GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
avifa 1
16.10.12 11:23
@Danny001 píše:
Ahoj, vítej mezi námi. :) Držím palce a´t se to povede. Jak to že máš takové koňské dávky hormonů. Já píchala 5 ampulek a to jsem si myslela jak toho nemám moc. :nevim:

ahoj omlouvam se za pozdni reakci. No je to tak v mych 34 letech mam strach o vejce takze jsem zvedava jaka bude uroda ve ctvrtek jdu na uzv. Mohu se zeptat kolik se jich urodilo tobe z peti ampulek? A jaka byla kvalitka? :zed:

• Citovat
  • Upravit
avifa 1
16.10.12 11:31
@Janikula píše:
tak to zní báječně, gratuluju :hug: :kytka:

ahoj velka gratulace v tom genetu delaji zazraky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2736
16.10.12 12:16
@avifa 1 píše:
ahoj omlouvam se za pozdni reakci. No je to tak v mych 34 letech mam strach o vejce takze jsem zvedava jaka bude uroda ve ctvrtek jdu na uzv. Mohu se zeptat kolik se jich urodilo tobe z peti ampulek? A jaka byla kvalitka? :zed:

Ahoj 34 je pořád krásný věk ;) Mě bylo v červnu 37.
U prvního IVF mi do 3 dne vydrželo ze 7 oplodněných avjíček jen jedno a u druhého IVF mi dali nějaký prášek Siofor. Ten prý berou cukrovkáři. Je na zlepšení kvality vajíček, ale to je proto, že mám endometriozu a u té prý je kvalita nižší. Odsáli mě 14 oocytů a z toho jsem měla 8 vajíček, která se všechan oplodnila. Do 5 dne PK mi jich vydrželo 5. Jedno mi zavedli ale nakonec to skončilo na 7 tt potratem a teď tam mám zamražený 4 sněhuláky. Už brzy si pro ně dojdu :)
Tak ve čtvrtek držím palce ať jsou pěkný folíci a hlavně ať jsou pak kvalitní. I když už jsme tu s holkama psaly, že stačí jedno kvalitní embryo, který se udrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
16.10.12 13:26
@avifa 1 píše:
ahoj omlouvam se za pozdni reakci. No je to tak v mych 34 letech mam strach o vejce takze jsem zvedava jaka bude uroda ve ctvrtek jdu na uzv. Mohu se zeptat kolik se jich urodilo tobe z peti ampulek? A jaka byla kvalitka? :zed:

Taky jedu ve čtvrtek ráno do Gennetu. Kontrolní utz před IUI. Dnes večer beru poslední clostík. Uvidíme, na kdy nám to vyjde, protože manžel musí příští týden na služebku, tak snad se to nějak povede naplánovat, aby to klaplo. :)
Holky, abych znovu neprodělala po clostíku a pregnylu hyperstimulák, musím hodně pít až od IUI, že? Ted to asi zatím nehrozí?
Moc všem držím palečky. Já mám ve svém okruhu další těhuly! Dnes jsem si jedné sáhla na bříško, tak snad to bude pro štěstí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.10.12 13:42

@TerkaBaterka To víš že to sáhnutí bude štěstí já si sahala na dvojčátka v bříšku a podívej sou tam :-)
Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avifa 1
16.10.12 14:01
@Danny001 píše:
Ahoj 34 je pořád krásný věk ;) Mě bylo v červnu 37.
U prvního IVF mi do 3 dne vydrželo ze 7 oplodněných avjíček jen jedno a u druhého IVF mi dali nějaký prášek Siofor. Ten prý berou cukrovkáři. Je na zlepšení kvality vajíček, ale to je proto, že mám endometriozu a u té prý je kvalita nižší. Odsáli mě 14 oocytů a z toho jsem měla 8 vajíček, která se všechan oplodnila. Do 5 dne PK mi jich vydrželo 5. Jedno mi zavedli ale nakonec to skončilo na 7 tt potratem a teď tam mám zamražený 4 sněhuláky. Už brzy si pro ně dojdu :)
Tak ve čtvrtek držím palce ať jsou pěkný folíci a hlavně ať jsou pak kvalitní. I když už jsme tu s holkama psaly, že stačí jedno kvalitní embryo, který se udrží :palec:

Dekuji za paleček moc mi to pomáhá. Ten potrat je smutná věc vím o tom své. To byla krásná úroda a sněhuláčci se dočkaj maminky :dance:
Na ten Siofor se zeptám jestli už není ale pozdě, jelikož má přítel spermiogram na prd. Já musím mít hodně vajec kvůli tomu, že mi byla zjištěna genetická vada, která se dědí 50 procenty já i brácha to máme. Je to tip svalové dystrofie typ 2. K příznakům patří šedý zákal, který mi už začíná :,( a po středním věku problémy se svalama i když jak vidím u mamky to není nic hrozného, kdyby mi nedělaly genetiku tak ani neví že něco takového má. Nicméně jsem si už před půl rokem zaplatila 15 000 aby mi vybrali taková vejce, které tuhle genetickou vadu nemají. Podotýkám jestli toto ivf nevyjde tak minimálně těhle 15 000 je v háji :zed:
Takže jich prostě musím mít co nejvíc a navíc mi hrozí selhaní vaječníku takže proto jak píše Dannny001 ty koňské dávky.
Písnu něco o sobě nic o mě nevíte:
Nejprve jsem otěhotněla přirozeně poté bylo zjištěno mimoděložní těhu a já přišla o pravý vejcovod. Na IVF jsem byla v Pronatalu v Praze, přístup hroznej, všechno neosobní, vždy jiný doktor. Po Gonalu jsem měla 7 oplodněných vajec po 3 dnech 3 vhodný. 2 zavedli to 1 jsme nemrazili. Byla jsem těhotná, ukrutná radost po 4 letech s přítelem. Radost mi vydržela celé 3 měsíce. Na sreeningu byla zjištěná mé malé holčičce omfalokéla (po zjištění co to je ) jsem šla na přerušení, které dopadlo dobře, ovšem psychická stránka byla nulová :poblion: Ovšem dodnes si myslím že jsem udělala dobře, holčička by moc trpěla, neudělalo by se jí bříško a všechna střeva by po donošení (což je otázka) vyhřezla ven, k tomu se přidávájí další a další problémy včetně demence.
Pak jsem přešla do genetu je to úplně o něčem jiném než v Pronatalu a bydlím od něj 5 minut cesty :dance:
Tam mi udělaly všechna vyšetření a přišli mi na štítnou žlázu, která byla zvýšená a je už venku. Ovšem to probíhalo taky zajímavě. Místo 45 minut běžné operace jsem tam byla 4,5 hod. A když mě vzbudili nemohla jsem dýchat jak jsem měla opuchlé hlasivky tak mě uspali znovu a dali mi slavíká, díky tomu že jsem odmítala s ním odejít domů se na mě usmálo štěstí a po 9 dnech mi ho vyndali. Trénovala jsem 80 schodů osmkrát denně abych se rozdýchala. Během toho jsem začala přicházet o práci, nyní jsem na nemocenské a jestli toto ivf nevyjde budu muset po 6 letech hledat novou práci.
Doufám že se na mě už konečně usměje štěstí, snad si to i zasloužím. Jak se dočítám děvčátka vám se daří tak držím taky palečky, jen tak dál. A jestli můžu chytám se také vašeho těhotenského lana :P Ať už je jen dobře :D

• Citovat
  • Upravit
avifa 1
16.10.12 14:07
@makyt píše:
@TerkaBaterka To víš že to sáhnutí bude štěstí já si sahala na dvojčátka v bříšku a podívej sou tam :-)
Držím palečky :hug:

Jééééééééé taky bych si měla sáhnout na těhulku. Vím že v minulosti jste plánovaly sraz, co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
2736
16.10.12 14:22
@avifa 1 píše:
Teda holka co ty máš všechno za sebou 8o Uplně mě při čtení tvého příběhu mrazí. Je mi to moc líto s tvojí holčičkou, ale určitě jsi se rozhodla správně. :hug: Než porodit vědomně nemocné mimnko a dívat se na to jak nevede plnohodnotný život. Bylo by to trápení nejen miminka ale celé rodiny.
Jsi moc statečná žena a já věřím, že i ty ten svůj boj o mrňouska vyhraješ a moc moc ti to přeji. :palec: :hug:
Tady v Gennetu jsou moc bezvadní oba doktoři i sestřičky. Určitě ti poradí dobrou stimulaci. A jak mi říkala jednou Mudr. Mokrá - hlavně to nevzdávejte a bojujte. Mám to tam 10 minut autobusem jak z práce tak z domova, tak jsem taky ráda, že nemusím nikam daleko dojíždět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.10.12 15:10
@avifa 1 píše:
Dekuji za paleček moc mi to pomáhá. Ten potrat je smutná věc vím o tom své. To byla krásná úroda a sněhuláčci se dočkaj maminky :dance:
Na ten Siofor se zeptám jestli už není ale pozdě, jelikož má přítel spermiogram na prd. Já musím mít hodně vajec kvůli tomu, že mi byla zjištěna genetická vada, která se dědí 50 procenty já i brácha to máme. Je to tip svalové dystrofie typ 2. K příznakům patří šedý zákal, který mi už začíná :,( a po středním věku problémy se svalama i když jak vidím u mamky to není nic hrozného, kdyby mi nedělaly genetiku tak ani neví že něco takového má. Nicméně jsem si už před půl rokem zaplatila 15 000 aby mi vybrali taková vejce, které tuhle genetickou vadu nemají. Podotýkám jestli toto ivf nevyjde tak minimálně těhle 15 000 je v háji :zed:
Takže jich prostě musím mít co nejvíc a navíc mi hrozí selhaní vaječníku takže proto jak píše Dannny001 ty koňské dávky.
Písnu něco o sobě nic o mě nevíte:
Nejprve jsem otěhotněla přirozeně poté bylo zjištěno mimoděložní těhu a já přišla o pravý vejcovod. Na IVF jsem byla v Pronatalu v Praze, přístup hroznej, všechno neosobní, vždy jiný doktor. Po Gonalu jsem měla 7 oplodněných vajec po 3 dnech 3 vhodný. 2 zavedli to 1 jsme nemrazili. Byla jsem těhotná, ukrutná radost po 4 letech s přítelem. Radost mi vydržela celé 3 měsíce. Na sreeningu byla zjištěná mé malé holčičce omfalokéla (po zjištění co to je ) jsem šla na přerušení, které dopadlo dobře, ovšem psychická stránka byla nulová :poblion: Ovšem dodnes si myslím že jsem udělala dobře, holčička by moc trpěla, neudělalo by se jí bříško a všechna střeva by po donošení (což je otázka) vyhřezla ven, k tomu se přidávájí další a další problémy včetně demence.
Pak jsem přešla do genetu je to úplně o něčem jiném než v Pronatalu a bydlím od něj 5 minut cesty :dance:
Tam mi udělaly všechna vyšetření a přišli mi na štítnou žlázu, která byla zvýšená a je už venku. Ovšem to probíhalo taky zajímavě. Místo 45 minut běžné operace jsem tam byla 4,5 hod. A když mě vzbudili nemohla jsem dýchat jak jsem měla opuchlé hlasivky tak mě uspali znovu a dali mi slavíká, díky tomu že jsem odmítala s ním odejít domů se na mě usmálo štěstí a po 9 dnech mi ho vyndali. Trénovala jsem 80 schodů osmkrát denně abych se rozdýchala. Během toho jsem začala přicházet o práci, nyní jsem na nemocenské a jestli toto ivf nevyjde budu muset po 6 letech hledat novou práci.
Doufám že se na mě už konečně usměje štěstí, snad si to i zasloužím. Jak se dočítám děvčátka vám se daří tak držím taky palečky, jen tak dál. A jestli můžu chytám se také vašeho těhotenského lana :P Ať už je jen dobře :D

Teda musím říct…že si moc statečná klobouk dolů. Prožila si toho hodně ale neboj v genetu dělají zázraky a tobě ten zázrak taky udělají neboj už jen ten přístup pomáhá hlavně nesmíš myslet na negativní věci ale jen na ty dobré :-)) Držím palečky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
16.10.12 19:13

@Beník2 Ahoj, držím palce ať máš zítra velkou úrodu a co nejvíc kvalitních vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avifa 1
17.10.12 13:39

Ahoj Beník 2 jak jsi dopadla? Určitě, určitě velmi dobře, písni jsem napnutá jak kšandy :P

• Citovat
  • Upravit
149
17.10.12 14:11
@avifa 1 píše:
Ahoj Beník 2 jak jsi dopadla? Určitě, určitě velmi dobře, písni jsem napnutá jak kšandy :P

Tak co??jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
17.10.12 14:52

Tak jsem tedka volala do gennetu a pojištovna to schválila a 15.11. se jedeme domluvit co a jak a pro léky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.10.12 14:54

@vamp81 Bezva :potlesk: Tak už to máš taky za pár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.10.12 14:54

@Beník2 Tak jak??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.