Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
27.6.12 15:05

@evca 28 tak to je super, že všechno dopadá správně! Moc gratuluju!!
No já uvidím příští týden, dneska jsem ráno trochu špinila, ale teď už zase nic, tak nevím…Po předpokládané ovu mě trochu bolel pravý vaječník, ale nevím, jestli to může něco znamenat…Jednou jsem se probudila s pocitem na zvracení, ale to se mi nechce věřit, že by to bylo takhle rychlý. Spíš jsem něco špatnýho snědla :oops: Uvidíme…Dnes jsem byla na kontrole u gyn a aby mě uschopnila, tak říkala, že se máme snažit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.6.12 16:16

Díky, máme radost..můj byl úplně unešenej..Tak se snažte a pracujte :mrgreen: jestli to něco znamená ti nepovím, ale možná je lepší o tom nepřemýšlet, pracovat na tom a nechat se překvapit..Každé tělo reaguje jinak, ale že by jsi tak rychle začala zvracet? se mi nezdá :nevim: Já jsem dneska měla taky tu čest, začala jsem brát vitáminy od GS mamavitu a špatně se polykají, tak se trošku dávila a pak to bylo venku..chjo, že já musela zkoušet jiné :nevim: takhle budu tři měsíce trpět, no dobře mi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
27.6.12 16:33

@evca 28 právě, s tim zvracenim to by bylo asi hodně divný :lol: Já na to moc nemyslím, nějak to neřeším, počítám s tím, že to stejně půjde tím umělým ;) Když to bude překvápko, tak to bude jedině dobře, ale teď máme před sebou léto a spoustu plánů, takže nemám čas něco řešit..
A kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.6.12 18:47

Pokud nespěcháte užívej si léta, sluníčka. My máme v plánu cestovat, chtěli se podívat do českého švýcarska, na slovensko do termálů a na Moravu..uvidíme jak na tom budu a jak to budu zvládat, horka dávají někdy zabrat..Termín máme 12.12. ale dle utz jsme větší takže uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
27.6.12 21:29

@evca 28 však právě, přestavujeme baráček, stavíme výběh a stáj pro koně, máme v plánu někam cestovat, manžel pracuje v ZOO, takže máme v plánu projet pár ZOO v okolních zemích a vůbec si chceme léto užít :-) Na nějaký smutnění okolo těhotenství není čas, naštěstí…:-)
12.12. to budete mít krásnej vánoční dárek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.7.12 14:47

Ahojte kocky,
Chystala som sa na IVF v Gennet Praha, ale uz som tehotna. Doma mam 2 nepouzite neotvorene balicky gonal f 900pen a jeden otvoreny ale nepouzity balicek Menopuru na 10 pouziti. Od pondelka som na tyzden v Cechach ( inak zijem v Nemecku), ak by mala niektora zaujem rada ich predam. lieky sme kupovali ako samoplatci.
Pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
13.8.12 14:43

V Gennetu v Praze jsem byla před 3mi lety.
Chodila jsem k dr. Hejtmánkové a na UTZ s odběrem plodové vody k dr. Kulovanému.
Byla jsem nadmíru spokojená s přístupem i lidskostí od obou doktorů.
Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
26.8.12 12:22

Ahojte holky, chodíte někdo do Genetu Archa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.9.12 16:56

Nováček

Ahoj holčiny či maminky,
tak jsem napsala takový dlouhý příspěvek a nějak se mi to neodeslalo, tak znovu. Jsem nováček a snažím se brouzdat internetem ohledně těhotenství a IVF. V loňském roce jsem po úplném odebrání štítné žlázy (Basedova toxikoza) práve kvůli otěhotnění a konečně jsem si myslela, že budu mít klid, ale bohužel mi na Imunologii v Podolí zjistili, že si tvořím protilátky na sperma, takže jsem brala 4 měsíce 5mg Prednison a momentálně beru 2,5 mg, ale už to mám delší dobu v pořádku. Přítel má spermiogram v perfektním stavu. Snažíme se otěhotněl, ale zatím nic i když je to samozřejmě krátká doba. Bohužel nemůžu dlouho čekat, neboť mi za rok bude 40. Proto jsem se rozhodla, že bych zkusila IVF nebo nejdříve inseminace, ale chtělo by to konzultaci. Byl mi doporučen známou lékařkou Gennet, neboť vím, že je tam lepší přístup než v běžných nemocnicích, kde vám dají sežrat úplně všechno. I díky mému věku bych uvítala lepší přístup, protože nechci slyšet hloupé poznámky týkající se práve věku, což se v běžných nemocnicíh děje a taky mám už strach, aby bylo vše v pořádku, když se to podaří. Díky a mějte se. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.9.12 18:21

@Slunc Ahojky, tak to jsme na tom podobně, mi bylo 40 letos v dubnu, také jsem si vybrala Genet. Byla jsem tam spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.9.12 09:04

Ahoj, tak to jsem ráda, že nejsem sama. Bohužel díky mojí dané situaci to dříve nevyšlo, ale to se nedá nic dělat. A ty už máš miminko, nebo jste teprve v očekávání. Píšeš, že už si Gennet navštívila.
Na příští týden se chci domluvit se svým gynekologem a ráda bych mu sama nabídla Gennet, tak doufám, že s tím nebude mít problém, ale na druhou stranu v dnešní době si člověk může vybírat. Četla jsem v příspěvcích viz. výše, že finální platby se můžou hodně lišit, protože je to individuální a každý je na tom jinak. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.9.12 13:27

@Slunc Já jsem teda chodila do Genetu Archa. V lednu jsem tam byla poprvé, prošla vyšetřením a nyní jsem doma na nemocenské po úspěšném 2. pokusu IVF :palec: Tvému lékaři je naprosto jedno- nebo by mělo být, které centrum CAR budeš navštěvovat, musí ti dát akorát doporučení. Jsme samoplátci a za IVF jsme zaplatili asi 43OOO kč, ale jak sama píšeš záleží od člověka My jsme byli oba zdrávi, dobře jsem reagovala na stimulaci, takže jsme nemuseli platit více za léky, či jiné další vyšetření. 10000 nás stály léky, 13000 odběr vajíček, 13000 transfer oplodněných vajíček zpátky, jediné, co jsme si připlatili je že jsem si nechali vajíčka oplodnit metodou/ teď nevím přesně jak se to jmenuje/ ale prostě vezmou jedno vajíčko a spermii dají přímo do vajíčka. Normálně prostě na vajíčka stříknou spermie a záleží, kolik z nich se oplodní–to stálo 7000 POkud budeš mít další otázky, klidně se ptej!!!hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andina75
7.9.12 13:40

pozdrav po dlouhé době

Ahoj holky :hug: Dlouho jsem nepsala, začínáme se připravovat na porod. Prcek je větší už né o týden ale o víc jak 14 dní. Takové velké děti dělají v GENNETU :D A termín mám až 27.10. ale určo půjde dřív a možná porod i vyvolají. Všem tady moc držím pěsti!!! My jsme důkazem toho, že GENNET je naprosto super a oba raubíře máme odtamtud metodou ICSI, druhého s prodlouženou kultivací. První nás „stál“ 7 tisíc a druhý, to už jsme dopláceli po novu léky a navíc tu kultivaci, cca 12 tisíc. Ještě máme jeden pokus, ale myslím, že na něj už nedojde, že už i tak nám osud dopřál úplné maximum, co jsme ani nečekali.

• Citovat
  • Upravit
andina75
7.9.12 13:42

Jo a ještě k tomu doporučení od gynekologa: při prvním mimču jsme ho měli, pak už jsme nemuseli. Ale tak to je celkem logické :lol:

• Citovat
  • Upravit
21
7.9.12 14:28

Ahoj děvčata,
tak to závidím, že už jste v takové fázi. Já jdu teprve příští týden ke svému gynekologovi zjistit co a jak, ale pak bych se hned chtěla objednat na konzultaci do Gennetu. Chtěla bych nejdříve zkusit třeba inseminaci, ale díky mému věku nevím, zda to vůbec bude mít význam, no uvidíme. Závidím vám už skoro miminkovské starosti. Už jsem někdy v takovém rozpoložení, že jsem se koukala i na kočárky na internetu, tomu se říká „magoření“. :dance:
Ještě jsem chtěla říct, že snad je výhodou, že máme s přítelem hotovou i genetiku, a imunologii mám s Prednisonem taky. Mimo Prednisonu pro mě je vše v pořádku. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.