Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
544
24.2.12 20:35

Ahoj,
já platila 10 tisíc –a to jsem měla teda denně 225 jednotek.

Držím palce..At to vyjde. :palec: (u nás bohužel neúspěšné 1 ivf)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.2.12 16:59

A za co jsi platila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
29.2.12 08:44

Ahoj já mě la 1 IVF gonal a Cetrotide doplatek cca 8000,–, u 2.IVF Puregon+synarel doplatek cca 5000,– vše záleží jak tělo reaguje a jestlise musí zvyšovat nebo snižovat dávky, cenově jsou obě pera na stejno prý..to ale bylo jen za léky pak jsem doplácela ještě 16000,– za ISCI, prodlouženou kultivaci a virtifikaci vajíček. Nebylo to nutné,v našem případě ale chtěli jsme to mít pojištěné na maximum a vyplatilo se:DD

takže konečná cifra cca 22000,– když počítám i dojíždění a parking

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
29.2.12 17:18

Ahoj, tak to díky za info, já snad příští týden začnu se stimulkou, teda pokud se ta mrška ms rozjede..zjistili mi nedostatek žlutého tělíska. Já jsem zvědavá, zatím o doplatku mi nic neříkala a to jsem se jí ptala..
Ke komu jsi chodila, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
29.2.12 17:27
Za gonal ..
evca 28 píše:
A za co jsi platila?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
1.3.12 09:42
evca 28 píše:
Ahoj, tak to díky za info, já snad příští týden začnu se stimulkou, teda pokud se ta mrška ms rozjede..zjistili mi nedostatek žlutého tělíska. Já jsem zvědavá, zatím o doplatku mi nic neříkala a to jsem se jí ptala..
Ke komu jsi chodila, jestli se můžu zeptat?

k mudr. Langerové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
1.3.12 10:20

aha, já chodím k Brandejské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
1.3.12 18:23

no radši si připrav nějaký korunky, ale je možné že budeš mít léky bez doplatku nebo jich tolik nebudeš potřebovat…Brandejská je prý skvělá kamarádka k ní chodila- dost komplikovaný případ, sice po 3 letech, ale porodila ted dvojčata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.3.12 16:46

Já jsem předtím chodila k Bukvové a ta šla na mateřskou a doporučila mi Brandejskou. Je dobrá, ale starší a partner má na ní názor že je zralá do důchodu..začíná zapomínat..Na víkendy jezdí do nemocnice do Benešova rodit mimisky a tam si jí všichni chválejí.
Jsem zvědavá kolik a hlavně kdy, si řeknou..nemám ve zvyku nosit tolik tisíců v peněžence..nezdá se mi že ty jsi za léky platila 8tis. a já bych neplatila nic..no uvidím, teď mám ještě čas, ms zatím nedorazila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarka9
2.3.12 18:06

mimčo

ahojky, chtěla jsem se zeptat, je tady někdo kolem 40let, jaké má zkušenosti. dnes jsem byla v gennetu a vypadá to, že pro mě bude nejlepší asi koupit si vajíčko od dárce. má někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
9
3.3.12 07:40

Ahoj, tolik tisíců určitě nosit nemusíš, na začátku se začíná s léky, které nejsou za tak závratný doplatek (alespoň u mě to nebylo ani v řádu jednoho tisíce), až ty injekce stojí takovou „řachu“ (já měla puregon - cca 10 000 Kč). Chodím k MUDr. Langerové a před nasazením konkrétních léků mi vždy řekla, kolik stojí, resp. kolik je doplatek a dostala jsem možnost výběru (např. puregon v peru, nebo v obyčejných injekcích - liší se cenou). A v Gennetu se nechá platit kartou, což je velmi pohodlné.
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
4.3.12 20:46

Ebi, děkuji za informace..zítra budu volat do car a domlouvit se kdy si mám přijet pro léky ke stimulaci. Já vím že budu mít Gonal a Cetrotide a jelikož já před injekcí utíkám (omdlívám), domluvily se na pero a říkala že závratný cenový rozdíl v tom není.Já se zeptám jak tam budu volat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
5.3.12 10:32

Ahoj holky mohu se zeptat jeká je ted čekačka při objednání do gennetu :?: Moc děkuji za info a všem držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.3.12 13:55
raduzanka píše:
Ahoj holky mohu se zeptat jeká je ted čekačka při objednání do gennetu :?: Moc děkuji za info a všem držím palce

Já čekala cca 1,5 měsíce (volala jsem v červnu 2011, měla doporučení od svého lékaře, a termín jsem dostala v srpnu 2011).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.3.12 17:55

Ahoj holky, tak jsem byla v car pro léky ke stimulaci a za první dávku doplácela 3000,– ..žádné info předem..

Raduz, nevím jak teď ale koncem loňského roku byla 5měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.