Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jetě sem se chtěla zeptat, půjdeš na kontrolní testy z krve, A nebo rovnou na utz????
juj to je za dlouho,ale Dag to měla zrovna tak.
Dík za odpověď stále držim palce a teď už jdu opravdu chrnět ![]()
Dobré ráno,nemám výpadky…jen vás čtu,ale nepřispívám
Chodím na jiné diskuse,kde jsem před dvěma lety začínala.Spousta holek tam má těsně před nebo po porodech a začínaly stejně jako já.Některým se zadařilo,jiným ne,ale většina už je těhotná.
Ke // NEMI gratuluji a přeji pohodové těhotenství.
ahoj, přeju všem hezký den. Já se teprve te´=d vykufrovala z postele,cvičila sem, sprchovala a dala králikum
nějak mi všechno moc trvá,poslední dobou,ale měla sem nějakou bezesnou noc,tak sem se převalovala a usnula až k ránu.
Dneska jedu do car,tak vás chci pozdravit a budu asi večer neb si zřejmě oběhnu v lbc co potřebuju a asi i navštívím nemocnou kamarádku.
všem pěkný den
dag ahooooj
no já to napsala tak trochu nediplomaticky,ale myslela sem to jako v dobrym ![]()
korinkovna píše:
dag ahooooj![]()
no já to napsala tak trochu nediplomaticky,ale myslela sem to jako v dobrym
V pohodě,jen se nic moc neděje,tak nemám co psát a na co reagovat.Katoosa mi všechno práskne na facebooku
Dobré ráno,
gratuluju Nemi k // a potvrzené krvi… to je začátek, teď, abys měla pohodové těhotenství…
Jinak za chvili jedu na výlet s manželem, teda až mu zase skončí nějakej fotbal tady…
Ahojky děvčata…
Tak jsem včera byla na hysteroskopii a můžu říct, že jsem čekala, že to bude horší… Včera jsem sice celý den prospinkala, ale dneska jsem se plně zapojila do pracovního procesu a kromě bolesti břicha a slabého krvácení to jde…
Jen mě docela zarazila vaše diskuze… To není tak jak jsem si myslela, že když půjdu jednou, že už to mám navždy za sebou…??? TO se musí opakovat???
A co mi to vlastně dělali??? Doktorka mi to to sice vysvětlovala když jsem se vrátila ze sálu, ale to víte… byla jsem ještě připitomněla z narkozy, že si houby pamatuji… ![]()
Hlavně si nemyslete, že jsem totálně natvrdlá… ikdyž někdy si už i sama tak připadám…
![]()
Andrej takovým kukadlem ti koukali do dělohy, jestli tam nemáš srůsty, polypy nebo myomy nebo cysty… jestli si je tam měla tak ti je rozrušili a máš jakoby „čistý břicho“ čili prázdnou dělohu
co já si pamatuju, tak mně tenkrát rozrušili srůsty a vzali nějakou jednu zcvrklou cystu…
ahoj,
Andrejko - já nevím proč ale připadám si zatím jediná co jde podruhé na hysteroskopii
,ale doktor mi to skutečně doporučil,že by rád viděl.I když poprvé bylo vše v pořádku. No snad ví co dělá.
Já jdu příští pátek,vmáčkli mě tam,ale maj prý plno. No osobně bych klidně počkala,kdyby mi nepropadli předoperační testy.Já zas na to opravdu nepospíchám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.