Globulky Pharmatex - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.5.15 16:29

Zdravím, prosím o nějaké aktuální informace ohledně pharmatexu. Po přečtení diskuze, se bojím, že není vůbec spolehlivý 8o Kdo ho používá celou dobu cyklu a je vše ok? Já jsem měla cyklus cca 30 dnů, ale poslední 2 měsíce dokonce 40 dnů tak ani nevím kdy mohu mít plodné dny :think: používáme kondomy (manžel ani já ale jim moc neholdujeme) na začátku cyklu cca do 6DC s pharmatexem mu dovolím se udělat do mě a pak po 30DC praktikujeme přerušovanou soulož a mezi tím uprostřed cyklu kondom. Jak jednoduše zjistím plodné dny? Bojím se pharmatex používat celý cyklus…Použila jsem jednou gel ale toho bylo třeba aplikovat hodně, uvnitř to divně čvachtalo a pak mě celý večer divně svědila pochva. Globule byly bez problému nic jsem necítila. Děkuji za Vaše zkušenosti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1219
1.5.15 16:34
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o nějaké aktuální informace ohledně pharmatexu. Po přečtení diskuze, se bojím, že není vůbec spolehlivý 8o Kdo ho používá celou dobu cyklu a je vše ok? Já jsem měla cyklus cca 30 dnů, ale poslední 2 měsíce dokonce 40 dnů tak ani nevím kdy mohu mít plodné dny :think: používáme kondomy (manžel ani já ale jim moc neholdujeme) na začátku cyklu cca do 6DC s pharmatexem mu dovolím se udělat do mě a pak po 30DC praktikujeme přerušovanou soulož a mezi tím uprostřed cyklu kondom. Jak jednoduše zjistím plodné dny? Bojím se pharmatex používat celý cyklus…Použila jsem jednou gel ale toho bylo třeba aplikovat hodně, uvnitř to divně čvachtalo a pak mě celý večer divně svědila pochva. Globule byly bez problému nic jsem necítila. Děkuji za Vaše zkušenosti :kytka:

používám globule a i z praxe ti můžu říct že pacientky s tím problém nemají… spolehlivost se rovná HA při správném používání… netřeba používat další ochranu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
1.5.15 16:38

Tak u nás teda pharmatex fungoval. Jakmile sem ho přestalo užívat hned sem otěhotněla. Myslim ze pokud se užívá tak jak má je spolehlivý dost. Ale jak je známo žádná antikoncepce není 100 procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.5.15 16:48
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o nějaké aktuální informace ohledně pharmatexu. Po přečtení diskuze, se bojím, že není vůbec spolehlivý 8o Kdo ho používá celou dobu cyklu a je vše ok? Já jsem měla cyklus cca 30 dnů, ale poslední 2 měsíce dokonce 40 dnů tak ani nevím kdy mohu mít plodné dny :think: používáme kondomy (manžel ani já ale jim moc neholdujeme) na začátku cyklu cca do 6DC s pharmatexem mu dovolím se udělat do mě a pak po 30DC praktikujeme přerušovanou soulož a mezi tím uprostřed cyklu kondom. Jak jednoduše zjistím plodné dny? Bojím se pharmatex používat celý cyklus…Použila jsem jednou gel ale toho bylo třeba aplikovat hodně, uvnitř to divně čvachtalo a pak mě celý večer divně svědila pochva. Globule byly bez problému nic jsem necítila. Děkuji za Vaše zkušenosti :kytka:

Já teda nepoužívám globule, ale používám gel a nikdy jsem s ním neměla žádný problém. Myslím si že je spolehlivý dost, ale en za předpokladu že se používá tak jak má ;)

• Citovat
  • Upravit
14110
1.5.15 17:12

Já mám přes globule mimčo… rozhodně jsme ho používali důsledně správně, jelikož už jsme doma tři děti měli… a na gyndě jsem taky dostala sprda, že rozhodně spolehlivost jako HA nemá, že tak leda jako pojistka k přeruš. souloži a i tak to není úplně ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.15 10:04

Hmm tak to tak vypadá na 50% spolehlivost asi jako přerušovaná soulož :? Jedině možná to spojit dohromady přeruš. soulož + pharmatex… Díky za reakce. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
1
8.6.15 11:40

Ahoj holky, nevite jak moc ovlivni ucinnost glibuli kdyz se pouzivaji s koncici menstruaci? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.15 11:32

Holky, já jsem začala používat globule po vysazení prášků a vše naprosto v pořádku. Slouží nám to pouze jako pojistka k přesušované souloži. Trošku jsem se obávala toho čekání, než se globule rozpustí :) ale je to úplně v pohodě :) :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
16.2.16 17:52

@Moniiicka jo? je to dobré? já právě uvažuju nad tím, že bych kombinovala pharmatex s přerušovaným stykem, a nechci do toho vlítnout po měsíci vztahu :-D miminko bych moc chtěla, ale bylo by to moc brzo… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.2.16 21:03

Když budeš dodržovat to co se piše v přibalovem letaku ani nemusite mit přerušovany styk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.2.16 16:19

Ještě jeden dotaz, jaká složka přesně vadí v tom mýdle? Ptala jsem se v lékárně, jestli můžem používat intim gel a to prej jo, ale někde na internetový poradně doktoři říkali, že ne…tak kdo se v tom má vyznat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 19:33

U Pharmatexu nesmí použít mýdlo ani partner?

• Citovat
  • Upravit
6257
4.9.16 20:39

Neměl by jen čistou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.17 23:18

Ahoj nevim jak se zeptat tak to napisu narovinu kdyz muj pritel chce znova vyvrcholit musim si vzit dalsi globuli? 8o Predem dekuji za info

• Citovat
  • Upravit
5222
9.4.17 23:35

Ne, staci ta puvodni, co si aplikujes pred sexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí