Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
7.9.12 18:02

Tak to bude snad pohodě, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.9.12 21:12

Nene, jsou dvouvaječná, soudruzi se spletli a vložili 2 embrya místo jednoho :cert: :mrgreen: :potlesk: (tímto je srdečně zdravím :pankac: ).

co se týká práce, záleží na vztazích, u mě to poprvé věděli všichni (protože jsem byla pěkně v háji), pak jsem práci změnila a věděli to asi 3 lidi v managementu, kvůli absencím. Nebyl problém. Určitě se ale dá domluvit s obvoďákem nebo gynekologem, když nechcete razítko přímo z Gennetu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.9.12 22:01

@Slunc s tím počtem vajíček bych až tak nesouhlasila, nám hned na začátku řekli, že vzhledem k mému věku a tomu, že si to platíme, tak navrhují dát 2 embrya, protože je větší šance, že se uchytí. Kde bereš jistotu, že se ti hned napoprvé a s prodlouženou kultivací uchytí, my jsme taky měli prodlouženou a nejlepší kvalitu a nevyšlo to. Podruhé jsme si dali 2 a chytlo se jen jedno!!!Být tebou tak si nechám poradit od lékařů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andina75
8.9.12 07:55

Martas40: Tak co se týče uchycení embryí, je jasné, že jistota není nikdy. A ať si jich necháš dát „10“normálně nebo 1 po prodloužené kultivaci, to je snad jasné. Každý to má jinak, každý má jiný problém s kterým tam jde a na klinice jsou lékaři od toho, aby pomohli, poradili a odporučili. Samozřejmě konečné rozhodnutí je na té ženské nebo páru.
Všem přeji krásný víkend

• Citovat
  • Upravit
andina75
8.9.12 07:57

GIGIS: :lol: Tak to se spletli teda dobře :) No vidíš, kdyby se neptali, kolik jich chceš zavést, vyšlo by to na stejno :)

• Citovat
  • Upravit
352
8.9.12 20:58

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, jestli si myslíte, že gennet je nejlepší klinika pro IVF v Praze a jestli nemáte třeba informace, jaké je to jinde…já vím, že v Praze je klinik více a nějak nevím, podle čeho se rozhodnout, kam zajít :think:…ráda bych vstřícný přístup a co největší pravděpodobnost, že se to povede… je mi už 40, tak nemám moc času, máme pomalý spermie a mě teď ještě zjistili vysoký prolaktin :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andina75
9.9.12 07:32

Tak nejlepší nevím, jinde jsem nebyla. Ale kamarádka chodí léta do Podolí a nic :,( A teď si moje gynekoložka stěžovala na ISCARE. Ale takhle to nejde rozlišovat. Záleží asi kdo jaký má problém a tak. Já jen můžu mluvit za sebe, byla jsem tam spokojená i s přístupem a se vším, no a máme odtamtud 2 děti, tak jistě, že je pro mne nejlepší. Tenkrát jsme se pro ně rozhodli, ani jsme o jiné nepřemýšleli, ale měli jsme domluveno v Podolí, že kdyby se nám na Gennetu cokoliv nezdálo, můžeme dojít tam. Ale nebylo to vůbec potřeba. Nejdříve jsem byla zaskočena, že je to soukromá klinika, že se tam asi nedoplatíme :lol: a to také nebyla pravda.
Na stránkách jednotlivých klinik bývají statistiky ohledně úspěšnosti umělých oplodnění atd., tak se tam zkus podívat.

• Citovat
  • Upravit
352
9.9.12 10:50

Díky za info, můžu se ještě zeptat za jak dlouho od první konzultace dojde k tomu vlastnímu IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andina75
9.9.12 10:53

Tak co se týče nás: první konzultace v říjnu a k odběru vajíček došlo 1.5.pátek dalšího roku. K transferu v pondělí a test jsem si dělala 14 dní na to a bylo to tam:-)
Mezi tím: laparoskopie+ hysteroskopie, imunologie, genetika.

• Citovat
  • Upravit
andina75
9.9.12 10:54

Při tom druhém: konzultace prosinec a odběry vajíček 1.2. Transfer o 5 dní déle a test pozitivní už za 11 dní :)

• Citovat
  • Upravit
352
9.9.12 10:57
@andina75 píše:
Tak co se týče nás: první konzultace v říjnu a k odběru vajíček došlo 1.5.pátek dalšího roku. K transferu v pondělí a test jsem si dělala 14 dní na to a bylo to tam:-)
Mezi tím: laparoskopie+ hysteroskopie, imunologie, genetika.

to ta vstupní vyšetření trvají 7 měsíců? 8o…myslela jsem že to jde rychleji…vzhledem k mému věku je každý měsíc ztráta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andina75
9.9.12 11:03

My to tak měli. Protože všude jsou dlouhé objednací termíny. Třeba na výsledky z imunologie se čeká 4 týdny. Na operaci hystero a laparo jsem také musela čekat na volný termín atd. Proto je mnohem lepší, jak už to i některé moje kamarádky udělaly a i myslím SLUNC to tady má, mít imunologii a genetiku předem udělanou.
A také vím o kámošce, která třeba chtěla jít do Gennetu a jeden čas ani nepřibírali, protože měli plno. Musela čekat nebo jít jinam. Jóó, hold je nás dnes hodně, které máme problémy s otěhotněním :,(

• Citovat
  • Upravit
352
9.9.12 11:19

A tu imunologii a genetiku ti udělají i na normální gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andina75
9.9.12 11:24

Ne, právě, že ne. Musíš mít na genetiku z gyndy doporučení a na imunologii to samé. My byli na genetice v Gennetu a na imunologii zase jinde a na laparo + hystero zase jinde:-) Pěkné lítání to bylo

• Citovat
  • Upravit
387
9.9.12 11:32
@bezuška píše:
to ta vstupní vyšetření trvají 7 měsíců? 8o…myslela jsem že to jde rychleji…vzhledem k mému věku je každý měsíc ztráta :(

Ahojky, my jsme byli na konci ledna a v březnu už jsme šli na první pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.