Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
16.8.11 12:16

No to je hruza, zrovna jsem Ti chtela napsat, ze Te urcite objednaji tak do 3 nedel (jako me pred 3 lety). No to je sila, koukam, ze s plodnosti to jde asi z kopce. Ale zkus to, urcite tam zavolej, za to nedas vubec nic, treba jim nekdo vypadne apod. :think:
Jinak pokud jde o to co cekat - urcite uz jsi tady neco procetla :wink: , proste si Vas objednaji na tzv. 1.konzultaci, je to spis takovy pokec, i kdyz tedy me pak dr hned sla udelat zakladni vysetreni (takze jsem manzela odeslala zpet do cekarny :oops: ), rekla, ze mam zrovna ovulacni hlen, a at prijdeme v pondeli na IUI !(bylo to ve ctvrtek).
Takze super, byla jsem rada, ze se hned neco deje, ne jako v Podoli, odkud jsem prechazela.
IUI sice nevyslo, vyslo pak hned prvni IVF :dance: , ale to uz je jina diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.8.11 12:18

Jinak jeste chci rict, ze pokud jde o to dlouhe cekani pri objednani, tak to byva jen na tu prvni konzultaci, proste jde o to se tam k nim prokousat. Jakmile Te proklepnou a rozhodne se, co se bude dit, uz to jde rychle, pak se porad neco deje, vse se ridi cyklem, takze pak se nemusis bat, ze budes na vsechno cekat buhvijak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.8.11 12:50

tak moc děkuji za rady, zkusím tam dnes zavolat a uvidím co mi povědí.
Nevím ani jestli bych pak zkusila jiný Car. Já jsem zase byla na 1. konzultaci u Apolináře a hodně rychle jsem utekla. Cítla jsem se opravdu ponížená :oops: :zed:
tak právě vyhledávám raději soukromá zařízení, kde by ke mě lépe přistupovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.8.11 12:54

To chapu. Ja U Apolinare 2× rodila a nekolikrat lezela s rizik.tehot., a jinam bych nesla, tam jim opravdu verim, ale pokud jde o tohle, taky uprednostuju jiny typ zdravotnickeho zarizeni, to Ti naprosto rozumim.
Tak dej vedet, jak jsi dopadla, kdyz budes chtit.
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
16.8.11 13:02

Včelko, tak dej pak vědět :-)
Já ještě uvažuju nad Iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.8.11 13:10
Meredit píše:
Včelko, tak dej pak vědět :-)
Já ještě uvažuju nad Iscare

Iscare? to slyším prvně :-)
určitě pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
17.8.11 16:43

Ahoj tak jak jsi dopadla s obj? já čekala tři týdny, uběhlo to jak voda, i s dr jsem spokojená, teda zatím. Poprvé jsem měla z ní smíšené pocity, ale po dnešku dobré, vše mi vysvětlila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
17.8.11 17:06

terko, mám obrovskou radost dnes byla u dr.Bukvové a UZ potvrdil že na operaci nemusím..uff jak mě se ulevilo..díky tomu že jsem ms nedostala tak se mi tam srazila krev..takže zbývá imunologie, krev a pak hurá do akce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
17.8.11 17:39

evco super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.8.11 10:05

ahoj holky, tak jsem se objednávala a bohužel mi bylo řečeno, že až do konce října mají obsazeno. A dál se můžu objednávat až někdy na konci září protože na listopad ještě nemají vypasné termíny. :-? tak jsem hezky poděkovala :-D
a objednala jsem se do ISCARE. podle rady co jsem tu dostala, jsem si přečetla pár recenzí, docela se mi to zamlouvalo, tak jsem to zkusila.
Chtěla si mě objednat hned na úterý, ale to jsem odmítla, protože jsem to dostala :-( tak jdu v pondělí 29.8.
hned mi po telefonu založili kartu, abychom se pak nezdržovali.
Paní byla strašně příjemná, tak doufám že tam budou takový všichni :-) i když všude se najde nějakej ten neřád co musí vybočovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.8.11 11:00

tery, je to super, dokonce mám už termín na imunologii, ale přítel začal cukat a termín mu nevyhovuje a řekl že neví jestli bude :cry: volala jsem tam a přeložila na polovinu září. Já mám fakt smůlu.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.8.11 11:05

evy, tak se hold musi podridit. hold se vsechno netoci kolem nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.8.11 12:58

Terko, já vím..mu zase něco přelétlo přes nos a od včera je na zabití..doufám že ho to brzy přejde a bude líp :roll: . A jak jsi ty daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.8.11 14:37

ja jsem desaty den po transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.8.11 15:24

a všechno v pořádku?cítíš se dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.