Gesslein M3 Vision 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
16.7.12 13:02
Kočárek mám doma, zatím ještě bude cca 4týdny čekat na pasažérku:-) ale je super. Já měřím 180cm a je dost vysoký, záda tě bolet nebudou:-)
@zlatat píše:
@Kamca21 to by si bola veľmi zlatá, keby si mi poslala fotky - aj ja som vysoká ( 182 cm ) a už z fotiek sa mi zdalo, že tento kočík bude patriť medzi tie vyššie a čo sa mi veľmi páči je, že hlboká vanička má adaptéry, ktoré ju položia ešte vyššie… hmm, len keby bola trochu lacnejšia. :roll:
A ešte sa ťa chcem spýtať, je odpružený aspoň trochu? Nevytrasie z bábätka dušu, keď sa ide po nerovnom teréne?
Tá ručná brzda ti nechýba?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
30.7.12 14:02

Ahoj holky uvažuji o kočárku gesslein f3 byli jsme se na něho podívat v Praze a strašně se nám líbil akorát se mě zdálo že u sportovní sedačky když se zvednou úplně zádička je malej prostor na sednutí tak se chci zeptat jestli máte některá tento kočárek doma a jak to je? Jestli se mě to jenom zdá a nebo je to naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
28.8.12 08:37

Tak moje zkušenost s F3:
Já jsem s ním spokojená, jezdíme po městě i po polňačkách, apod. a zatím v pohodě. Potah jsem samozřejmě ještě neprala, jezdíme s ním jen pár měsíců. Co si chválím je „multifunkční“ stříška boudy, oblíbili jsme si odepnout část boudy, kde je síťka a malej pak z polohy na bříšku kouká ven a je tak spokojený. Jo a chválím, že je stříška hodně velká, takže dobře stíní. Jediné co mi na kočárku trochu vadí je, že košík je sice přístupný ze všech stran, ale něco objemově většího se tam špatně dostává (tašku s nákupem tam rozhodně neprostrčím) – ale mě to nevadí, s kočárkem málokdy nakupuju a když tak jen drobnosti. Jo a je taky pěkně polstrovaný a pohodlný díky té loop vložce. A dokonce s tím kočárkem ráda jezdí i naše babička, stačilo vysvětlit jak manipulovat s trojkolkou a je to v pohodě. Teď už mě nic víc nenapadá :think:

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
28.8.12 08:40
@XJANAy píše:
Ahoj holky uvažuji o kočárku gesslein f3 byli jsme se na něho podívat v Praze a strašně se nám líbil akorát se mě zdálo že u sportovní sedačky když se zvednou úplně zádička je malej prostor na sednutí tak se chci zeptat jestli máte některá tento kočárek doma a jak to je? Jestli se mě to jenom zdá a nebo je to naprd

Tak našeho osmiměsíčního, který v kočárku zatím jen leží, jsem tam teď posadila a nad hlavou k boudě má takových 20 cm určitě.

• Citovat
  • Upravit
619
28.8.12 09:22

Takže nic co by mě odradilo :-D tento týden ho objednám uvažovala jsem ještě peg peregu GT3 je taky super až na to že po složení je fakt velkej a manipulace do auta nic moc a proti gessleinu je i dost těžkej takže už to nebudu asi komplikovat a objednám gesslein :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
28.8.12 09:34

@XJANAy tak PPGT3 se mi taky moc líbil :D, ale fakt mi vadilo, že nemá tu otočnou sedačku a je velký k nám do předsíně

• Citovat
  • Upravit
619
28.8.12 09:45

To je taky fakt že bych ho neměla kam dát doma to mě ani nenapadlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.8.12 09:58
@Renčí2 píše:
Tak moje zkušenost s F3:
Já jsem s ním spokojená, jezdíme po městě i po polňačkách, apod. a zatím v pohodě. Potah jsem samozřejmě ještě neprala, jezdíme s ním jen pár měsíců. Co si chválím je „multifunkční“ stříška boudy, oblíbili jsme si odepnout část boudy, kde je síťka a malej pak z polohy na bříšku kouká ven a je tak spokojený. Jo a chválím, že je stříška hodně velká, takže dobře stíní. Jediné co mi na kočárku trochu vadí je, že košík je sice přístupný ze všech stran, ale něco objemově většího se tam špatně dostává (tašku s nákupem tam rozhodně neprostrčím) – ale mě to nevadí, s kočárkem málokdy nakupuju a když tak jen drobnosti. Jo a je taky pěkně polstrovaný a pohodlný díky té loop vložce. A dokonce s tím kočárkem ráda jezdí i naše babička, stačilo vysvětlit jak manipulovat s trojkolkou a je to v pohodě. Teď už mě nic víc nenapadá :think:

Děkuju za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.8.12 10:00

@Renčí2 Renči a péruje trochu? Dá se tam s malým trochu „drncat“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
28.8.12 10:17
@saiiimona píše:
@Renčí2 Renči a péruje trochu? Dá se tam s malým trochu „drncat“ :-)

trošku jo, ale houpací kočár to není

• Citovat
  • Upravit
1914
28.8.12 10:21
@Renčí2 píše:
trošku jo, ale houpací kočár to není

jj, to je mi jasný, já jestli to jde aspon trošičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bubacek12
11.10.12 23:31

Zdravím všechny,
také mám letošní F3, jezdím s ní 4. měsíc a jestli můžu doporučit, tak si tu tříkolku nepořizujte, design je fajn, vychytávky také, ale kočár je velmi nestabilní. Je to tříkolka s nejužším rozkolem, při použití redukce (taková nástavba na vyvýšení korbičky nebo vložné tašky) je těžiště moc vysoko a kočárek je šíleně nestabilní. U nás jsou chodníky šikmé do silnice a mám co dělat, aby se kočár nepřevrátil. Jezdím i do terénu (do lesa, cyklostezky, apod.) a mám zde stejný problém, je třeba se neustále soustředit, abych nevjela na nějakou nerovnost, ne jednou jsem musela ke kočáru přiskočit a zachytit jej, když šel do pádu. Věřím, že až budeme používat sportovní verzi a zahodíme redukci, bude kočár sloužit lépe, ale kdo chce vysypat své miminko, když je úplně nejmenší? Také je kočár po těch 4. měsících aktivního využití (včetně skládání a vykládání kočárku z auta) už dost vyčvachtaný. Oceňuji nápaditost stříšky, všech tajných kapsiček, pratelnosti a jiného, ale každá má kamarádky, která si můj kočár vyzkoušela na nerovnostech uznala, že by si ho nikdy nepořídila. Kočár jsem koupila i s kompletním příslušenstvím, tedy nevyšel mě příliš levně, upřímně ta investice za to nestála, kdybych do toho nevrazila tolik, už je z domu a kupuji jiný, nejlépe čtyřkolku. Mám variantu z brzdou. Pokud s kočárem budete jezdit jen okolo paneláku ze stopro rovnými chodníky a nebo v obchoďáku, tak mezi regály je perfektní, užší kočárek budete těžko shánět. Zvolili jsme autosedačku jiné značky a opět je problém s redukcí, vajíčko se v kočárku nepřirozeně houpe, jako by nebylo přichycené, maminky s kterými jsem mluvila byly ale spokojené s autosedačkou přímo od Gesslein. Těším se, až zahodím C-liftovou tašku i s redukcí a vytáhneme na jaře sporťák. Možná kdybych tu redukci zahodila už teď ušetřila bych si dost nervů, ale kdo se chce k miminku ohýbat až k zemi:(

• Citovat
  • Upravit
Tereza Zda.
11.9.13 21:51

M3 versus F3

Dobry den,

mohla bych se zeptat - nevite nekdo, jaky je rozdil mezi Gessleinem M3 a F3?

• Citovat
  • Upravit
10141
11.9.13 22:52
@Tereza Zda. píše:
Dobry den,mohla bych se zeptat - nevite nekdo, jaky je rozdil mezi Gessleinem M3 a F3?

Ahoj nevím přesně rozdíl, mám f3. U toho m3 není menší přední kolečko? U f3 jsou všechny stejně velké.
 http://www.gesslein.de/…agen-m3.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
12.9.13 21:42

Ahoj já mám doma taky F3 a mám pocit že nám prodejce říkal, že M3 je akorát starší model že ta F3 je myslím novinkou roku 2012 jako vylepšení M3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí