Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
14.9.11 18:28

Máš pravdu, také mi přijde, že tam jsou všichni v pohodě, ale jako ty máš zážitek s dr. Daňkem, tak já už bych v životě nešla k té Vykysalé… Tak to mám radost, že je ta doktorka v pohodě :-) , děkuji za odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.9.11 12:38

Tak já jsem po odchodu dr.Bukvové vyfasovala primářku, tak jsem zvědavá..za čtrnáct dní jdu se zprávičkama z vyšetření a uvidí se co se bude dít dál..jsem zvědavá a zároveň mám strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarasta
30.9.11 22:19

Gennet

Ahoj, já jsem zvolila Gennet, byla to jasná volba. Ujmou se tě od začátku těhotenství do konce. Váhala jsem mezi Iscarem a Gennetem, ale poté co mojí kamarádce v Iscaru podělali jedno z dvojčat a řekli, že už s tím nic neudělají, že musí do Gennetu. Tak oplodnit jo, ale řešit problémy ne?
Chodím k paní doktorce Langerové. Od září mají změnu. Stará se o tebe jeden lékař od začátku až do konce, pouze tehdy, pokud jedeš v sobotu odpoledne na kontrolní UZ vezme si tě lékař co má službu.
Mám jen tu nelepší zkušenost. IUI spustí hned, pokud to chceš, mezitím provedou různá vyšetření. Tedy mě ho spustila hned, protože měla od mé Gyn veškeré možné vyšetření, co mohla udělat ona. Můžu doporučit. Jsou to profesionálové. Jakmile jsem vstoupila do kolotoče IVF dostala jsem na všechny doktory číslo na mobil, s ubezpečením, že kdyby se cokoliv dělo můžu volat kdykoliv. Po odebrání oocytů mi každý den volala doktorka jak se cítín, jestli je nějaká změna a kolik se ujalo vajíček a jak zrají.
Je to těžké se rozhodnout, ale já mohu doporučit.

• Citovat
  • Upravit
4181
30.9.11 23:51
Klarasta píše:
Ahoj, já jsem zvolila Gennet, byla to jasná volba. Ujmou se tě od začátku těhotenství do konce.

No jako do tehotensky poradny tam urcite nechodis, to neni snad ani nutny. Nevim teda jak ted, chodila jsem tam pred 3 roky, a vim, ze do konce tehotenstvi tam chodil malokdo, jen ve vyjimecnych pripadech. Po potvrzeni tehotenstvi (a tom prvnim screeningu myslim) clovek supajdil zpatky ke svemu gyndr. Ja cca v 10tt.
Byla jsem tam taky moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.10.11 18:34

Ahojky, tak jsem byla v pondělí v Gennetu, mám teď novou doktorku ( Jarošovou) a je moc příjemná a zase má na celou věc tak trošku jiný názor. Takže spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.10.11 20:19

Ahoj holky,taky chodím do Gennetu, už rok. Teď se chystáme na první IVf. V průběhu toho roku jsem tam navštívila více doktorů, prostě mě vždy objednali k tomu, kdo měl zrovna volno, takže jsem vždycky každému musela vylíčit co už jsem všechno podstoupila. No moc nadšená jsem z toho nebyla. Ale teď už prý bude mít každou pacientku na starosti jen jeden lékař, to bude určitě lepší. Měla bych chodit k primářce Brandejské.
Jinak u Mudr. Jarošové jsem byla 2× (jednou na IUI) a byla jsem s ním moc spokojená, je moc milá a příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.10.11 21:35
Troni píše:
Ahoj holky,taky chodím do Gennetu, už rok. Teď se chystáme na první IVf. V průběhu toho roku jsem tam navštívila více doktorů, prostě mě vždy objednali k tomu, kdo měl zrovna volno, takže jsem vždycky každému musela vylíčit co už jsem všechno podstoupila. No moc nadšená jsem z toho nebyla. Ale teď už prý bude mít každou pacientku na starosti jen jeden lékař, to bude určitě lepší. Měla bych chodit k primářce Brandejské.
Jinak u Mudr. Jarošové jsem byla 2× (jednou na IUI) a byla jsem s ním moc spokojená, je moc milá a příjemná.

Jj, souhlasím, je opravdu moc milá. Nikdy jsem jí tam neviděla, asi je tam teď krátce. Nicméně jsem pochopila, že nejspíš dělá i U Apolináře, protože mě tam poslala na vyš. průchodnosti vejcovodů a říkala, že se tam nejspíš potkáme. No, byla jsem tam naposledy na konci srpna a doteď tam podle mě nastali veliké změny. Jak si říkala, každý doktor bude mít své pacienty a nějak tam změnili systém sester, takže každý doktor má hned vedle svou sestru, tak je to teď takové přehlednější:-)… :-) . Moc držím palce na IVF, já mám za sebou jeden pokus v srpnu a bohužel nevyšel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
8.10.11 12:45

Holky, prosim vas, jaky jsou v Gennetu fronty na odber krve? U prakticky jsem vyfasla poukazku na odber u Synlab, jedno z moznych odberovych mist je i Gennet, tak jsem si rikala, ze se zkusim zeptat :-) Nechci tim totiz stravit vic jak hodinu jako minule, kdy jsem se nechala odebrat v poliklinice na Chodove. A to jeste sestra povidala, ze tam byvaji podstatne vetsi navaly :cert: Predem dik za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.10.11 12:49

Já nevím jak úplně ráno, ale co jsem tam vždy byla na krvi já, tak jsem čekala max. 5 minut… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
8.10.11 20:03

jo, neni to vubec cekani. jen chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
9.10.11 15:30

krokodýlko, já tam pokaždé čekala max 7 minut. Předemnou nikdo nikdy nebyl, jen než naskočilo pořadové číslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
11.10.11 11:58

Tak dik za radu, az vyzkousim, tak dam vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.10.11 15:23

Ahoj Terko, tak jsem dnes byla u prim.Brandejské, čekala jsem tam půl hodiny než mě vzala, měla trošku skluz.Jaký jsem měla první dojem z ní?celkem dobrý, říkala že by neotálela a doporučila IVF. S tím že jsme se dohodly, že to proberu s přítelem a obj.No a protože si chci letos ještě nechat odstanit znamínka a to budu muset na Moravu(tam mám zkušenosti)- tady nemám zkušenosti, termín obj vidím na leden. Dostala jsem utrogestan jen mě trošku zarazilo a to až doma, že nevím od kdy ho mám brát..jsem to ale blbec :zed: .No ale myslím si a to usuzuji dle balení krabiček - mám na tři měsíce, že začínám brát někdy před akcí, ale to je jen můj dojem..budu ji muset zavolat, respektive vyžádat si jí jak se budu obj.chjo, bych si za tuto blbost nafackovala :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.10.11 22:11

ahojky, ona je brana jako velka kapacita, jak jsem pochopila. me taky treba doporucili rovnou IVF. ale tezko rict, jestli je v tom dobry umysl nebo byznys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.10.11 15:57

Terko, hodně o ní mluvili na diskuzi a je to primářka, tak jsem ji vyzkoušela a zatím spokojenost, jen na ní bylo vidět že si nestihla pročíst mojí kartu pořádně,od rána ji volám skrz utrogestan a nikdo mi nevolá zpět.. :-( .Takže to ivfko není nejlevnější?v mém případě říkala že něčím jiným bych ztrácela čas a peníze. Dokonce mi našla nějaká drobná ložisko endometr. :-( Jinak dnes ráno v 7:07 se té mojí známé jak hlídám malou slečnu narodil Kryštůfek. Dojalo mě to tak, že mi slzučka ukápla :potlesk: A co ty,jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.