Globulky Pharmatex - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
783
25.7.13 17:16

Taky zvazuju Pharmatex, ale jsem 2 mesice po porodu, MS zatim nemam tak ani nemuzu nejak pocitat plodne dny (zatim na sobe ani nepozoruju zmeny v prubehu mesice).. Nechci do sebe cpat HA, ale partner kondom nechce(je fakt, ze ani ja nejsem moc priznivce), ale spolehat se jen na tenhke gel je asi blbost. Do 2 let bych rada dalsi mimco, takze telisko nee…je jeste nejaka moznost nebo byste se vratily k praskum? Desi me predstava, ze bych otehotnela driv nez za rok..a vim ze po prascich maji holky casto potize se spinenim atd., a ja jsem ted pri kojeni ak rada, ze zatim MS vubec nemam..a kojeni je sice cca co 3h, ale obcas vetsi pauzy az 6h a to uz taky nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
25.7.13 17:34
@kačena795 píše:
Ahojte.. tiež nad Pharmatexom rozmýšlam a napadla ma taká vec.. možno to bude debilný dotaz ale mne to nedá..
možno je to úplne normálne, neviem, ale keď som brala HA a priateľ sa spravil do mňa, tiekli zo mňa potom spermie prúdom, vždy sme museli spotrebovať dosť servítkov aby od toho nebola celá posteľ. ak budem mať v sebe pharmatex čo ak namiesto spermíí vytečie on a spermie vo mne zostanú? a v prípade že to tečenie nie je normálne, čo ak má partner proste príliž veľa spermií a normálne množstvo krému ich nedokáže zabiť všetky?
díky za rady :)

já myslím, že to zabije, ze mně to taky teče proudem když se udělá do mně, a nikdy jsem s tím neotěhotněla. Akorát s epřiprav, že toho poteče nkolikrát tolik, tak pořádnou zásobu ubrousků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.7.13 18:05

@kittysha My už máme dvě děti a další neplánujeme a spoléháme jen na Pharmatex. Taky kojím, MS pořád nikde (ale u prvního jsem ji dostala až po nějakých 15 měsících). Určitě do sebe nebudu cpát žádné hormony, kór když kojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sibila211
19.8.13 15:18

Dobrý den,

mohu se zeptát, jestli jste Pharmatex používali a k tomu ještě praktikovali přerušovanou soulož, nebo jen ten Pharmatex? Díky

• Citovat
  • Upravit
5436
19.8.13 15:39
@Sibila211 píše:
Dobrý den,mohu se zeptát, jestli jste Pharmatex používali a k tomu ještě praktikovali přerušovanou soulož, nebo jen ten Pharmatex? Díky

Jenom Pharmatex a zatím to teda stačilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
19.8.13 16:07

Me by zajimalo, jestli jste nejak pozorovali plodne dny pri kojeni nebo si je dokonce pocitali? Kdyz nemam zatim MS tak ani nevim jak to vypocitat, teplotu nemerim, ale posledni 2 dny pozoruju, ze jsem „dole“ vlhci s hlenem, coz jsem doted vubec nemela. Ted jsem skoro 3 mesice po porodu, taxem zvedava kdy MS dorazi kdyz neuzivam zadne hormony (cetla jsem, ze po prascich nebo telisku se casto spini a po tom vubec netouzim) jen me napadlo jak k pharmazexu jeste pokusit zajistit abych neotehotnela…jestli se vlastne daji zjistit ty plodne dny i bez MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
23.10.13 13:17

Čerstvě jsem dobrala antik, a máme zakoupený pharmatex. dr mi říkala, že raději ještě s kondomem, tak ten vezmu při podezření na plodný dny, ale s manžou nesexujeme denně, spíš tak jednou v týdnu. občas 2× týdně.
jsem z pharamtexu nervozní, protože druhé dítko zatím v plánu nemáme, a byla by to velikáááá čára přes rozpočet. snad se na něj spolehnout dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
23.10.13 13:29

@Lenda171 Používali jsme bez kondomu dle návodu a nikdy se neminul účinkem. Tak myslím, že při správném užívání není problém. Vždy přítel vyvrcholil dovnitř..

• Citovat
  • Upravit
3249
23.10.13 14:30

@Lenda171 používali jsme rok bez kondomu, i v plodných dnech, dodržovala jsem návod a fungoval 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
23.10.13 19:30

Děkuji holky za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 09:48

Průšvih???

Zeptám se pro někoho možná nepochopitelný dotaz.PM 10.10. vcera sex 4 čísla ale jen jedenkrát jsme dali krém Pharmatex na začátku je to průšvih či nikoliv? děkuji

• Citovat
  • Upravit
30309
4.11.13 09:52

Je to prusvih. Na KAZDY styk do pochvy ma byt DALSI DAVKA GELU.
Kdyz uz se soulozi, melo by se umet i cist. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
4.11.13 11:54

No nevím nevím, jelikož na jejich stránkách je online diskuse a jedna ženská se na to ptala taky, a dr jí napsal, že se má správně dát při každým styku nová dávka, ale že ta sliznice je pokrytá a "napitá " tím krémem, takže by to mohlo snad stačit. ale záruku na to nedal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.14 10:51

Ahoj,
chtěla bych se zeptat zdali se dá používat v kombinaci s kondomem??
Používam už roky HA a chtěla bych přestat. Doktorka mi doporučila tuto ochranu i přesto že jsem jí řekla že s přítelem se chráníme kondomem. Ale někde jsem četla že by se snad neměla glubulky/krém kombinovat s kondomem. Tak teď nevím jestli to má koupit či ne. :nevim: Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
4.3.14 11:41

@magita V příbalovém letáku nic takového nepíší.. nevím proč by to mělo vadit. http://www.lekarna.cz/…g-10x18-9mg/

Vadí jen mýdlo a výrobky na jeho bázi. Což kondom není. Nejlépe koupit úplně obyčejné kondomy bez lubrikace.. stojí pár korun a používat ty, neboť Pharmatex i dost zvlhčí. Tím vyřešíte obavu. Latex jako takový není problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1