Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
já platila 10 tisíc –a to jsem měla teda denně 225 jednotek.
Držím palce..At to vyjde.
(u nás bohužel neúspěšné 1 ivf)
Ahoj já mě la 1 IVF gonal a Cetrotide doplatek cca 8000,–, u 2.IVF Puregon+synarel doplatek cca 5000,– vše záleží jak tělo reaguje a jestlise musí zvyšovat nebo snižovat dávky, cenově jsou obě pera na stejno prý..to ale bylo jen za léky pak jsem doplácela ještě 16000,– za ISCI, prodlouženou kultivaci a virtifikaci vajíček. Nebylo to nutné,v našem případě ale chtěli jsme to mít pojištěné na maximum a vyplatilo se:DD
takže konečná cifra cca 22000,– když počítám i dojíždění a parking
Ahoj, tak to díky za info, já snad příští týden začnu se stimulkou, teda pokud se ta mrška ms rozjede..zjistili mi nedostatek žlutého tělíska. Já jsem zvědavá, zatím o doplatku mi nic neříkala a to jsem se jí ptala..
Ke komu jsi chodila, jestli se můžu zeptat?
evca 28 píše:
Ahoj, tak to díky za info, já snad příští týden začnu se stimulkou, teda pokud se ta mrška ms rozjede..zjistili mi nedostatek žlutého tělíska. Já jsem zvědavá, zatím o doplatku mi nic neříkala a to jsem se jí ptala..
Ke komu jsi chodila, jestli se můžu zeptat?
k mudr. Langerové
no radši si připrav nějaký korunky, ale je možné že budeš mít léky bez doplatku nebo jich tolik nebudeš potřebovat…Brandejská je prý skvělá kamarádka k ní chodila- dost komplikovaný případ, sice po 3 letech, ale porodila ted dvojčata…
Já jsem předtím chodila k Bukvové a ta šla na mateřskou a doporučila mi Brandejskou. Je dobrá, ale starší a partner má na ní názor že je zralá do důchodu..začíná zapomínat..Na víkendy jezdí do nemocnice do Benešova rodit mimisky a tam si jí všichni chválejí.
Jsem zvědavá kolik a hlavně kdy, si řeknou..nemám ve zvyku nosit tolik tisíců v peněžence..nezdá se mi že ty jsi za léky platila 8tis. a já bych neplatila nic..no uvidím, teď mám ještě čas, ms zatím nedorazila..
ahojky, chtěla jsem se zeptat, je tady někdo kolem 40let, jaké má zkušenosti. dnes jsem byla v gennetu a vypadá to, že pro mě bude nejlepší asi koupit si vajíčko od dárce. má někdo zkušenosti?
Ahoj, tolik tisíců určitě nosit nemusíš, na začátku se začíná s léky, které nejsou za tak závratný doplatek (alespoň u mě to nebylo ani v řádu jednoho tisíce), až ty injekce stojí takovou „řachu“ (já měla puregon - cca 10 000 Kč). Chodím k MUDr. Langerové a před nasazením konkrétních léků mi vždy řekla, kolik stojí, resp. kolik je doplatek a dostala jsem možnost výběru (např. puregon v peru, nebo v obyčejných injekcích - liší se cenou). A v Gennetu se nechá platit kartou, což je velmi pohodlné.
Hodně štěstí!
Ebi, děkuji za informace..zítra budu volat do car a domlouvit se kdy si mám přijet pro léky ke stimulaci. Já vím že budu mít Gonal a Cetrotide a jelikož já před injekcí utíkám (omdlívám), domluvily se na pero a říkala že závratný cenový rozdíl v tom není.Já se zeptám jak tam budu volat..
Ahoj holky mohu se zeptat jeká je ted čekačka při objednání do gennetu
Moc děkuji za info a všem držím palce
raduzanka píše:
Ahoj holky mohu se zeptat jeká je ted čekačka při objednání do gennetuMoc děkuji za info a všem držím palce
Já čekala cca 1,5 měsíce (volala jsem v červnu 2011, měla doporučení od svého lékaře, a termín jsem dostala v srpnu 2011).
Ahoj holky, tak jsem byla v car pro léky ke stimulaci a za první dávku doplácela 3000,– ..žádné info předem..
Raduz, nevím jak teď ale koncem loňského roku byla 5měs.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď