Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
21.10.11 20:28

no IVF te i pokud mas na pojistovnu vyjde tak okolo 15tis., podle toho, co budes potrebovat. ja ted pujdu na vsechny mozny testy…a v breznu 2.IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
22.10.11 17:35

Terko, předpokládám že s tím musím jít na pojišťovnu osobně co?to budou mít radost,zrovna se o všeobecné tak krásně mluvilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.10.11 09:47

Ne ne, teda alespoň v Gennetu posílá žádost doktorka a pak ti jen řeknou, jestli ji schválili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
23.10.11 11:37

ne, jak pise Peta, vyrizujou to samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
23.10.11 15:53

Ahoj holky, jsem tu uplně nová. Bohužel se snažíme 7 měsíců a nic. Mudr mi nasadil na tento měsíc Clostík 1-0-0. Byli jsme na dovolene a tak jsem věřila, že se zadaří. Bohužel. Mudt mi dal kontakt do Genetu do Prahy, pokud se nezadaří, mám se tam rovnou objednat. Máte s tím nějaké zkušenosti? Já netuším naprosto nic, co se bude dít atd. Přeci jen je mi už skoro 38. :-(
Koukala jsem, že těch poboček Gennetu je v Praze více. Kam vy holky chodíte?

• Citovat
  • Upravit
118
23.10.11 22:23

Ahojky Carlo, nás poslala gynekoložka do Car také po sedmi měsících, protože já mám problémy s cyklem a manžel špatný spermiogram… Už jsme v jejich péči celkem dlouho ( někdy mám pocit, že jsem tam pořád :-) ) a jsem moc spokojená ( jen se mi zatím bohužel nepodařilo otěhotnět, ale snažíme se o to společnýma silama). Jsem v péči Gennetu na Letné. Zatím mám jen dobré zkušenosti ( kromě jedné doktorky, byl to záskok za mou, co byla na dovolené). Teď jsem v péči lékařky, která se mi snaží pomoct různýma metodama, jen aby mě hned nenahnala na další IVF ( mám za sebou v srpnu jedno neúspěšné). Když jsem tam šla poprvé, byla čekací doba asi 2 měsíce. Při 1. návštěvě se mnou byl manžel, byla to taková konzultace, seznámení se s problémy, anamnéza, vyšetření - krev, moč, manžel spermiogram. Pak už si tě objednávají podle cyklu… Přeji hodně štěstí při snažení, třeba nebudeš pomoc CARu ani potřebovat :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
23.10.11 22:36
peťule 25 píše:
Ahojky Carlo, nás poslala gynekoložka do Car také po sedmi měsících, protože já mám problémy s cyklem a manžel špatný spermiogram… Už jsme v jejich péči celkem dlouho ( někdy mám pocit, že jsem tam pořád :-) ) a jsem moc spokojená ( jen se mi zatím bohužel nepodařilo otěhotnět, ale snažíme se o to společnýma silama). Jsem v péči Gennetu na Letné. Zatím mám jen dobré zkušenosti ( kromě jedné doktorky, byl to záskok za mou, co byla na dovolené). Teď jsem v péči lékařky, která se mi snaží pomoct různýma metodama, jen aby mě hned nenahnala na další IVF ( mám za sebou v srpnu jedno neúspěšné). Když jsem tam šla poprvé, byla čekací doba asi 2 měsíce. Při 1. návštěvě se mnou byl manžel, byla to taková konzultace, seznámení se s problémy, anamnéza, vyšetření - krev, moč, manžel spermiogram. Pak už si tě objednávají podle cyklu… Přeji hodně štěstí při snažení, třeba nebudeš pomoc CARu ani potřebovat :palec: :wink:

Díky za super info, také chci zavolat na tu Letnou. Ještě si říkám, že měsíc tomu nechám volný průběh, ale ty objednací lhuty mají opravdu dlouhé. No uvidím, během zítřka se rozhodnu.

• Citovat
  • Upravit
173
24.10.11 11:33
Carla7 píše:
Ahoj holky, jsem tu uplně nová. Bohužel se snažíme 7 měsíců a nic. Mudr mi nasadil na tento měsíc Clostík 1-0-0. Byli jsme na dovolene a tak jsem věřila, že se zadaří. Bohužel. Mudt mi dal kontakt do Genetu do Prahy, pokud se nezadaří, mám se tam rovnou objednat. Máte s tím nějaké zkušenosti? Já netuším naprosto nic, co se bude dít atd. Přeci jen je mi už skoro 38. :-(
Koukala jsem, že těch poboček Gennetu je v Praze více. Kam vy holky chodíte?

Doporučuji se obědnat co nejdříve, mi jsme s manžou čekali přes 3 měsíce :-/. Ale jinak je to tam opravdu super!!! Doporučuji MUDr. Feldmára, je fakt skvělí a hlavně hned nás nehnal od IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.10.11 13:01

Ahoj právě mi nedopadlo 4 IVF ( zrušeno přes odběrem pro velké krvácení) v Gennetu a tak zvažuju co dál. Podstoupila jste některá v Gennetu minimálku? Chodím k DR. Brandejské příští měsíc budem zkoušet nativ. Moc tomu šancí nedávám strašně špatně reaguju :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
24.10.11 17:50
Blanka S píše:
Ahoj právě mi nedopadlo 4 IVF ( zrušeno přes odběrem pro velké krvácení) v Gennetu a tak zvažuju co dál. Podstoupila jste některá v Gennetu minimálku? Chodím k DR. Brandejské příští měsíc budem zkoušet nativ. Moc tomu šancí nedávám strašně špatně reaguju :-(

Také jsem objednaná k Mudr Brandejské. Jdeme tam uplně poprvé, žadné vyšetření zatím za sebou nemáme. Tak jsem zvědavá co nás vše čeká. Cyklus mám pravidelný, myslím, že i OVU je jak má být, přesto se nedaří. Od té doby co se snažíme, se mi 2× stalo, že se mi MS opozdila. Přijde mi to, že vajíčko bylo oplodněno, ale pak nebylo schopno se zavrtat a s MS odešlo. Dle Mudr mám zakloněnou dělohu, navíc jsem po císaři s prvním dítětem, ale to už je 15 let. Tak snad zjistí kde je problém.

• Citovat
  • Upravit
5052
24.10.11 20:55

Ahoj nás poslala Brandejská na genetiku a imuno. Spermogram + hormonální profil. Já mám dceru 3r z Pronatalu 1 IVF. Pak 2 a 3 IVF bylo úspěšné bohužel jsem o to do 12tt vždy přišla. 4IVF jsem podstoupila v Gennetu a nejdřív jsme čekala 3m na imuno + genetiku, pak se objevila cysta na kterou jsem dostala na měsíc HA ,po HA MS nepřišla a dostala jsem vyvolávačku, po které jsem začala hned stimulovat. A krvácela jsem 12 den a folikuly rostli nějak pomalu tak mi to stopla. Mněla jsem já kráva blbá počkat než se mi MS upraví. Brandejská je milá a vysvětlí. Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
26.10.11 10:32

Ahoj kocky, diky za radu s tim odberem krve - mely jste pravdu. Ani jsem si nestihla sundat kabat a uz hlasili moje cislo, fakt parada :-)
Mejte se fajn a moc vam drzim palce, abyste brzo byly spokojene tehotne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzka_praha
8.1.12 22:24

Holky, máte nějaká zkušenost v Gennetu na Praze 1?

• Citovat
  • Upravit
2248
9.1.12 14:02
zuzka_praha píše:
Holky, máte nějaká zkušenost v Gennetu na Praze 1?

Ahoj Zuzko, bohužel, já chodím do Praha 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
9.1.12 21:20

ahoj zuzko, ja chodim do Archy. kdyztak pisni SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.