k ránu.
Dneska jedu do car,tak vás chci pozdravit a budu asi večer neb si zřejmě oběhnu v lbc co potřebuju a asi i navštívím nemocnou kamarádku.
všem pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
5.4.11 08:54

dag ahooooj :mavam: :mrgreen: no já to napsala tak trochu nediplomaticky,ale myslela sem to jako v dobrym :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
5.4.11 09:05
korinkovna píše:
dag ahooooj :mavam: :mrgreen: no já to napsala tak trochu nediplomaticky,ale myslela sem to jako v dobrym :hug:

V pohodě,jen se nic moc neděje,tak nemám co psát a na co reagovat.Katoosa mi všechno práskne na facebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.4.11 09:11

Dobré ráno,
gratuluju Nemi k // a potvrzené krvi… to je začátek, teď, abys měla pohodové těhotenství…

Jinak za chvili jedu na výlet s manželem, teda až mu zase skončí nějakej fotbal tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
5.4.11 09:53

ahojky holky přeju krásné slunné skoro už dopoledne :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.4.11 10:49

Ahojky děvčata… :lol: Tak jsem včera byla na hysteroskopii a můžu říct, že jsem čekala, že to bude horší… Včera jsem sice celý den prospinkala, ale dneska jsem se plně zapojila do pracovního procesu a kromě bolesti břicha a slabého krvácení to jde… :lol: Jen mě docela zarazila vaše diskuze… To není tak jak jsem si myslela, že když půjdu jednou, že už to mám navždy za sebou…??? TO se musí opakovat??? :cry: A co mi to vlastně dělali??? Doktorka mi to to sice vysvětlovala když jsem se vrátila ze sálu, ale to víte… byla jsem ještě připitomněla z narkozy, že si houby pamatuji… :-(

Hlavně si nemyslete, že jsem totálně natvrdlá… ikdyž někdy si už i sama tak připadám… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.4.11 10:50

A jinak NEMI moc gratuluji… Hlavně aby vše bylo v pořádku… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.4.11 14:30

Andrej takovým kukadlem ti koukali do dělohy, jestli tam nemáš srůsty, polypy nebo myomy nebo cysty… jestli si je tam měla tak ti je rozrušili a máš jakoby „čistý břicho“ čili prázdnou dělohu :-) co já si pamatuju, tak mně tenkrát rozrušili srůsty a vzali nějakou jednu zcvrklou cystu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
5.4.11 14:54

ahojky holky nemi taky moc gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
5.4.11 17:08

ahoj,

Andrejko - já nevím proč ale připadám si zatím jediná co jde podruhé na hysteroskopii :-D ,ale doktor mi to skutečně doporučil,že by rád viděl.I když poprvé bylo vše v pořádku. No snad ví co dělá.
Já jdu příští pátek,vmáčkli mě tam,ale maj prý plno. No osobně bych klidně počkala,kdyby mi nepropadli předoperační testy.Já zas na to opravdu nepospíchám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.