Globulky Pharmatex - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
7.4.13 03:25

Zadna antiko neni stoprocentni. Ani sterilka ne. Proto se uvadi procento selhani… Ale pokud jsou v tom indexu globulky na urovni s tim hormonalnim sajrajtem, je to pro mne jasna volba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
7.4.13 09:21

Taky jsem vše dodržovala dle příbalového letáku a stejně jsem otěhotněla.. Takže já osobně bych na to už nespoléhala.. Jediný čemu tak nějak nejvíc věřím je antikoncepce i když taky se stát může, že prostě někdo otěhotní i přes ni. Moje teta otěhotněla i přes nitroděložní tělísko, takže na 100% nefunguje nic..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xAfroditasx
7.4.13 10:03

Tak já do toho asi půjdu. Stejně je přítel většinu týdne pryč a dojíždí jenom na víkendy, tak si nechci zbytečně zatěžovat organismus s hormonama. Prostě globulky + přerušovaný a myslím si, že by tam nějaká ta jistota mohla být :) Jinak nějaké typy jak na to s tím gelem? Jestli zbytek těla obyč gelem a ten bez mýdla jenom na to místo? Předem díky za rady :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
Tiffi
26.4.13 12:14

Dobrý den,
s přítelem používáme Pharmatex globule něco málo přes rok. Zatím vše ok, žádné svědění u mě ani u něho. Úzkostlivě dodržuji minimálně dvě hodiny od mytí, raději dýl (ať už mýdlo nebo sprchový gel). Prostě se umyjem, pak třeba ještě večeře nebo nějaký delší film a až pak na to vlítnem. Pokud není dodržen interval 2 hod., tak má přítel smůlu a jde se hledat kondom.
Pět minut po aplikaci globule zrovna na hodinkách nestopuju, ale máme dlouhé mazlení, takže to krásně vyjde (ze začátku jsem čas kontrolovala víc, teď to již tak nějak odhadnu, avšak jsem pořád opatrná a když mám pocit, že je přítel moc hr, tak ho upozorním a zpomalíme).
Zpočátku jsme používali v „plodné dny“ pharmatex + kondom, teď už jen pharmatex. Postupem času mu víc věřím a doufám, že se nespálím.
Mějte se krásně a ať miminka přijdou až je budem očekávat a budem na ně připravené.

• Citovat
  • Upravit
966
26.4.13 14:56

Taky jsem musela vysadit HA a chci zkusit Pharmatex, jen nevím jestli gel nebo globule. Jaký je v tom vůbec rozdíl, globule si taky zavedeš a čekáš až se to v tobě rozpustí nebo jak fungují? Někde jsem i četla, že někomu vadil zápach globulek, zatímco krém není cítit vůbec? Já vždy používala HA, tak jsem ani nevěděla, že něco takového existuje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.4.13 23:58
@xAfroditasx píše:
Jinak nějaké typy jak na to s tím gelem? Jestli zbytek těla obyč gelem a ten bez mýdla jenom na to místo? Předem díky za rady :) :) :)

Obyčejnej sprcháč určitě ne.Ty intimní gely jen na to místo :) a oni bývaj většinou bez mýdla. Pokud to ale přežiješ, tak stačí jen voda a omejt se pořádně, až když to na účinnost nemá nijak vliv :lol:
Já co jsem viděla tabulku, tak má Pharmatex ještě větší index spolehlivosti než kondom. Ale pokud nechceš otěhotnět, tak bych teda i s Pharmatexem doporučila přeřušovanou soulož, aspoň v těch pravděpodobně plodných dnech. Jo a hlavně bacha na opakovaný styk! To je pak potřeba nová globulka, i když se ještě vejdeš do těch 4 hodin nebo kolik tam píšou tu účinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
28.4.13 00:10

@Ale85 Mám zkušenosti jen s globulemi, krém prý až moc zvlhčuje a „teče“, nikdy jsem ho ale nezkoušela. Globuli si zavedeš, udává se aspoň 5 minut než začnou působit. Globulky podle mě cítit jako takové nejsou, problém trochu nastává u orálního sexu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.5.13 17:55

