Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ish, díky za radu, aspo=n trochu mě to uklidnilo..i když termín návštěvy se rychle blíží a já začínám mí bolesti v bříšku(podbříšku), říkám si že jsou jen dvě možnosti, buť že je to proto že jsem ms nedostala už měsíc a nebo endometr.se vrátila
.Při mém štěstí spíš to druhé.. ![]()
evca 28 píše:
ISH- tak štěstíčko mi dnes chybělo
No já tím myslela, ať se dočkáš mimina, to byste za dnešek ani nestihli… s CAR je to běh na dlouhou trať ![]()
Tak proč ten brečící smajl? Nesedly jste si s doktorkou?
s doktorkou jsme si sedli, teda aspoň názor na ní po první návštěvě,jen jsem si nepřipouštěla že by mohlo jít znovu o endometriozu, navíc když se podrobila zákroku poprvé,měla jsem menší problémy s nárkozou a nemám ráda nemocnice,respektive injekce-omdlévám takže mě to dostalo.Věděla jsem že s CAR to bude běh na dlouhou trať,ale že bude i problém takový..proto ten smajlík
Teri, no teď budu čekat do čtvrtka na výsledky krve a až se dostaví ms,pak mě v průběhu ms čeká odběr krve a po skončení ultrazvuk a řešení nemocnice kde mi dají co nejdříve termín na lpsk.A pak mě bude čekat první IVF a snad se do té doby i příteli zlepší spermiogram ![]()
ty jo, fakt beh na dlouhou trat a laparku ti nezavidim. no, tak at to vsechno dobre dopadne. nevim, ze my neplodnice musime mit furt smulu
Věř že ani já si to nezávidím, když si vzpomenu jak to probíhalo minule a co to semnou po psychické stránce udělalo, říkám si proč se mi někdo mstí, za co? já jen doufám že tenhle přítel mi bude oporou a nedopadne to jako tenkrát..snad se to jednou otočí a i my budeme nejšťastnější ![]()
mozna bud rada, ze to tenkrat dopadlo tak. chlap, kterej nedokaze byt oporou zensky v problematice neplodnosti je na nic
ahoj holky, jen tak nakukuji a čtu různé recenze na CAR v praze. Myslím že zítra se budu někam obědnávat. Ze všech nejvíc mě zaujal Gennet. Nebo na něj bylo alespon nejméně špatných referencí. Mam z toho docela i strach. Vůbec nikam se mi nechce, ale mimíska bysme tuze rádi. Můžu se alespon těšit na vlídné lékaře? Zatím jsem měla vždy na doktory docela smůlu
a zatím si každý myslel že když mi není 35 a výš, tak se nemusí nic řešit ![]()
včelka87 píše:
ahoj holky, jen tak nakukuji a čtu různé recenze na CAR v praze. Myslím že zítra se budu někam obědnávat. Ze všech nejvíc mě zaujal Gennet. Nebo na něj bylo alespon nejméně špatných referencí. Mam z toho docela i strach. Vůbec nikam se mi nechce, ale mimíska bysme tuze rádi. Můžu se alespon těšit na vlídné lékaře? Zatím jsem měla vždy na doktory docela smůlua zatím si každý myslel že když mi není 35 a výš, tak se nemusí nic řešit
Urcite muzes, vubec se toho neboj. Uvidis, ze jak tam nakouknes a budes mit za sebou to „poprve“, nebudes se moct dockat dalsi navstevy.
Preju hodne stesti ![]()
a jak rychle mě tak asi objednají? doufám že není čekačka půl roku ![]()
a na co se mám vůbec připravit?
Já jsem strašnej amatér začátečník, vždycky jsem si říkala že tyhle informace nebudu nikdy potřebovat ![]()
Chodila jsem tam před čtyřmi roky a super ![]()
Volala jsem tam před pár dny, chtěla jsem se objednat na konzultaci abychom mohli mítdruhé a prd, vůbec nás neobjednali
Prý mají úplně plno do konce října, mám zkusit zavolat v září jestli by nenašli místo v listopadu, ale moc šancí tomu nedávali ![]()
Meredit píše:
Chodila jsem tam před čtyřmi roky a super
Volala jsem tam před pár dny, chtěla jsem se objednat na konzultaci abychom mohli mítdruhé a prd, vůbec nás neobjednaliPrý mají úplně plno do konce října, mám zkusit zavolat v září jestli by nenašli místo v listopadu, ale moc šancí tomu nedávali
tak to nemám moc velkou radost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.