Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj evco - pozde, ale prece. Za Gonal v peru vazne pocitej vetsi doplatky, me stalo necelych 2200 jednotek pres 6000,–. Cetrotidy jsem mela zhruba po 200,–. No a s tema injekcema se asi budes muset smirit, bez nich to nepujde
Je to boj, drzim palce ![]()
Ahoj, tak já mám jít 3.5. to je můj 20 den cyklu, k doktorce, ta rý se mnou dohodne hormony a tak a od prvního dne menstruace si je budu píchat,čeká nás první IVF. Chodím k dr. Vykysalé a k dr. Hejtmánkové na genetiku. Zatím jsme tam za 15000,– za sondy které budou zkoumat u embryí genetické vady
mám strach aby se vůbec podařilo a bylo nějaké ktreré mi budou moci dát zpátky ![]()
Ahoj holky, už přes rok se snažíme s přítelem o miminko. Dnes jsem byla u svého gynekologa a vypsal mi žádanku na spermiogram, přítel se objednal do Gennetu u Sv. Klimenta a v pátek na to jde. Chtěla bych se zeptat, jestli u toho musím být, když je žádanka na mé jméno. Případně nějaké informace, o které se můžete podělit? Jako co se děje po tom a tak? Jsem z toho všeho nějaká zmatená. Moc děkuji.
nightgirl ahoj, my tam byli taky a s přítelem jsem byla i já, ono je to lepší, když vyšetří oba, mě brali i krev ale poslal mě tam doktor a zítra jdu po stimulaci na odběr vajíček, čeká nás první ivf
@Isabellabella píše:
nightgirl ahoj, my tam byli taky a s přítelem jsem byla i já, ono je to lepší, když vyšetří oba, mě brali i krev ale poslal mě tam doktor a zítra jdu po stimulaci na odběr vajíček, čeká nás první ivf
Děkuji. No já bych tam s ním šla, ale bohužel nemůžu, jsem na služební cestě a zrušit se to nedá. A on i přítel tam prý chce jít sám. Což jsem tedy nepochopila, ale je to jeho volba. Takže co bude následovat vůbec netuším. Ale oni snad řeknou, co je potřeba, ne…
Tak držím palce, dej vědět, jak to dopadlo ![]()
Ahoj, já tam byla s manželem ale v podstatě tě tam snad ano nepotřebuje, ale možná si tam cinkněte, mám dojem že to vyšetření se platí z tvého zdravotního pojištění, tak možná bys mu měla dát svou kartičku pojištěnce a občanský průkaz. Kdyby to bylo na samoplátce tak je to asi jedno ale takhle si tam radši zavolej…přeobjednat se dá kdyžtak vždycky.
moc děkuji za cenné rady. Až to budeme mít za sebou, tak napíšu, jak jsme dopadli. Ale už teď se bojím. Ale hlavně ta psychika je na nic
A to jde zatím „jen“ o vyšetření partnera…
@nightgirl Přítel šel na spermiogram taky sám. Já jsem dnes po odběru vajíček, mám jich z jednoho vaječníku, druhý nefunguje, sedm tak snad vydrží aspon jedno ![]()
já měla taky sedm vajec a zůstaly čtyři- dvě se zavedli a máme dvojčata, takže to vidim optimisticky, my si radši připlatili ISCI a prodlouž. kultivaci . Vyplatilo se.Držím palec, napiš jak to dopadlo.
@h84 tak nakonec se povedli 3 embryjka, ted aby vydrželi
budeme si nechat jedno dávat a zbytek mrazáček ![]()
@h84 ahoj tak ze tří jsou dvě, te´d volali, prý jim dali ohodnocení dvě, je to jako ve škole
Tak se fakt už modlím aby vydrželi…mám strach, zítra je čeká kontrola genetiky jestlido mě můžou a pak transfer…bud v sobotu nebo v pondělí ![]()
ahoj holky, nebite jak je to v gennetu s kryem?platite konzervaci vsech a nezalezi na kusech nebo jak?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.