Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
24.5.12 10:21

Ahoj holky :mavam:
Terko tak to fakt nevím, koukám že už jste pokročili dále :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
24.5.12 11:16

evco a koukam jak jste pokrocili vy?gratulace holka, to je nadhera!!!!uz jsem to zjistila. je to 3000 za kryo a 6000 za vitrifikaci a nezalezi na poctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
24.5.12 11:48

jj pokročili a hned na prcní pokus se chytlo :pankac: Teď ještě aby dopadl screening a 6 měsíců vše probíhalo v klidu..Doufám že napíšeš novinky a držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
24.5.12 12:35

diky zlati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
25.5.12 07:40
@Térouš píše:
diky zlati
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.5.12 18:53

Ahoj holky, tak už máme spermiogram za sebou. Prý má přítel mršky v normě, tak teď ale nevím, co si mám myslet a jak to brát :nevim:
Isabellabella držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.12 19:16

@nightgirl ONO TO MŮŽE BÝT PROSTĚ JENOM PSYCHYKOU, a nebo : netrpíš taky na záněty? mě až při stimulaci zjistili že mám endometriozu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.5.12 11:50
@Isabellabella píše:
@nightgirl ONO TO MŮŽE BÝT PROSTĚ JENOM PSYCHYKOU, a nebo : netrpíš taky na záněty? mě až při stimulaci zjistili že mám endometriozu… :hug:

Třeba to bude jen psychikou. Což by bylo fajn. Ale prostě odstupem času se ten tlak trošku zvětšinuje :-( Záněty? No občas mám výtok, ale doktor mě teď prohlížel a říkal, že je všechno v normě… No tak já už nevím. Za 3 měsíce mě čeká svatba, tak se budu plně soustředit na toto a pak se uvidí…
Pak dej vědět, jak ti to dopadlo, moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.12 17:23

@nightgirl @nightgirl špatně, všechna embryjka měla patologický nález takže je po všem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
26.5.12 19:46

Tak to mě hrozně mrzí že je po všem, to byl tvůj první pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.5.12 20:01
@Isabellabella píše:
@nightgirl @nightgirl špatně, všechna embryjka měla patologický nález takže je po všem :(

To je mi hrozně líto :-( Možná se zeptám blbě, ale je ještě nějaký pokus? Nevyznám se v tom… Ale pokud to byl „jen“ první pokus, tak budu držet palečky při těch dalších!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.12 21:25

@h84 mě taky :,( jo jo první pokus Ivf :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.12 21:25

@nightgirl měla bych na základě toh že jsme chtěli jen jedno embryyo mít ještě 3 :( ale děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.5.12 21:54
@Isabellabella píše:
@nightgirl měla bych na základě toh že jsme chtěli jen jedno embryyo mít ještě 3 :( ale děkuji :hug:

Uvidíš, že se to povede!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
27.5.12 13:30

mě to vyšlo až na druhý pokus, ten první je většinou takový zkušební, u druhého už víte co vás čeká a doktoři se podle toho zařídí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.