Globulky Pharmatex - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.4.11 22:14

A jak to je, když vám nitroděl. tělísko samo…„uteče“?… :mrgreen: Známá si ho dala, stálo to právěže 6.000.. Známé právě taky „zmizelo“ ale to nevím, jestli to nějak řešila (že vypadlo - finanční náhrada???), je to pár let zpět..
A co říkáte, když si dá tělísko 15. letá holka?? Je to v pořádku? Dneska už jsou asi tělíska i taková, která se můžou?..
Já nevím, ale taky jsem slyšela, že se může stát, že vrůstá do děložního svalu…nebo tak něco..?
Mě je prostě vážně blivno z pocitu, že bych tam měla něco mít..

Super - já to ještě proberu s gynekologem, ten Pharmatex.. Ale raději asi + přerušovaná soulož.. stejně to tak děláme i s HA.. :nevim:
 K.

• Citovat
  • Upravit
30420
15.4.11 07:41

Já myslím, že nemá kam utéct, tělísko přeci jen nemá pár mm a podle mě, kdyby mělo utéct tak by to mělo jít cítit. Mě to stálo 6500 a dr řekl, že mám na to rok záruku včetně vrácení peněz.
A k té 15tileté, nevím jestli jsou tělíška pro ženy, které nerodily, ale jednat se o mou dceru určitě bych chtěla, aby se chránila, než aby přišla domů s nechtěným těhotenstvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
2.1.12 19:27

Používala jsem globule a mám s nimi dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.1.12 21:08

Také mám s Pharmatexem dobré zkušenosti, globule mi vyhovovaly trochu více. Používala jsem ho více než dva roky. Když jsem ho vysadila, tak jsem okamžitě opakovaně otěhotněla, takže fungoval dobře :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michellinka
5.1.12 19:12

Pharmatex

Nemůžu užívat HA, máme v rodině rakovinu prsu, takže už rok používáme jenom Pharmatex a jsme spokojení. Mimčo zatím nechceme, možná za rok, myslím, že je dost spolehlivý, když jsem ještě neotěhotněla. Vyzkoušela jsem i krém, ale globulky jsou pro taky mě lepší. Už jsem si zvykla a zavádění mi nedělá problém, ale ze začátku to byla trošku groteska, když globulka vystřelila za gauč a my jsme jí místo předehry hledali :lol:

• Citovat
  • Upravit
Barcccaaa
16.6.12 09:20
Ahojky, také hodlá vyzkoušet Pharmatex, mám už koupený krém, podle toho co jsem četla zde tak jsem trošku nervozní… Ale i tak to vyzkouším, už beru HA 5 let a nechci do sebe pořád rvát prášky…
@farska píše:
Ahoj,
ja na Pharmatex nedam dopustit-mam ho leta leta a NIKDY mne nezklamal. Je to jako u HA-pokud neco udelate blbe, je riziko otehot, vyssi. U HA musis brat pilule vcas-tady ZAS ZADNE MYDLE DVE HOD PRED A DVE HOD PO, ANI PARTNER. Ale je hodne pripravku, co neobsahuji mydlo 8-)… Moc děkuju za váš příspěvek, budu se pečlivě držet návodu a snad to bude v pořádku :)A ja antiko nemuzu, Danu jsem neudrzela, Mirena taky vypochodovala…Pokracovala bych dala, le za mne proste TOHLE JE PRO MNE TO ONO :oops: :oops: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 09:34

Používali jsme krém i globule, co zrovna bylo, přesně podle návodu, úzkostlivě jsem to hlídala ;) Rok a půl fungoval dobře, pak jsem otěhotněla. Takže ho doporučuji, ale jen těm, pro které by případné těhotenství nebylo „rána“.
My už teda páté dítě fakt nechceme, proto jsem podstoupila sterilizaci, ta je stopro ;)

• Citovat
  • Upravit
M-a-j-d-a
13.8.12 10:42

Pharmatex + HA

Dobrý den, jsem taková, že se všeho bojím, ale HA beru už 7 let a i přesto vždy používáme kondom, chtěla jsem se zeptat, jestli kombinace HA + pharmatex není lepší než HA a kondom. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
637
13.8.12 10:52

@Januliiik Ahoj, já jsem je používala nějakou dobu a úplně v pohodě :-) jen jak se roztečou, máš extra vlhko - ale to není vlastně na škodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicoll1
28.10.12 19:33

Premyslime o pouzivani Pharmatexu, ale nejsme si jisti spolehlivosti. Co myslite, ze je bezpecnejsi? Pouzivat kondom v kombinaci s prerusovanou soulozi nebo Pharmatex v kombinaci s prerusovanou soulozi? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Verča 90
18.12.12 14:57

Ahoj taky uvažuju o pharmatexu, ale zajímaly by mě dvě věci :) Pokud bych to kombinovala s přerušovanou souloží používáte celou dávku? Přijde mi to zbytečně moc už jak z důvodu že vytéká tak i z toho že lubrikaci opravdu nepotřebuju.. :)A co si myslíte že je lepší krém/globule..
Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Suerte
15.2.13 22:36

Mně tyto globulky nikdy nezklamaly. Je třeba je použít tak, jak je v návodu napsáno a dodržet doporučenou dobu a způsob použití. Pak jsou dle mého názoru zcela bezpečné! :potlesk: :) ;)

• Citovat
  • Upravit
Jandysss
11.3.13 18:38

Ahoj, čtu tady jak píšete na globule. Chci si je taky vzít, je mi 16 a nechci do sebe brát nejaké hormony. Chci se ted zeptat, kdyz se partner nemá dve hodiny po i před mýt mýdlem tak ani kdyz pri styku bude mít kondom? Děkuju za odpověd :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2390
11.3.13 18:54
@Jandysss píše:
Ahoj, čtu tady jak píšete na globule. Chci si je taky vzít, je mi 16 a nechci do sebe brát nejaké hormony. Chci se ted zeptat, kdyz se partner nemá dve hodiny po i před mýt mýdlem tak ani kdyz pri styku bude mít kondom? Děkuju za odpověd :kytka:

Tak hlavně, ty se nemáš mýt mýdlem, voda nevadí. Když bude mít kondom tak by to asi vadit nemělo, ale nevím, jak se snese kondom a Pharmatex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
11.3.13 19:00

Hlavně ne jen ty čípky, kamarádka přes ně neplánovaně otěhotněla ve dvaceti. Teď má už třináctiletou dceru. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí