Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
28.7.11 10:52

ish, díky za radu, aspo=n trochu mě to uklidnilo..i když termín návštěvy se rychle blíží a já začínám mí bolesti v bříšku(podbříšku), říkám si že jsou jen dvě možnosti, buť že je to proto že jsem ms nedostala už měsíc a nebo endometr.se vrátila :-( .Při mém štěstí spíš to druhé.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.7.11 23:36

cau Evco, ja teprv stimuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.8.11 15:52

ISH- tak štěstíčko mi dnes chybělo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
2.8.11 16:16
evca 28 píše:
ISH- tak štěstíčko mi dnes chybělo :cry:

No já tím myslela, ať se dočkáš mimina, to byste za dnešek ani nestihli… s CAR je to běh na dlouhou trať :zed:
Tak proč ten brečící smajl? Nesedly jste si s doktorkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.8.11 17:21

s doktorkou jsme si sedli, teda aspoň názor na ní po první návštěvě,jen jsem si nepřipouštěla že by mohlo jít znovu o endometriozu, navíc když se podrobila zákroku poprvé,měla jsem menší problémy s nárkozou a nemám ráda nemocnice,respektive injekce-omdlévám takže mě to dostalo.Věděla jsem že s CAR to bude běh na dlouhou trať,ale že bude i problém takový..proto ten smajlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
2.8.11 18:53

evco to me mrzi a co ted tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.8.11 19:58

Teri, no teď budu čekat do čtvrtka na výsledky krve a až se dostaví ms,pak mě v průběhu ms čeká odběr krve a po skončení ultrazvuk a řešení nemocnice kde mi dají co nejdříve termín na lpsk.A pak mě bude čekat první IVF a snad se do té doby i příteli zlepší spermiogram :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
2.8.11 21:27

ty jo, fakt beh na dlouhou trat a laparku ti nezavidim. no, tak at to vsechno dobre dopadne. nevim, ze my neplodnice musime mit furt smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
3.8.11 11:52

Věř že ani já si to nezávidím, když si vzpomenu jak to probíhalo minule a co to semnou po psychické stránce udělalo, říkám si proč se mi někdo mstí, za co? já jen doufám že tenhle přítel mi bude oporou a nedopadne to jako tenkrát..snad se to jednou otočí a i my budeme nejšťastnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
3.8.11 14:05

mozna bud rada, ze to tenkrat dopadlo tak. chlap, kterej nedokaze byt oporou zensky v problematice neplodnosti je na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.8.11 11:41

ahoj holky, jen tak nakukuji a čtu různé recenze na CAR v praze. Myslím že zítra se budu někam obědnávat. Ze všech nejvíc mě zaujal Gennet. Nebo na něj bylo alespon nejméně špatných referencí. Mam z toho docela i strach. Vůbec nikam se mi nechce, ale mimíska bysme tuze rádi. Můžu se alespon těšit na vlídné lékaře? Zatím jsem měla vždy na doktory docela smůlu :-( a zatím si každý myslel že když mi není 35 a výš, tak se nemusí nic řešit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.8.11 11:45
včelka87 píše:
ahoj holky, jen tak nakukuji a čtu různé recenze na CAR v praze. Myslím že zítra se budu někam obědnávat. Ze všech nejvíc mě zaujal Gennet. Nebo na něj bylo alespon nejméně špatných referencí. Mam z toho docela i strach. Vůbec nikam se mi nechce, ale mimíska bysme tuze rádi. Můžu se alespon těšit na vlídné lékaře? Zatím jsem měla vždy na doktory docela smůlu :-( a zatím si každý myslel že když mi není 35 a výš, tak se nemusí nic řešit :zed:

Urcite muzes, vubec se toho neboj. Uvidis, ze jak tam nakouknes a budes mit za sebou to „poprve“, nebudes se moct dockat dalsi navstevy.
Preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.8.11 11:49

a jak rychle mě tak asi objednají? doufám že není čekačka půl roku :-)
a na co se mám vůbec připravit?
Já jsem strašnej amatér začátečník, vždycky jsem si říkala že tyhle informace nebudu nikdy potřebovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
16.8.11 11:53

Chodila jsem tam před čtyřmi roky a super :palec:
Volala jsem tam před pár dny, chtěla jsem se objednat na konzultaci abychom mohli mítdruhé a prd, vůbec nás neobjednali :-? Prý mají úplně plno do konce října, mám zkusit zavolat v září jestli by nenašli místo v listopadu, ale moc šancí tomu nedávali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.8.11 11:57
Meredit píše:
Chodila jsem tam před čtyřmi roky a super :palec:
Volala jsem tam před pár dny, chtěla jsem se objednat na konzultaci abychom mohli mítdruhé a prd, vůbec nás neobjednali :-? Prý mají úplně plno do konce října, mám zkusit zavolat v září jestli by nenašli místo v listopadu, ale moc šancí tomu nedávali :-(

tak to nemám moc velkou radost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.