Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenosti s tímto kočárkem? Dle popisu se mi zamlouvá, že lze i dokoupit výměnná kola na pevno (kvůli zimě a případně výletu do terénu) a na podvozek lze poté dokoupit sedačku buggy, takže docela kompatibilní kočárek. Od narození uvažujeme s koupí korbičky a ne těch vložných tašek.
Děkuji za příspěvky
.
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyAhoj, mam F4 kombi z roku 2012 takze jeste ne AIR a je super. Jsem fakt moc spokojena. Sportak je fakt paradni, ted mam asi mesic uz sedacku buggy. Korbicka je teda z tech mensich, zalezi kdy budete mimco mit, protoze s fusakem se tam do pul roku nevejde. Jinak je lehkej, super ovladatelnej a sportak ma fakt dlouhou loznou plochu, mala mi spi jedine v kocarku ![]()
Děkuji za příspěvěk
. Mimčo by mělo být začátkem března, takže to ve fusaku ještě dojezdíme a pak jsem počítala, že v zimě už by bylo ve sporťáku, že už by asi v půl roku ani být v korbě nechtělo a pokud jde spoťák do lehu, tak bych se té menší korby nebála a sporťák se mi podle fotek moc líbí, přijde mi bouda dost velká, že bude krýt a v létě lze i potom odepnout nějakou tu část, ne, že je tam síťka?
Mala se narodila 2.brezna a presne tak jsme to mely
v srpnu byla ve sportaku na brise a koukala skrz sitku ven a krasne to vetralo. Navic se i dobre sklada do auta, vejde se i do kratky Fabie. Je to fakt absolutni leh, takze super. Bouda kryje skvele, nemela jsem ani zadnou dalsi clonu. Akorat jsem jeste vzala ten U dil aby se sportak uzavrel kdyz byla malicka.
Tak to si mě potěšila, protože se nám opravdu hodně líbí a zdá se nám praktický. Já vím, že ideální kočár asi neexistuje, ale tento by asi splňoval, co od kočárku budeme potřebovat
.
Muzu se zeptat, jaka jsou nova kolecka air+? Zapichavaji se do nich kaminky? Mam ty starsi, penovy a ty kaminky me opravdu stvou:(, kolecka mam uplne plny..
Holky, taky se teď předběžně dívám na kočárek Gesslein F4 air a líbí se mi nejvíce, protože hledám hlavně lehký kočárek, do města a občas do terénu /to bychom eventuelně dokoupili kolečka/. Ale moc se v tom neorientuji - všude nabízí sporťák a jestli chápu správně, tak se k tomu dá dokoupit korbička nebo nějaké dvě vložné tašky - co doporučujete?
Kočárek musím vytáhnout po schodech do 1. patra k výtahu, tak se mi celkem líbí ta vložná taška, že bych ji vytáhla a pak nějak snesla nebo vynesla zbytek kočárku. Ale na druhou stranu mi to připadne divné, není lepší korbička? Prcek by se měl narodit přelom leden / únor. Děkuji
![]()
Jo a ještě se zeptám, autosedačka se kupuje samostatně - jakou máte? a musí se dokoupit adaptér? Děkuji!
@blumen píše:
Holky, taky se teď předběžně dívám na kočárek Gesslein F4 air a líbí se mi nejvíce, protože hledám hlavně lehký kočárek, do města a občas do terénu /to bychom eventuelně dokoupili kolečka/. Ale moc se v tom neorientuji - všude nabízí sporťák a jestli chápu správně, tak se k tomu dá dokoupit korbička nebo nějaké dvě vložné tašky - co doporučujete?Kočárek musím vytáhnout po schodech do 1. patra k výtahu, tak se mi celkem líbí ta vložná taška, že bych ji vytáhla a pak nějak snesla nebo vynesla zbytek kočárku. Ale na druhou stranu mi to připadne divné, není lepší korbička? Prcek by se měl narodit přelom leden / únor. Děkuji
Jo a ještě se zeptám, autosedačka se kupuje samostatně - jakou máte? a musí se dokoupit adaptér? Děkuji!![]()
Koči- mně se taky moooooooooc líbí- nevím, jak v SRN, ale tady:Maxi - Cosi, Cybex, Römer, X-lander, Be Safe prostřednictvím adaptéru na autosedačku
adaptér na autosedačku se nasazuje na Grund adaptér, který je potřeba dokoupit zvlášť
pro připevnění autosedačky na tento kočárek tedy potřebujete Grund adaptér a adaptér na autosedačku
@blumen zrovna u tohoto kocarku je ta vlozna taska C1 asi nejlepsi reseni, korbicku ma Gesslein hrozne malinkou a cetla jsem recenze, ze je snad z kopce (mimi hlavou dolu) a celkove je prej nevychytana
. Ja mam vloznou tasku a byla jsem spokojena, co se funkcnosti tyce - ona je dost vypolstrovana a z termoregulacnich materialu, takze zima v ni mimcu nebude, je i hodne pevna (drzi tvar) a dlouha (83cm, vozila jsem syna az do 10 mesicu a vlezl by se i potom) a samozrejme lehka (necela 2kg). Navic ja syna nosila do 3.patra, takze pro me idealni. Dalsi super vec, ze se pak da z tasky udelat nanoznik nebo jen ukonceni kocarku, sportak je dost otevreny, takze se to ze zacatku hodilo.
Minusem je vzhled - korbicky se mi libi proste vic a to, ze je kocarek o neco tezsi a rekla bych objemnejsi nez s korbickou.
@enny3 budeme mít stejný?
![]()
@EtaOva moc děkuji za rychlou odpověď! Celkově Ti ale vyhovoval, jo? I s tou vložnou taškou. Já totiž na takový kočárek s taškou narazila poprvé, ale fakt by se mi do těch schodů - do schodů dobře přenášel. S prckem bych měla strach ty schody nějak sjet, ale když ho pohodlně předtím přenesu
Z té zimy jsem měla taky strach, ale myslíš, že je to fakt v pohodě?
Korbička se mi taky líbí víc, ale zjistila jsem, že každý kočárek má plusy a mínusy ![]()
@blumen píše:
@enny3 budeme mít stejný?![]()
![]()
![]()
@EtaOva moc děkuji za rychlou odpověď! Celkově Ti ale vyhovoval, jo? I s tou vložnou taškou. Já totiž na takový kočárek s taškou narazila poprvé, ale fakt by se mi do těch schodů - do schodů dobře přenášel. S prckem bych měla strach ty schody nějak sjet, ale když ho pohodlně předtím přenesu
Korbička se mi taky líbí víc, ale zjistila jsem, že každý kočárek má plusy a mínusyZ té zimy jsem měla taky strach, ale myslíš, že je to fakt v pohodě?
Neeeeeeeeee já už mám vybráno…ale je pěkný, kámoška měla tašku na lednové mimi a bylo to super ![]()
@blumen no mne ta jejich taska prijde jako unikatni system
, je hrozne variabilni - prvne jako korbicka, pak jako nanoznik /ukonceni kocarku. Zimy se nemusis bat vubec, ona je fakt " vycpana" nejakym tim termo materialem, krasne zateplena, sportak ma navic obrovskou boudu, kterou kdyz pretahnes pres mimco a postavis limec, tak na nej ani nefoukne
. Mne ta taska vyhovovala maximalne, kdekołiv jsem malyho capla v tasce a prenesla - nemusela jsem resit, kam ho polozim nebo ze spi…(na navsteve, u mudr., plavani, z prochazky domu…). Jediny minus bylo to, ze kocarek byl dlouhej a objemnejsi nez s tou korbou no…do MHD a auta bych uvitala neco skladnejsiho
, ale celkove vyhody prevazily. Ted uz jezdim se sportakem a jsem max. spokojena! I kdyz teda musim rict, ze se s nim daleko lip manipuluje a i lip houpe, kdyz je malej otocenej po smeru jizdy, ale to je prej u kazdyho kocarku ![]()
@EtaOva fakt super, dekuji! Tak mam asi fakt vybrano. Samozrejme si ho pujdu jeste „osahat“ do obchodu. Jsem rada, ze se hodi i na zimu. MHD budu jezdit celkem casto, ale nevsimla jsem si, ze by u nas ve meste bylo narvano, jen vyjimecne se setkaji naraz dva kocarky a lidi vetsinou vsichi sedi. Tak jsem moc rada, ze jsem nakonec neco dobreho objevila
dobrou noc ![]()