Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musím říct, že za mě super! HA nemůžu užívat kvůli prodělané plicní embolii právě z HA. Mojí jedinou ochranou je tedy pharmatex. A musím říct, že i když partner ejakuloval do mě… tak jsem neotěhotněla, ale je nutné se držet návodu. Záleží i na ovulaci (v době ovulace zvýšená ochrana)
Ahoj holky, tak procitam ruzne diskuze, protoze s pritelem tak pul roku praktikujeme prerusovanou souloz a on ma fakt rad, kdyz muze vyvrcholir uvnitr, tak hledam a patram ruzne alternativy HA, abych mu to mohla doprat. Je to bezpecne s globulemi Pharmatex? Dost me vydesilo, ze nekteri gynekologove se tomu vysmali, ze tomu nekdo veri
mimco by asi pro nas nebyla katastrofa, ale cilene to jeste neplanujeme ![]()
@Markétka111 no tak v kombinaci s kondomem ano, pouze s globulemi bych to neriskovala. A už vůbec ne během ovulace. Mně gynekolog říkal, že jsou dost účinné, ale stoprocentní není nic.
@g.sandova to stoprocentni neni, to je jasne, a plodne dny bych taky neriskovala, kondom nam prave vubec nevyhovuje, proto provozujeme prerusovanou souloz s tim, ze si uvedomujeme riziko a taky bysme se k tomu tak postavili, jen hledam alternativu, jak mu doprat to co ma rad, aspon nekdy ![]()
@Markétka111 jako lékař mi říkal, že jdou fakt účinné, já tomu nevěřila. Priste orerudovsne nebo s kondomem.
Je to na vás, ha bych s nervama nevydržela ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi… chtěla bych zkusit Pharmatex globulky, ale v příbalovém letáku je napsáno: Pharmatex nepoužívejte v kombinaci s jinými vaginálními přípravky.
Počítá se tím i lubrikační gel?? Vím, že já i partner se dvě hodiny před a po nesmíme umýt mýdlem, jinak to ztrácí účinek. Ale ztrácí účinek i při použití lubrikačního gelu? Nikde se to tam nepíše, tak se tady ptám.
Ahoj holky, mám takový trapnější dotaz..jsme s partnerem opravdu chviličku a mně je ještě blbé mu říct o nějakou ochranu
.. vím že je to blbé ale hrozně se stydím.
Antinu jsem brala ale pak jsem jí vysadila a to co mi to udělalo s hormony a pletí už nechci zažít.. ale teď tedy k dotazu. Chtěla bych začít používat Pharmatex buď gel nebo glubulky ale zajímalo by mě, jestli to partner nějak pozná? Jestli má nějakou „chuť“ nebo konzistenci a bylo by poznat, že se „uvnitř“ nachází něco co tam dříve nebylo
děkuji moc všem za odpověď
@Dikitka No, ale Pharmatex te treba neochrani pred pohlavne prenosnymi chorobami
Ovsem k dotazu - ano, vizualne to poznat jde, protoze krem je bily a globule po rozpusteni taky a chutove to taky neni nic moc. Budete od toho upatlani vice ci mene oba dva. Takze pokud zvazujes Pharmatex pouzivat tajne, tak to se asi uplne nepovede.
Bez rozpaků požaduj po partnerovi, aby si oblékal kondomy. Pokud si Tě váží, nebude se zdráhat a Ty si budeš moci bez strachu užívat naplno, protože gumové punčošky nedovolí, aby se do Tebe něco dostalo. Pharmatex je rozhodně méně spolehlivý.
Oživuji.
Nechci HA, nechci tělísko a objevila jsem tyhle zaváděcí tablety nebo krém. Má někdo aktuální zkušenost? Jste s tím spokojené?