Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj, to říkal i ten doktor na imunologii, jestli prej držím nějaký diety a já no, musím, jinak jsem jak koule a on, no tak to se nedivte, že neotěhotníte..potože i samice v přírodě hodně „žerou“, když chtějí přivézt na svět mláďata a měl pravdu teda…
Ahojík holky,
tak dneska tu nikdo nebyl.Mě bylo špatně už od noci,bylo mi na zvracení.Nevím po čem,nic špatného jsem nesnědla a ted v podvečer už mi nic není a nacpala jsem se zeleninového salátu.
ahoj Marti… no někdy to tak bejvá, že je špatně…:-) to jsem zvědavá na ty tvoje //, kdy budeš testit?
Valtři mám ještě čas jsem teprva 4den po ET to je ještě brzy.Chtěla jsem zkusit testík v pondělí,ale jinak až 21.11. Málem jsem hodila manžovi šavli,když jsme jeli autem a on kroužil po parkovišti.
Valtři uvidíme co z toho bude.Byla bych ráda,kdyby nám to vyšlo.Už mám zase hlad. ![]()
Marti30 píše:
Valtři mám ještě čas jsem teprva 4den po ET to je ještě brzy.Chtěla jsem zkusit testík v pondělí,ale jinak až 21.11. Málem jsem hodila manžovi šavli,když jsme jeli autem a on kroužil po parkovišti.
To je takový zajímavý radovat se když je někomu špatně,ale důležité je vědět z čeho je ti špatněv - tak teď jen aby to bylo z toho zprávného
MARTI30.taky držím palce,ted se daří,tak to by bylo,aby nebylo/y // ![]()
Marti, držim palce, věř tomu, jakmile je něco jinak než obvykle, něco to značí
Já měla ty první dny ostré bolesti v podbřišku, zjištovala jsem na netu, jestli to nemůže být třeba z utroše a všude jsem našla, že to jsou nejčastější příznaky ranného stádia těhotenství… Pak to jsou také bolesti hlavy, nevolnosti, zduřování sliznic, mě každý večer bolelo v krku, myslela jsem, že na mě něco leze… Ale někdo nemusí mít také nic, ale tohle popisuje většina žen jako první příznaky…
Ahojík holky
díky zs podporu snad se bude konat překvapení toho 21.11.Ještě týden vydržet.
Korinkovna tobě to uteklo a jdeš na ultrazvuk.Držím palečky at je vše OK.
jájo - to máš pravdu..
marti - děkuju, moc to teda neutíkalo,ale sem ráda,že už je dvanáctýho
strašně se to vleklo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.