Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Terko tak to fakt nevím, koukám že už jste pokročili dále ![]()
evco a koukam jak jste pokrocili vy?gratulace holka, to je nadhera!!!!uz jsem to zjistila. je to 3000 za kryo a 6000 za vitrifikaci a nezalezi na poctu
jj pokročili a hned na prcní pokus se chytlo
Teď ještě aby dopadl screening a 6 měsíců vše probíhalo v klidu..Doufám že napíšeš novinky a držím palečky ![]()
Ahoj holky, tak už máme spermiogram za sebou. Prý má přítel mršky v normě, tak teď ale nevím, co si mám myslet a jak to brát ![]()
Isabellabella držím palce ![]()
@nightgirl ONO TO MŮŽE BÝT PROSTĚ JENOM PSYCHYKOU, a nebo : netrpíš taky na záněty? mě až při stimulaci zjistili že mám endometriozu… ![]()
@Isabellabella píše:
@nightgirl ONO TO MŮŽE BÝT PROSTĚ JENOM PSYCHYKOU, a nebo : netrpíš taky na záněty? mě až při stimulaci zjistili že mám endometriozu…
Třeba to bude jen psychikou. Což by bylo fajn. Ale prostě odstupem času se ten tlak trošku zvětšinuje
Záněty? No občas mám výtok, ale doktor mě teď prohlížel a říkal, že je všechno v normě… No tak já už nevím. Za 3 měsíce mě čeká svatba, tak se budu plně soustředit na toto a pak se uvidí…
Pak dej vědět, jak ti to dopadlo, moc držím palce ![]()
@nightgirl @nightgirl špatně, všechna embryjka měla patologický nález takže je po všem ![]()
Tak to mě hrozně mrzí že je po všem, to byl tvůj první pokus?
@Isabellabella píše:
@nightgirl @nightgirl špatně, všechna embryjka měla patologický nález takže je po všem
To je mi hrozně líto
Možná se zeptám blbě, ale je ještě nějaký pokus? Nevyznám se v tom… Ale pokud to byl „jen“ první pokus, tak budu držet palečky při těch dalších!!! ![]()
@nightgirl měla bych na základě toh že jsme chtěli jen jedno embryyo mít ještě 3
ale děkuji ![]()
@Isabellabella píše:
@nightgirl měla bych na základě toh že jsme chtěli jen jedno embryyo mít ještě 3ale děkuji
Uvidíš, že se to povede!!! ![]()
mě to vyšlo až na druhý pokus, ten první je většinou takový zkušební, u druhého už víte co vás čeká a doktoři se podle toho zařídí…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.