Globulky Pharmatex - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
4.3.14 20:05

http://pharmatex.cz/index.php?… projdi si online poradnu, ale myslím, že nevadí kondom a pharamtex, je to jen vyšší ochrana. taky jsme měli z počátku oboje, než jsem začala pharamtexu důvěřovat, ted už užíváme jen krém, nic dalšího k tomu, úzkostlivě dodržuji návod a zatím ťukťuk bez nehody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.3.14 07:00

Ahojte, mocse to tu nehodi, ale potrebovala bych poradit, beru HA Bonadeu zitra to bude tyden, ale nevim jestli uz pusobi v pribal. letacku je napsane ze kdyz si ji vemu 1. den ms. tak pusobi ihned, ale ja si ji vzala uz jak sem jen spinila, a ms.sem mela az nadruhy den, myslite ze se to uz pocita jako ms.? a mohla bych byt uz zitra chranena? dekuji kdyby mi nekdo napsal potrebovakta bych to vedet :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.5.14 10:41

Ja kdyz jsem zacala brat HA, coz je uz par let zpatky, tak mi doktor rekl, ze zacne ucinkovat po sedmi dnech.Tak nevim, zalezi asi na znacce..jinak HA jsem vysadila pred par mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.8.14 11:29

Já užívám gel a úplně super. Společně s přerušovanou souloží je to v pohodě :lol: Mě osobně gel nepálí, nějak extra neteče jen více klouže :palec: Byla jsem nucená vysadit HA, ale teď jsem za to ráda, strašně se mi ulevilo (nebolí mě hlava). Takže dodržujte pravidla a problém by neměl být :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
27.8.14 19:43

Vím, že se nesmí dvě hodiny před a po používat mýdlo, ale co mycí gely na intimní hygienu? Jak poznám, zda obsahují mýdlo nebo ne? Ví prosím někdo, jak by to bylo napsané ve složení? Jaká složka tam nesmí být? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.8.14 20:04

Mýdlo obsahuje hlavně glycerin nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10538
27.8.14 20:09

@Markéta2208 - já bych to neriskovala ani s intimními gely. Však není problém se přeci jen omýt vodou…
Jinak Pharmatex jsem před dětmi používala a byla jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
27.8.14 20:12

Měla jsem z lékárny gel na intimní hygienu bez mýdla, je to tenhle:

http://www.drmax-lekarna.cz/…-250-ml.html

Používala jsem ho právě s pharmatexem, doporučili mi to v lékárně.

Příspěvek upraven 27.08.14 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
27.8.14 20:12

Taky jsem neriskovala ani myci gel.. a hlavne upozornit chlapa, kdyz se jde predem umyt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
27.8.14 20:16

Holky díky za názory. Myla jsem se jenom vodou, ale přišlo mi, že jsem celá taková mastná :( Ale koupili jsme krém, přišlo mi toho hrozně moc, že se musí nabrat do aplikátoru, příště vyzkouším ty globulky, třeba to bude lepší :). Chlap taky dostal instrukce ohledně mýdla :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
27.8.14 20:21

@Markéta2208 Krém mi také moc nevyhovoval, globule byly lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
27.8.14 20:37

@cilly co jsem tu tak dneska vyčetla, tak jsou globule lepší, příště zkusím. A ten gel z lékárny bez mýdla asi taky koupím, děkuji za tip. Mám strach, že se prostě někdy zapomenu a použiju to nevědomky… :zed: :zed: :zed: Stereotypy jsou nebezpečné :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
27.8.14 20:40

@Markéta2208 Jj, taky jsem si připadala divně, když jsem se myla jen vodou, prostě neumytě. Pak jsem se zeptala v lékárně a doporučili mi ten gel. Myl se s ním i chlap a nebyl problém.

Jinak ten pharmatex krém byl divnej, měla jsem ho pak pomalu až za krkem. :lol: :lol: Globule byly mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
27.8.14 20:44

@cilly super, díky za rady! Tak snad to vychytáme a budeme spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.8.14 20:53

Já se tedy myju před a po vždy jen vodou, a za dvě hodiny (či víc) se jdu umýt pořádně mýdlem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí