Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky zvazuju Pharmatex, ale jsem 2 mesice po porodu, MS zatim nemam tak ani nemuzu nejak pocitat plodne dny (zatim na sobe ani nepozoruju zmeny v prubehu mesice).. Nechci do sebe cpat HA, ale partner kondom nechce(je fakt, ze ani ja nejsem moc priznivce), ale spolehat se jen na tenhke gel je asi blbost. Do 2 let bych rada dalsi mimco, takze telisko nee…je jeste nejaka moznost nebo byste se vratily k praskum? Desi me predstava, ze bych otehotnela driv nez za rok..a vim ze po prascich maji holky casto potize se spinenim atd., a ja jsem ted pri kojeni ak rada, ze zatim MS vubec nemam..a kojeni je sice cca co 3h, ale obcas vetsi pauzy az 6h a to uz taky nefunguje…
@kačena795 píše:
Ahojte.. tiež nad Pharmatexom rozmýšlam a napadla ma taká vec.. možno to bude debilný dotaz ale mne to nedá..
možno je to úplne normálne, neviem, ale keď som brala HA a priateľ sa spravil do mňa, tiekli zo mňa potom spermie prúdom, vždy sme museli spotrebovať dosť servítkov aby od toho nebola celá posteľ. ak budem mať v sebe pharmatex čo ak namiesto spermíí vytečie on a spermie vo mne zostanú? a v prípade že to tečenie nie je normálne, čo ak má partner proste príliž veľa spermií a normálne množstvo krému ich nedokáže zabiť všetky?
díky za rady
já myslím, že to zabije, ze mně to taky teče proudem když se udělá do mně, a nikdy jsem s tím neotěhotněla. Akorát s epřiprav, že toho poteče nkolikrát tolik, tak pořádnou zásobu ubrousků ![]()
@kittysha My už máme dvě děti a další neplánujeme a spoléháme jen na Pharmatex. Taky kojím, MS pořád nikde (ale u prvního jsem ji dostala až po nějakých 15 měsících). Určitě do sebe nebudu cpát žádné hormony, kór když kojím ![]()
Dobrý den,
mohu se zeptát, jestli jste Pharmatex používali a k tomu ještě praktikovali přerušovanou soulož, nebo jen ten Pharmatex? Díky
@Sibila211 píše:
Dobrý den,mohu se zeptát, jestli jste Pharmatex používali a k tomu ještě praktikovali přerušovanou soulož, nebo jen ten Pharmatex? Díky
Jenom Pharmatex a zatím to teda stačilo ![]()
Me by zajimalo, jestli jste nejak pozorovali plodne dny pri kojeni nebo si je dokonce pocitali? Kdyz nemam zatim MS tak ani nevim jak to vypocitat, teplotu nemerim, ale posledni 2 dny pozoruju, ze jsem „dole“ vlhci s hlenem, coz jsem doted vubec nemela. Ted jsem skoro 3 mesice po porodu, taxem zvedava kdy MS dorazi kdyz neuzivam zadne hormony (cetla jsem, ze po prascich nebo telisku se casto spini a po tom vubec netouzim) jen me napadlo jak k pharmazexu jeste pokusit zajistit abych neotehotnela…jestli se vlastne daji zjistit ty plodne dny i bez MS…
Čerstvě jsem dobrala antik, a máme zakoupený pharmatex. dr mi říkala, že raději ještě s kondomem, tak ten vezmu při podezření na plodný dny, ale s manžou nesexujeme denně, spíš tak jednou v týdnu. občas 2× týdně.
jsem z pharamtexu nervozní, protože druhé dítko zatím v plánu nemáme, a byla by to velikáááá čára přes rozpočet. snad se na něj spolehnout dá.
@Lenda171 Používali jsme bez kondomu dle návodu a nikdy se neminul účinkem. Tak myslím, že při správném užívání není problém. Vždy přítel vyvrcholil dovnitř..
@Lenda171 používali jsme rok bez kondomu, i v plodných dnech, dodržovala jsem návod a fungoval 100%
Zeptám se pro někoho možná nepochopitelný dotaz.PM 10.10. vcera sex 4 čísla ale jen jedenkrát jsme dali krém Pharmatex na začátku je to průšvih či nikoliv? děkuji
Je to prusvih. Na KAZDY styk do pochvy ma byt DALSI DAVKA GELU.
Kdyz uz se soulozi, melo by se umet i cist. ![]()
No nevím nevím, jelikož na jejich stránkách je online diskuse a jedna ženská se na to ptala taky, a dr jí napsal, že se má správně dát při každým styku nová dávka, ale že ta sliznice je pokrytá a "napitá " tím krémem, takže by to mohlo snad stačit. ale záruku na to nedal.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat zdali se dá používat v kombinaci s kondomem??
Používam už roky HA a chtěla bych přestat. Doktorka mi doporučila tuto ochranu i přesto že jsem jí řekla že s přítelem se chráníme kondomem. Ale někde jsem četla že by se snad neměla glubulky/krém kombinovat s kondomem. Tak teď nevím jestli to má koupit či ne.
Děkuji za odpověď.
@magita V příbalovém letáku nic takového nepíší.. nevím proč by to mělo vadit. http://www.lekarna.cz/…g-10x18-9mg/
Vadí jen mýdlo a výrobky na jeho bázi. Což kondom není. Nejlépe koupit úplně obyčejné kondomy bez lubrikace.. stojí pár korun a používat ty, neboť Pharmatex i dost zvlhčí. Tím vyřešíte obavu. Latex jako takový není problém.