Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no to že přibírám pozoruju,ale asi z něčeho jiného než je Prednison a hlad teda nemám…já spíš přibírala stimulací
mě jak bejvá pořád blivno tak ani nemám moc hlad…ale snažím se aspoň něco málo do sebe vpravit 3× denně,teď už 5× denně.Nemusíš hodně stačí malé množství a pravidelně..ale jak se říká že ženská má v těhu hlad,tak to zatím nepociťuju,ale třeba to ještě příjde.Nemám jinou zkušenost ![]()
no já hlad taky moc nemám, stimulací jsem nepřibrala, zato poslední týden mám břicho jak balon a hlavně nejde zatáhnout…
Už mi řekla i sousedka, že mám břicho…
![]()
HARPER píše:
Nemi![]()
![]()
Holky vy co užíváte nebo jste užívali Prednison, kolik ho berete, já měla po OPu napsáno půlku a po ET ve zprávě celý, no a včera jsem si šla vyzvednout další do lékárny a to byl recept ze dne ET a lékárnice říká, jen půlku, víte to, jo? A já, že ve zprávě mám celej, včera jak jsem volala do G. pro výsledky, tak jsem se na to ptala, přepojovali mě od čerta k dáblu a nakonec mi sestřička řekla, budem se řídit tím co je ve zprávě…
Já brala 1-0-1 a za ty roky stimulací a revizí jsem přibrala skoro 15 kg
hlavně je to tím,že jsem předtím hodně sportovala ted jsem lenoch ![]()
Jinak pro zajímavost,takovou smutnou,ale moje fenka bere prednison a bere 4-0-4 a váží 21 kg
Taky po něm tloustne,ta tři měsíce 3kg,ale má ho doživotně,je silná alergička
Možná mi jen sníží dávky,musím chodit pravidelně na kontrolu kvůli ledvinám ![]()
Dagmariano, chudinka pejsek… Máme ročního jorkšírka a je to skoro jako dítě, tak vim, jaké to je když pejskovi něcvo je…
Jájo,mě to zjistili..endometriozu,srůsty,polypy ,neprůchodný vejcovod a myom ![]()
HARPER píše:
Dagmariano, chudinka pejsek… Máme ročního jorkšírka a je to skoro jako dítě, tak vim, jaké to je když pejskovi něcvo je…
No to jo,moc tou alergií trpěla,ožírala si nohy na kost,hrůza,probděla jsem hodně nocí a hlídala,aby se nekousala…chodila jsem s ní po nocích ven,aby na to nemyslela a byla unavená a přes den aby spala,ale stejně se okousávala,tak máme tuhle šílenou dávku Prednisonu no ![]()
dagmariana píše:HARPER píše:No to jo,moc tou alergií trpěla,ožírala si nohy na kost,hrůza,probděla jsem hodně nocí a hlídala,aby se nekousala…chodila jsem s ní po nocích ven,aby na to nemyslela a byla unavená a přes den aby spala,ale stejně se okousávala,tak máme tuhle šílenou dávku Prednisonu no
jája428 píše:
holky ještě mě napadlo, při té hysteroskopii a hydrolaparoskopii, zjistí tam třeba že mám PCO nebo endometriozu a podobně?
Mellanie píše:
A TAKY TO ČEKÁ OSTATNÍ !!!!!!
NEMI,mám jí od 9.3.2011,takže už docela dlouho…má potrasvinovou alergii a pylovou taky,má speciální protialergenní granule,příznaky začala mít v půli srpna.Veterinář řikal,že se alergie objevují u psů nejčasrěji mezi druhým a třetím rokem a jí budou 27.11.2011 tři roky.
SESTRAMONA…myslím,že jsi velmi sobecká ženská,zlá a máš sakra štěstí,že se ti zadařilo napoprvé,opravdu se ve mě vaří krev,ale jednou se to to tvoje povyšování se a pochlebování nevyplatí,sakra co ty jsi za člověka bezpáteřního,je mi z tebe na ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.