Ahoj můžeš mi prosím napsat jak dlouho jsi/jste používala pharmatex globule bez nehody a jestli partner ejakuloval do pochvy? chystám se spoléhat pouze na to a partner je fungl nový tak bych nerada, kdybychom hned počali…děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
22.5.13 22:11

@omacka Já se teda přiznám, že jsem je nepoužívala vždy, tak trochu lajdák :oops: Ale pokud jsem je použila, tak nikdy nehoda nebyla, i při ejakulaci dovnitř, ale to jsem trochu hlídala plodné-neplodné dni. Při pravděpodobně plodných dnech bych si to dovnitř nelajzla ani s Pharmatexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peje
6.6.13 06:32

Ahoj, já používám Pharmatex již třetím rokem a kombinuji ho s plodnými dny. Vyzkoušela jsem globule i krém. Osobně preferuji krém, ale ani globule nejsou špatné. Co se týká velkého zvlhčení při použití krému, nemám pocit, že by to bylo až tak výrazné oproti globulím. Orální sex s Pharmatexem je fakt nechutný, tak jedině před zavedením. :oops: Je potřeba dodržovat i instrukce na příbalovém letáku, mýdlo, čas a opakovaný styk…opravdu důležité :!.
Plodné dny si počítám dvěma způsoby. Ani jednomu 100% nevěřím, stejně jako jakékoliv antikoncepci. Příroda je mocná čarodějka 8). Tam kde se oba způsoby výpočtu plodných dnů překrývají, používám Pharmatex i kondom. V plodných dnech jen Pharmatex a jinak nic. Už na sobě i poznám kdy přichází jaký den, ale řídím se jak pocity tak i výpočty.
Trochu mě udivuje, že někdo spoléhá na výron semene mimo. Nikdy nikdo neví, zda už výron začal či ne. I v průběhu styku spermie odcházejí a jejich největší výron je samozřejmě při vyvrcholení. Proto raději v plodných dnech kondom!
Nevím co by na to řeky odborníci, ale prý je žena v měsíci plodná jen asi cca pět dní… a kolik práce, některým párům dá se do těchto dní strefit ;)

• Citovat
  • Upravit
1270
6.6.13 23:24

PEJE…a můžu se tě zeptat na ten krém. Když si ho aplikuješ a třeba dojde ke styku až po nějakém čase, vytéká ti mezitím ven???Na kolik použití je tuba krému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SarkaLac
24.6.13 10:12

:roll: Zdravím, neberu antikoncepci už 4 rokem, dá se říct že s přítelem hodně riskujeme, tak jsem zvolila globulky pharmatex, dodržuji půl hoďky po sexu místo dvou hodin a jdu se opláchnout, je to zvláštní nebo jsem neplodná ale u mě nic, zatím funguje dobře už je beru déle

• Citovat
  • Upravit
Wecernice2
25.6.13 12:32

Pharmatex používám asi tři měsíce a teď poprvé mi mešká MS o 5 dní, TT s citlivostí 10 negativní.. Takže se snad jen opozdila :-) Teď jsem ale nahlodaná vrátit se zpátky k hormonální antikoncepci. Ušetřila bych si ty nervy co mám teď :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kačena795
25.7.13 16:08

Ahojte.. tiež nad Pharmatexom rozmýšlam a napadla ma taká vec.. možno to bude debilný dotaz ale mne to nedá..
možno je to úplne normálne, neviem, ale keď som brala HA a priateľ sa spravil do mňa, tiekli zo mňa potom spermie prúdom, vždy sme museli spotrebovať dosť servítkov aby od toho nebola celá posteľ. ak budem mať v sebe pharmatex čo ak namiesto spermíí vytečie on a spermie vo mne zostanú? a v prípade že to tečenie nie je normálne, čo ak má partner proste príliž veľa spermií a normálne množstvo krému ich nedokáže zabiť všetky?
díky za rady :)

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 17:10

:lol: a co by se jako s těma spermiema stalo, když by nevytekly ven :lol:
Jo jako je to pak mazec kolik toho z tebe vyteče.
Já to používám dlouhodobě a všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital