Globulky Pharmatex - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.8.19 07:28

Musím říct, že za mě super! HA nemůžu užívat kvůli prodělané plicní embolii právě z HA. Mojí jedinou ochranou je tedy pharmatex. A musím říct, že i když partner ejakuloval do mě… tak jsem neotěhotněla, ale je nutné se držet návodu. Záleží i na ovulaci (v době ovulace zvýšená ochrana)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
22.12.19 10:16

Ahoj holky, tak procitam ruzne diskuze, protoze s pritelem tak pul roku praktikujeme prerusovanou souloz a on ma fakt rad, kdyz muze vyvrcholir uvnitr, tak hledam a patram ruzne alternativy HA, abych mu to mohla doprat. Je to bezpecne s globulemi Pharmatex? Dost me vydesilo, ze nekteri gynekologove se tomu vysmali, ze tomu nekdo veri :lol: mimco by asi pro nas nebyla katastrofa, ale cilene to jeste neplanujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.12.19 11:01

@Markétka111 no tak v kombinaci s kondomem ano, pouze s globulemi bych to neriskovala. A už vůbec ne během ovulace. Mně gynekolog říkal, že jsou dost účinné, ale stoprocentní není nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
22.12.19 12:11

@g.sandova to stoprocentni neni, to je jasne, a plodne dny bych taky neriskovala, kondom nam prave vubec nevyhovuje, proto provozujeme prerusovanou souloz s tim, ze si uvedomujeme riziko a taky bysme se k tomu tak postavili, jen hledam alternativu, jak mu doprat to co ma rad, aspon nekdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.12.19 09:39

@Markétka111 jako lékař mi říkal, že jdou fakt účinné, já tomu nevěřila. Priste orerudovsne nebo s kondomem.
Je to na vás, ha bych s nervama nevydržela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
20.12.20 12:43

Ahoj, obnovuji diskuzi… chtěla bych zkusit Pharmatex globulky, ale v příbalovém letáku je napsáno: Pharmatex nepoužívejte v kombinaci s jinými vaginálními přípravky.
Počítá se tím i lubrikační gel?? Vím, že já i partner se dvě hodiny před a po nesmíme umýt mýdlem, jinak to ztrácí účinek. Ale ztrácí účinek i při použití lubrikačního gelu? Nikde se to tam nepíše, tak se tady ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.2.23 22:26

Chuť Pharmatexu

Ahoj holky, mám takový trapnější dotaz..jsme s partnerem opravdu chviličku a mně je ještě blbé mu říct o nějakou ochranu :oops: :oops:.. vím že je to blbé ale hrozně se stydím. :? Antinu jsem brala ale pak jsem jí vysadila a to co mi to udělalo s hormony a pletí už nechci zažít.. ale teď tedy k dotazu. Chtěla bych začít používat Pharmatex buď gel nebo glubulky ale zajímalo by mě, jestli to partner nějak pozná? Jestli má nějakou „chuť“ nebo konzistenci a bylo by poznat, že se „uvnitř“ nachází něco co tam dříve nebylo :lol: děkuji moc všem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
7.2.23 17:22

@Dikitka No, ale Pharmatex te treba neochrani pred pohlavne prenosnymi chorobami :nevim: Ovsem k dotazu - ano, vizualne to poznat jde, protoze krem je bily a globule po rozpusteni taky a chutove to taky neni nic moc. Budete od toho upatlani vice ci mene oba dva. Takze pokud zvazujes Pharmatex pouzivat tajne, tak to se asi uplne nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
7.2.23 21:58

Bez rozpaků požaduj po partnerovi, aby si oblékal kondomy. Pokud si Tě váží, nebude se zdráhat a Ty si budeš moci bez strachu užívat naplno, protože gumové punčošky nedovolí, aby se do Tebe něco dostalo. Pharmatex je rozhodně méně spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
7.4.25 16:16

Oživuji.

Nechci HA, nechci tělísko a objevila jsem tyhle zaváděcí tablety nebo krém. Má někdo aktuální zkušenost? Jste s tím spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí