Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
Chodím na Letnou k MuDr. Langerové, ale jenom krátce - za 14 dní začínám teprve stimulovat na 1. IVF. Zatím mi v Gennetu přijde všechno fajn, ale to hlavní teprve přijde, tak doufám, že můj pocit přetrvá. Jaké zkušenosti máte vy? Nebo nějaká doporučení pro „začátečnici“? Díííky ![]()
doporučení všude celkem stejný, hlavně se snažit byt v co nejvetsi pohode
devcata, moc vas prosim o hlasování
http://zena.centrum.cz/…h-ctenaru-p/, je tam stromeček, pod ním je pes a autor Tereza Kohútová, Milovice, hlasovat se dá í víckrát, po hodině, tak mi to tam prosím klikněte, hlasování je jen do 15.1. do půlnoci
Térouš píše:
http://zena.centrum.cz/…h-ctenaru-p/
Máš to tam ![]()
Ahoj, také chodím k MUDr. Langerové. Mám za sebou 1. neúspěšné IVF v prosinci 2011. Teď se připravuji na transfer „zmraženého“ embrya. S paní doktorkou jsem spokojená, podle mě je rázná a říká věci na rovinu. Po neúspěchu v prosinci jsem si poplakala, ale pořád věřím, že to dopadne
. Tak hlavně musíme být všechny v pohodě a doufat - víc udělat nemůžeme.
Ahoj holky, mám dotaz, nemáte někdo zkušenost s Gonalem a Cetrotidem? kolik se cca za to doplácí? mě to v brzké době čeká, momentálně čekám na ms a pak si jedu pro léky do CAR a začínáme stimulovat..jen nevím co mě to bude stát, ptala jsem se dr. v car a ona mi nic nesdělila..díky za odpovědi
tak sdelit ti to musi. je to podle jednotek. ja za celou lecbu temahle lekama doplacela cca 8000Kč.
Terko,ja se ptala a ona rekla ze dopredu nelze rict,ze zalezi co vsechno budu potrebovat.Leky ke stimulaci mam dane,tak me zarazilo ze bych nic za ne nedoplacela.Radeji mam nejake penize odlozene..S tolika jak pises jsem teda nepocitala..:(
no, ja tolik doplacela a to jsem mela pomerne nizke davky. Gonal je totiz take mozny v peru a to je drazsi varianta nez klasicke injekce.
Gonal budu mít taky v peru, klasické injekce nezvládám píchat (no kdo ví, možná ani ne to pero)..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.